2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hayırlı haberler olsun inşallah cnm

6.haftanın içerisinde çağırabilir cnm duymak için yada 7.haftada olabilir ben 7+2de duydum :)

Merhaba arkadaşlar , kan sonucumu şimdi aldım ama hiçbirşey anlamadım anlayan warsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

Fotolari paylassak ne guzel olur. Benim ne yazik ki ancak haftaya olacak elimde bir resmi

Fotolari paylassak ne guzel olur. Benim ne yazik ki ancak haftaya olacak elimde bir resmi
Fotolar ultrasonda izlediğimiz gibi net olmuyor ki biraz daha büyümeleri lazım.. Ben salı günü girdim inanılmaz güzel hareketler yaptı bacaklarını kollarını havaya kaldırıp indirdi sürekli yan döndü arkasına dönüp tekrar düz döndü bildiğin show yaptı iyiki de yaptı erkekmiş net görmüş olduk

Kızlar aklıma bişey takıldı ben dışarda birkaç kez salata yedim yeşillik,roka vb. Yani temiz bildiğimiz yerlerdi. Ama şu toksoplazma olayını yerken tamamen unutmuşum yaptırdıpım önceki testler negatifti de şimdi bu olaydan sonra bişey olurmu diye kafam karıştı ya kızlar yeniden yaptırsam mı acaba hemen belli olur mu kanda inşallah bişey yoktur

İyi düşün iyi olsun bi kaç kere yemekle hemen bişey geçmez ben çalışıyorum mecbur hep dışardan yiyorum sen gönlünü ferah tut arkadaşım..

İyi düşün iyi olsun bi kaç kere yemekle hemen bişey geçmez ben çalışıyorum mecbur hep dışardan yiyorum sen gönlünü ferah tut arkadaşım..
İnşallah canım ya o kadar da dikkat ediyorum ama unuttum işte inşallah bişey olmaz dediğin gibi ama yine de iki hafta sonra test yaptırsam mı?

İnşallah canım ya o kadar da dikkat ediyorum ama unuttum işte inşallah bişey olmaz dediğin gibi ama yine de iki hafta sonra test yaptırsam mı?
İçin rahat edecekse yaptır.. Ama sakınan göze çöp batar der atalarımız fazla ince eleyip sık dokuma ben her öğlen dışarda yemek yiyorum..

İçin rahat edecekse yaptır.. Ama sakınan göze çöp batar der atalarımız fazla ince eleyip sık dokuma ben her öğlen dışarda yemek yiyorum..
Doğru söylüyosun cnm sonuçta allaha emanet bebeklerimiz inşallah dediğin gibi bişey yoktur bende sürekli dışarda yiyorum mecburen salata türü şeyler yememeye öze gösteriyodum ancak bebişin canı mı istedi ne dayanamadım koca salatanın dibini gördüm :)

Afiyet bal şeker bol vitamin olsun cnm olacak illaki o kadar biz elimizden geleni yapıyoruz seninde dediğin gibi Allaha emanet bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…