Kuzucum bak ekranın sol tarafında rahim resminin altında hamilelik takvimi var ona tıkla çok basit uğraşasın yok senin anladım :)Yapamadım:))) akşam eşim ayarlasın bebeğin görüntüsünüde atıyım
Hayırlı haberler olsun inşallah cnmgünaydın arkadaşlar bi kaç gündür iş yoğunluğundan giremiyorum sayfaya.bugün 15.40 ta randevum var kısmetse bebişimi ilk kez görcem. dua edin nolur umarım herşey yolundadır. günümüz güzel geçsin
6.haftanın içerisinde çağırabilir cnm duymak için yada 7.haftada olabilir ben 7+2de duydum :)Merhaba arkadaşlar , ben de çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu fakat değerlerimin sonucu daha çıkmadı bu akşam çıkcakmış.. Hesaplamaya göre 5+1 günlük , peki ne zaman keseyi görebiliriz ?
6.haftanın içerisinde çağırabilir cnm duymak için yada 7.haftada olabilir ben 7+2de duydum :)
Evet ilk zamanlar zor geçiyomuş sabretmeyi öğreneceğiz :)çk tşk ederim cewap werdiğiniz için :)
Sanırım biraz daa beklemem gerekio
Cnm bnm çk tşk ederm çk saol peki sonuca göre kaç haftalık ?Canım hamilesin gözün aydın :)
4 - 4,5 haftalık cnm doktorun zaten adetinden tam günü hesaplar cnm :)Cnm bnm çk tşk ederm çk saol peki sonuca göre kaç haftalık ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah kucağınaBende dün öğrendim hamile olduğumu :)
Yerim ben onun küççük canını ,büyümüşte poz bile vermiş inşallah babası fotoyu yukleye bilir bizde severizYapamadım:))) akşam eşim ayarlasın bebeğin görüntüsünüde atıyım
Fotolar ultrasonda izlediğimiz gibi net olmuyor ki biraz daha büyümeleri lazım.. Ben salı günü girdim inanılmaz güzel hareketler yaptı bacaklarını kollarını havaya kaldırıp indirdi sürekli yan döndü arkasına dönüp tekrar düz döndü bildiğin show yaptı iyiki de yaptı erkekmiş net görmüş oldukFotolari paylassak ne guzel olur. Benim ne yazik ki ancak haftaya olacak elimde bir resmi
İyi düşün iyi olsun bi kaç kere yemekle hemen bişey geçmez ben çalışıyorum mecbur hep dışardan yiyorum sen gönlünü ferah tut arkadaşım..Kızlar aklıma bişey takıldı ben dışarda birkaç kez salata yedim yeşillik,roka vb. Yani temiz bildiğimiz yerlerdi. Ama şu toksoplazma olayını yerken tamamen unutmuşumyaptırdıpım önceki testler negatifti de şimdi bu olaydan sonra bişey olurmu diye kafam karıştı ya kızlar yeniden yaptırsam mı acaba hemen belli olur mu kanda inşallah bişey yoktur
İnşallah canım ya o kadar da dikkat ediyorum ama unuttum işte inşallah bişey olmaz dediğin gibi ama yine de iki hafta sonra test yaptırsam mı?İyi düşün iyi olsun bi kaç kere yemekle hemen bişey geçmez ben çalışıyorum mecbur hep dışardan yiyorum sen gönlünü ferah tut arkadaşım..
İçin rahat edecekse yaptır.. Ama sakınan göze çöp batar der atalarımız fazla ince eleyip sık dokuma ben her öğlen dışarda yemek yiyorum..İnşallah canım ya o kadar da dikkat ediyorum ama unuttum işte inşallah bişey olmaz dediğin gibi ama yine de iki hafta sonra test yaptırsam mı?
Doğru söylüyosun cnm sonuçta allaha emanet bebeklerimiz inşallah dediğin gibi bişey yoktur bende sürekli dışarda yiyorum mecburen salata türü şeyler yememeye öze gösteriyodum ancak bebişin canı mı istedi ne dayanamadım koca salatanın dibini gördüm :)İçin rahat edecekse yaptır.. Ama sakınan göze çöp batar der atalarımız fazla ince eleyip sık dokuma ben her öğlen dışarda yemek yiyorum..
Afiyet bal şeker bol vitamin olsun cnm olacak illaki o kadar biz elimizden geleni yapıyoruz seninde dediğin gibi Allaha emanet bebeklerimizDoğru söylüyosun cnm sonuçta allaha emanet bebeklerimiz inşallah dediğin gibi bişey yoktur bende sürekli dışarda yiyorum mecburen salata türü şeyler yememeye öze gösteriyodum ancak bebişin canı mı istedi ne dayanamadım koca salatanın dibini gördüm :)
ÇOk saol kuzumAfiyet bal şeker bol vitamin olsun cnm olacak illaki o kadar biz elimizden geleni yapıyoruz seninde dediğin gibi Allaha emanet bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?