saol canım maasalah kilosu çok iyi sütün yarıyor.biz yaptırdık aşımızı 3 tane yaptılar bir pmuza iki bacaga ateşi olmadı rahat atlattık.yıkayıp götür bu asıdan sonra 3 gün yıkanmayacak.bizimkide iyi çok şükür büyüyor gülücükler sacıyor sürekli:)Geçmiş olsun canım mecburen koyuyoruz ben yan yatırıyorum.inş olmaz.bu ara yoğunum gelen giden çok.yarında ıkınci aşımız var.dun hast gittik kalça çıkıklığı için gün verdiler kilosuda 5800gr olmuş.buyuyor paşam sızınkiler ne alemde.opuyorum hepinizi.
Oyyy maşallah ya ben yıkamayı unuttum dun hem gunduz hem akşam mısafır vardı. Gecede uyudu.hava çok soğuk şimdi yıkayıp gotursem hasta falan olur artık bı 3 4 gün sonra yaptırırım.sağlıklı olsunlar da canım kilo önemli değil.saol canım maasalah kilosu çok iyi sütün yarıyor.biz yaptırdık aşımızı 3 tane yaptılar bir pmuza iki bacaga ateşi olmadı rahat atlattık.yıkayıp götür bu asıdan sonra 3 gün yıkanmayacak.bizimkide iyi çok şükür büyüyor gülücükler sacıyor sürekli:)
Merhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.aLLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA VERSİN İNŞALLAH CANIM
oyyyy maaşallah size inanmıyorum ya üçüz harikaMerhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
çok merak ettim canım tedeviylemi oldu yoksa ailede varmı.benimde olurmu acaba:)bir hamlede 3 tane harika cok isterdim rabbim saglık versin hepinize nasıl sıgarki allahımın mucizesiMerhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
waaww maşallhhh hadi hayırlısı .dogumdan sonrası içinde kolaylıklar dilerim şimdiden çok zor ama muhteşem birşeyiMerhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
Oyu maşallah sizeMerhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
oyyyy maaşallah size inanmıyorum ya üçüz harikadüşünemiyorum nasıl birşey:) çok çok sanslısın ve çok çok allahım sana güç kuvvet versin beninkinden 3 tane harika ya:)aman yarabbim
çok merak ettim canım tedeviylemi oldu yoksa ailede varmı.benimde olurmu acaba:)bir hamlede 3 tane harika cok isterdim rabbim saglık versin hepinize nasıl sıgarki allahımın mucizesi
waaww maşallhhh hadi hayırlısı .dogumdan sonrası içinde kolaylıklar dilerim şimdiden çok zor ama muhteşem birşeyi
Kızlar genede ne isterseniz hayırlısını dileyin. Ben hamileliğime sevinemedim bileOyu maşallah size
Masallah sana ya bizde yarin uc aylik oluyoruz
Hadi bakalım darısı size olsun nice aylarıni kutlamak nasip olsun benim oğlan artık şebeklige başladı yedikçe yiyesim geliyor valla senin prenses nasıl eeee kızlar daha bi cilveli nazlı oluyorlardir herhaldeAy
Masallah sana ya bizde yarin uc aylik oluyoruz
Canım hayırlı olsun bebişin daha çok küçük olduğu için keseyi görebilirsiniz ama kalp atışıni duymaya bilirsin muhtemel folikasid kullanıyorsan devam et diyecektir hazır ve asitli gıdalardan,çig etten uzak dur diyecektir süt yoğurt ceviz tüketmeni bol sıvı almani bu kadar aklıma geldi zaten başkada bişey gelmiyor aklımaKızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne yapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir aklıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim
hayırlı olsun canım keseyi bebeği göremesse paniğe kapılma.birde biz ilk dr gittiğimz andan doğum anına kadar tüm dr görüşmelerimizi kaydettik gecen dinledim bi garip oldum harika oluyor ogünleri o heyecanı yasadım tekrar kaydet.birde günlük tutmaya basla kontrol ilk gördüğün günleri yazarsın.ilk muayenede pek birşey olmuyor sadece acaip heyecan:)Kızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne yapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir aklıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim
yesinler senin 3 ay kutlamanı cok güzel olmus canım maaşallah cok yakısıklı bebekler hep birbirine benziyor benimkine benzettim birden:) allahım ne güzel bir hediye verdi binlerce şükür cok tatlılar evimizin nesesi bunlar
Teşekkür ettik ablası seninki nasıl düzene girdinizmi sende resim paylaşda sevelim kuzuyu biz çok şükür girdij düzeneyesinler senin 3 ay kutlamanı cok güzel olmus canım maaşallah cok yakısıklı bebekler hep birbirine benziyor benimkine benzettim birden:) allahım ne güzel bir hediye verdi binlerce şükür cok tatlılar evimizin nesesi bunlar
muayeneden önce çikolata filan yemek iyi gelir diye duydum ama hurafemi acepCanım hayırlı olsun bebişin daha çok küçük olduğu için keseyi görebilirsiniz ama kalp atışıni duymaya bilirsin muhtemel folikasid kullanıyorsan devam et diyecektir hazır ve asitli gıdalardan,çig etten uzak dur diyecektir süt yoğurt ceviz tüketmeni bol sıvı almani bu kadar aklıma geldi zaten başkada bişey gelmiyor aklıma
Doğru canım ben wafle yiyip gittim kıpır kıpırdi dr demişti çikolata ve tatlı olan herşey etkili diye sende dene istersen ama çok küçük seninki anca 9-10. Haftalıkken etkili oluyor
muayeneden önce çikolata filan yemek iyi gelir diye duydum ama hurafemi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?