Canım belki sünnet olması gereklidir ,sünnet derisi geriye gitmiyorsa enfeksiyon huysuzluk ve ateş yapar aklında olsunSelam kızlar yazdıklarınızı okudum bebişler maşallah buyumuş.benimkide buyuyor.ıkı gundur uyku sorunu var bır turlu uyumuyor.inşallh geçici bir suredir yoksa dayanamıcam.misafırler gelıyor sız atlatmışsınızdır.birde benim kuzumun kasık ve pıpısunın etrafında kırmızı kırmızı bişeyler oldu krem kullanıyorum ama geçmiyo dr vermiştı.pişik değil.sıvılceye benzıyo.resum atmayı telden yapamıyorum. Hepinizi öpüyorum.
canım benim sen sakin ol sakın ha sakın üzlme hiç birşey yok ki hersey tamam sen ndn canını sıkıyosun senin artık karnında bi minnak var yapma böyle.ah bu işini layıkıyla yapamayan insanlar.evet ilk anne sensin, herseyi tabi merak edeceksin densiz adam. sanki 10 tane doğurdun sana ne sanki bir sürü doğum yapan kadından suan sen hamilesin.bak canım kendimden örnek vericem bana neler dediler yok dış gebelik yok kese yok kalp atısı yok ben sevinç yasayacam derken günlerce agladım tek hatam dr iyi secememk oldu.ha kistimde vardı bu arada. onca göz yası korku sonuc şimdi karsımda uyyan bi pamuk prenses.sakın ha sakın bunlar için üzülme senin yapacagın sey özel bir hastanede iyi bir dr secip düzenli olarak ona gitmek ve kendini üzmeden iyi bakmak bebeğin var artık ve cok iyi annesi.. sen hep onun için dua et,kendine dikkat et herseyi merak etmekde, endişe etmekte okadar haklısınki.şu bizim topiğimizin ilk sayfalarına bi baksan ben neler neler için panik yaptım hep tecrübeli arkadaslarım sağolsun benim içimi rahatlattı biz ilk kez anne olacak arkadaslar neler neler için endişelerimiz vardı şimdi hepimiz sağlıkla kucagımıza aldık bebeklerimizi.sende hemen cık bu üzgün moddan, harika bir yolculuk baslıyor hayatınız değişecek sadece bunu düşün tamam mı.Öyle bir dert böyle bir dert dün doktora gittim cok güzel haberler alavağimi düşünerek ama ağlaya ağlaya eve geldim
Randevulu olduğum haldr2saat sırabekledim cok gerildim beklerken
Sonta muayene gectık altı hafyslık verdiğin tarihler ama kese bes haftalık dedi gelişmemiş mi dedim yok belli olmsz gec döllenme deolabilir dedi
Kıpırtı var bebek var gibi dedi kalpatışı görülüyor dedi duyabilir miyiz dedim herseyide bilmeyin daha zamanı var dedi milyonlarca kadın anne oldu daha da olacak ilk senin basına gelmiyor bu ne merak gibisacmaladi durdu
Surda bir kist var dedi ne kist daha önce yoktu dedim gebelikte olur dedi ne peki dedim önemsiz dedi bilgi vermedi kan idrar tahlili aldı pazartesi cıkar gelin alın dedi
İki hafta sonra keseye bakalim buyumusmu dedi cıktık
O psikolojiyle ben basladimaglamaya gelişmemiş kist var diye ne yapmak gerek simdi
Moralim bozuk bir daha gitmemherhâlde o adama
Maşallah çok tatlılar Rabbim uzun ömür sağlık versin canım benimBunlarda benim prenseslerim biri yiğenim tek olanda benim yaramaz kızım:)
saol canım inşallah hepimizin kuzusuna.seninki nasıl iyimi kuzucuk nasıl gidiyorMaşallah çok tatlılar Rabbim uzun ömür sağlık versin canım benim
Canım en az iki sene böyle uykusuz kalabiliriz bazı geceler iyi uyuyacagiz bazı gceler sabahlqriz artık olsun sağlık olsunda yeterKızlar ya sanki ben 3 aydır uykusuz gibiyim.söyle birgün gece yatıp ertesi gün uyansam uykumu alacak gibiyim.biz böyle ne zamana kadar her gece defalarca uyancaz.alıstımda ama hep uykusuzum ben.bu arada bana bi pratiklik geldi daha seri iş yapar oldum eskiden yatardım halim olmazdı.şimdi hep uykusuzum ama bi okadarda dinçim atom karınca gibi oldum çok değiştim ya annelik buymus
2 senemi cokmus yaCanım en az iki sene böyle uykusuz kalabiliriz bazı geceler iyi uyuyacagiz bazı gceler sabahlqriz artık olsun sağlık olsunda yeter
canım benim sen sakin ol sakın ha sakın üzlme hiç birşey yok ki hersey tamam sen ndn canını sıkıyosun senin artık karnında bi minnak var yapma böyle.ah bu işini layıkıyla yapamayan insanlar.evet ilk anne sensin, herseyi tabi merak edeceksin densiz adam. sanki 10 tane doğurdun sana ne sanki bir sürü doğum yapan kadından suan sen hamilesin.bak canım kendimden örnek vericem bana neler dediler yok dış gebelik yok kese yok kalp atısı yok ben sevinç yasayacam derken günlerce agladım tek hatam dr iyi secememk oldu.ha kistimde vardı bu arada. onca göz yası korku sonuc şimdi karsımda uyyan bi pamuk prenses.sakın ha sakın bunlar için üzülme senin yapacagın sey özel bir hastanede iyi bir dr secip düzenli olarak ona gitmek ve kendini üzmeden iyi bakmak bebeğin var artık ve cok iyi annesi.. sen hep onun için dua et,kendine dikkat et herseyi merak etmekde, endişe etmekte okadar haklısınki.şu bizim topiğimizin ilk sayfalarına bi baksan ben neler neler için panik yaptım hep tecrübeli arkadaslarım sağolsun benim içimi rahatlattı biz ilk kez anne olacak arkadaslar neler neler için endişelerimiz vardı şimdi hepimiz sağlıkla kucagımıza aldık bebeklerimizi.sende hemen cık bu üzgün moddan, harika bir yolculuk baslıyor hayatınız değişecek sadece bunu düşün tamam mı.
saol canım sanada bebeğinede sağlık versin inşallah.dr gercekten cok cok önemli yoksa 9 ay zor gecer seni rahatlatacak doğuma hazırlayacak güven verecek ben dr elektirik almasam zor gecersi aramzda baska bi bag olmustu. Canımı bebeğimi emanet edemzdim öyle sevmesem.hangi şehir desin burdan tavsiye eden arkadaslar olabilirilginiz için çok teşekkür ederim öncelikle
allah size ve çocugunuza güzel ömürler versin
ben de çok panik biriyim 6 ayda bir doktora gider muayene olurum aman kist filan olmasın diye adam şurdada kist var deyince beynimden vurulmuşa döndüm.
özel hastaneye gittim hep ve ben hiç memnun kalmadım araştırıyorum işte başka neler yapabilirim diye
umarım iyi olur bundan sonrası için
Canım geçmiş olsun kendi sütunu bebeğin burnuna bir iki damla sık burnu yumuşar hapsururken içindeki çıkar yada içine sıkınca ben yüz üstü çeviriyorum debelenirken çok rahat açılıyorKuzum hastalandı çok üzgünüm sabaha kadar öksürdü hapsurıyor dr gittik cumaya tekrar gitcez gecmesse hırlıyor burnu tıkalı gibi dr verdiği suyu hep sıkıyorum ama temizlenmemiş.inşallah gecer emmiyorda cok aglıyor direniyor emmemek için
saol canım yapıcam bugün daha kötü elim kolum baglı gibi allahım şifa versinCanım geçmiş olsun kendi sütunu bebeğin burnuna bir iki damla sık burnu yumuşar hapsururken içindeki çıkar yada içine sıkınca ben yüz üstü çeviriyorum debelenirken çok rahat açılıyor
Çok geçmiş olsun canım bebişlerin hasta olması çok kötü etkiliyor bizleri inşallah bi an önce iyileşir benim oğlan da hep kucakta durmak istiyor çok yoruluyorum işlerimi zar zor yapmaya çalışıyorum pek uykusu da yok uyutuyorum hemen uyanıyor gündüz hep böyle.gece iyi biraz.karanlık diye mi bilmem acil şifalar diliyorum canımKuzum hastalandı çok üzgünüm sabaha kadar öksürdü hapsurıyor dr gittik cumaya tekrar gitcez gecmesse hırlıyor burnu tıkalı gibi dr verdiği suyu hep sıkıyorum ama temizlenmemiş.inşallah gecer emmiyorda cok aglıyor direniyor emmemek için
saol canım daha iyi çok şükür.uyku uykuyu getiriyor benimkide bazen öyle bazen nde maaslahh gece gündüz güzel uyuyor.gece uykusu cok önemli gece uyusunda maasalahh gündüzde bize arkadaslar:)Çok geçmiş olsun canım bebişlerin hasta olması çok kötü etkiliyor bizleri inşallah bi an önce iyileşir benim oğlan da hep kucakta durmak istiyor çok yoruluyorum işlerimi zar zor yapmaya çalışıyorum pek uykusu da yok uyutuyorum hemen uyanıyor gündüz hep böyle.gece iyi biraz.karanlık diye mi bilmem acil şifalar diliyorum canım
Biz 3. Ayı bitirdik 4 e girdik daha iyi gibiyiz eskisi kadar cok ağlamıyor özellikle sabahları artık çığlık atmayı öğrendi bi bağırıyor geliyorum yanına bakiyorum bişeyi yok sesini farketti sanırım dün ilk defa kahkaha attırdım banyo yaptıracaktık kıyafetlerini çıkardım koltuklarına pişik kremi sürmüştüm kalıntıları kalmış onları alayım diye koltuk altına elimi surdum bi kakaya attı bikaç kere daha yaptım yine kahkaha attı bnmki koltuklarından cok gıdıklanıyor galibaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor havalar sogudu aman dikkat edin benim kini hastaladım cok zor oldu süzüldü kuzum ama keyfi iyi çok şükür Sizinkiler nasıl.kızlar bi program var ası karnesi ve bebek gelişimi cok güzel tlfnununza indirirseniz.
Senin Nasıl gidiyor gecmiş olsun bebeğin çabuk iyileşmiştir umarım bebisin kontrollerine gittin mi kac kilo kac cm olmuş bi de rota virüsü asisi yaptırdın mı cnm senKızlar nasılsınız nasıl gidiyor havalar sogudu aman dikkat edin benim kini hastaladım cok zor oldu süzüldü kuzum ama keyfi iyi çok şükür Sizinkiler nasıl.kızlar bi program var ası karnesi ve bebek gelişimi cok güzel tlfnununza indirirseniz.
oyy yerim onu ya ne tatlı aman benimkide bi güler tam bir yalaka agzını kocaman acar:)aman canım bu ara cok yıkama dr gittik cok yıkamayın ne kadar sıcak olursa olsun etkilenir dedi ben sık sık yıkıyodum rahat ediyodu biraz ara verdik banyoya. siliyorum doğal karısımlı gülbsuyu var onu suyu döküp siliyorum.bizde 2 ay 28 günlük olduk 5kilo 900 gr olmus boyuda 59 cm sizinki nasıl.3ası vurdurduk ama o ası yok.subatda var ası oda hepatitb.büyüdkçe aglamaları anlam kazanıyor.bi yaz gelse cok tatlı olcaklar bizde rahat rahat gezcez inşallahSenin Nasıl gidiyor gecmiş olsun bebeğin çabuk iyileşmiştir umarım bebisin kontrollerine gittin mi kac kilo kac cm olmuş bi de rota virüsü asisi yaptırdın mı cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?