2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

saol canım maasalah kilosu çok iyi sütün yarıyor.biz yaptırdık aşımızı 3 tane yaptılar bir pmuza iki bacaga ateşi olmadı rahat atlattık.yıkayıp götür bu asıdan sonra 3 gün yıkanmayacak.bizimkide iyi çok şükür büyüyor gülücükler sacıyor sürekli:)

Oyyy maşallah ya ben yıkamayı unuttum dun hem gunduz hem akşam mısafır vardı. Gecede uyudu.hava çok soğuk şimdi yıkayıp gotursem hasta falan olur artık bı 3 4 gün sonra yaptırırım.sağlıklı olsunlar da canım kilo önemli değil.

Merhaba kızlar bende üçüz bekliyorum inşallah
oyyyy maaşallah size inanmıyorum ya üçüz harika düşünemiyorum nasıl birşey:) çok çok sanslısın ve çok çok allahım sana güç kuvvet versin beninkinden 3 tane harika ya:)aman yarabbim

oyyyy maaşallah size inanmıyorum ya üçüz harika düşünemiyorum nasıl birşey:) çok çok sanslısın ve çok çok allahım sana güç kuvvet versin beninkinden 3 tane harika ya:)aman yarabbim

çok merak ettim canım tedeviylemi oldu yoksa ailede varmı.benimde olurmu acaba:)bir hamlede 3 tane harika cok isterdim rabbim saglık versin hepinize nasıl sıgarki allahımın mucizesi

waaww maşallhhh hadi hayırlısı .dogumdan sonrası içinde kolaylıklar dilerim şimdiden çok zor ama muhteşem birşeyi

Oyu maşallah size
Kızlar genede ne isterseniz hayırlısını dileyin. Ben hamileliğime sevinemedim bile ilk 3 ay düşük riski son 3 ayda erken gebelik riski var. Yani aslında sağlıklı bir gebelik değil. Aşılamayla oldu gebeliğim ama ailemizdede çoğul gebeliğe yatkınlık var. Gerçekten hem maddi hemde manevi zor bir süreç. Dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Şimdilik tek dileğim bebeklerin sağlıklı sıhhatli doğmaları ve gelişebilmeleri. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ben 1,5 sene istedim çocuğum olmadı sonunda Rabbim yüzümü güldürdü 1 istedim 3 verdi. Şükürler olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almak da nasip olur.

Kızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne yapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir aklıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim
Canım hayırlı olsun bebişin daha çok küçük olduğu için keseyi görebilirsiniz ama kalp atışıni duymaya bilirsin muhtemel folikasid kullanıyorsan devam et diyecektir hazır ve asitli gıdalardan,çig etten uzak dur diyecektir süt yoğurt ceviz tüketmeni bol sıvı almani bu kadar aklıma geldi zaten başkada bişey gelmiyor aklıma

Kızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne yapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir aklıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim
hayırlı olsun canım keseyi bebeği göremesse paniğe kapılma.birde biz ilk dr gittiğimz andan doğum anına kadar tüm dr görüşmelerimizi kaydettik gecen dinledim bi garip oldum harika oluyor ogünleri o heyecanı yasadım tekrar kaydet.birde günlük tutmaya basla kontrol ilk gördüğün günleri yazarsın.ilk muayenede pek birşey olmuyor sadece acaip heyecan:)

Teşekkür ettik ablası seninki nasıl düzene girdinizmi sende resim paylaşda sevelim kuzuyu biz çok şükür girdij düzene

muayeneden önce çikolata filan yemek iyi gelir diye duydum ama hurafemi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…