Eveet ceneleri bi gorsen istirmak istiyorum ama kiyamiyorum ozellikle sabah ilk uyandiginda cok tatli oluyor bal kizimHadi bakalım darısı size olsun nice aylarıni kutlamak nasip olsun benim oğlan artık şebeklige başladı yedikçe yiyesim geliyor valla senin prenses nasıl eeee kızlar daha bi cilveli nazlı oluyorlardir herhalde
oyy benim tontikim 41 kere maaşallah cok tatlı cokk
Tesekkur ederiz canim benimoyy benim tontikim 41 kere maaşallah cok tatlı cokk
Ay masallah annesi cok tatli bu bebisssssBunlarda benim prenseslerim biri yiğenim tek olanda benim yaramaz kızım:)
canım ilk 3 ay kustum hiç birşey yemedim 5 kilo verdim korktum bebeğime birşey olcak diye bebeğim sağlıklıydı. 3.5kilo doğdu.korkma birşey olmaz allahın izniyleHayırlı akşamlar kızlar, 2 aylık hamileyim ama son bir haftadan beri birşey yiyememeye başladım en ufak şeyden midem bulanıyor,sürekli baş dönmesi yaşıyorum. Şimdi de birşeyler yapıp yiyeyim dedim iki lokmadan sonra bünyem kaldırmadı...Birşey yiyememek normal mi sizde de oluyor mu 
düzene girdi canım cok şükür akşama kadar yanımda arkadas gibi artık uyusun diye gözünün içine bakmıyoruz yanımzda sessizce oturup eslik ediyor bize rahat yemek yiyoruz film izliyoruz hayatımızda eski normalliğini aldı. Geceleride her saat uyanıp emiyor.şimdide kucakda gezmek istiyor hep bilmiş bilmiş bakıp gülüyor:)hiç düzelmeyecek gibiydi hersey geciyor acılar sızılar şimdi en tatlı zamanlarıTeşekkür ettik ablası seninki nasıl düzene girdinizmi sende resim paylaşda sevelim kuzuyu biz çok şükür girdij düzene
Ay maşallah Allahim iyi insanlarla karşılastirsin,güzel kaderler yazsın hayırlı evlatlar olsun inşallah ...annesi sırf benim için kollayarak öp lütfenoyy benim tontikim 41 kere maaşallah cok tatlı cokk
Everdeen canım tugcenin kızıni sevdim yedim şimdi sıra seninkinde ben bu kızlari yerim yaa ballı kaymak bunlar lütfen sende kokulu oöp benim içinBunlarda benim prenseslerim biri yiğenim tek olanda benim yaramaz kızım:)
allahım bebeklerimize saglıkla kavusturdu binlerce şükür öptüm canım:)cok saolEverdeen canım tugcenin kızıni sevdim yedim şimdi sıra seninkinde ben bu kızlari yerim yaa ballı kaymak bunlar lütfen sende kokulu oöp benim için
bende emziğni batırdı m.annemle babam yemeklerin suyuna emzik batırıyor bi geliyorum agzının etrafı batmıs sanki dünyayı yemiş gibi şapurduyor:) zararı olmaz inşallah.annem yemek secmez iştahlı olur diyor ben çok seçiciyim herseyi yemem inşallah bana cekmezKızlar ben oğlusuma iki gündür yoğurt yediriyorum kendi mayaladigim biraz surat asıyoruz ama olsun iki çay kaşığı anca yiyor aslında banyodan sonra güzelde uyuyor
Bende senin gibi korkuyorum sürekli baş dönmesi bulantı cidden açım desem tüm gün yeridir inşallah benimde herşey yolundadır hep dua ediyorum...canım ilk 3 ay kustum hiç birşey yemedim 5 kilo verdim korktum bebeğime birşey olcak diye bebeğim sağlıklıydı. 3.5kilo doğdu.korkma birşey olmaz allahın izniyle
Bu mesaj bana galibaaaa:) insallahAy maşallah Allahim iyi insanlarla karşılastirsin,güzel kaderler yazsın hayırlı evlatlar olsun inşallah ...annesi sırf benim için kollayarak öp lütfen
Bi kac seyin tadina baktiriyorum yumurta sarisi yogurt ve cici bebe mutlu oluyo ve istiyor vermezsem agliyor cadi nerden biliyosaKızlar ben oğlusuma iki gündür yoğurt yediriyorum kendi mayaladigim biraz surat asıyoruz ama olsun iki çay kaşığı anca yiyor aslında banyodan sonra güzelde uyuyor
Annen en doğrusunu yapıyor hiç korkma iştahlı olurbende emziğni batırdı m.annemle babam yemeklerin suyuna emzik batırıyor bi geliyorum agzının etrafı batmıs sanki dünyayı yemiş gibi şapurduyor:) zararı olmaz inşallah.annem yemek secmez iştahlı olur diyor ben çok seçiciyim herseyi yemem inşallah bana cekmez
Evet canım şimdiden verilmezse sonradan yeme yutma özürlű oluyorlar altı yedinci ayda geç kalınıyor taneli yemeğe alışmasi lazım civcivlerinBende
Bi kac seyin tadina baktiriyorum yumurta sarisi yogurt ve cici bebe mutlu oluyo ve istiyor vermezsem agliyor cadi nerden biliyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?