bizimkilerin gelişimi yakınmış o Zaman bnmki de 6 kilo 59 cm bugun 3 ay 3 günlüğüz cok yatılılar gerçekten gülüşleri bakışları bazen sıkıp içime sokası geliyor ben iki güne bi banyo yaptırıyordum banyo yapınca cok güzel uyuyordu bizde biraz sıklığı azaltalım o zmn Allah korusun en kötüsü hasta olmalarioyy yerim onu ya ne tatlı aman benimkide bi güler tam bir yalaka agzını kocaman acar:)aman canım bu ara cok yıkama dr gittik cok yıkamayın ne kadar sıcak olursa olsun etkilenir dedi ben sık sık yıkıyodum rahat ediyodu biraz ara verdik banyoya. siliyorum doğal karısımlı gülbsuyu var onu suyu döküp siliyorum.bizde 2 ay 28 günlük olduk 5kilo 900 gr olmus boyuda 59 cm sizinki nasıl.3ası vurdurduk ama o ası yok.subatda var ası oda hepatitb.büyüdkçe aglamaları anlam kazanıyor.bi yaz gelse cok tatlı olcaklar bizde rahat rahat gezcez inşallah
valla aynen benimde içime koyasım geliyor.annelik cok tatlı ya:) aman allah korusun hastalık cok zormus biz perişan olduk aman siz dikkat edinB
bizimkilerin gelişimi yakınmış o Zaman bnmki de 6 kilo 59 cm bugun 3 ay 3 günlüğüz cok yatılılar gerçekten gülüşleri bakışları bazen sıkıp içime sokası geliyor ben iki güne bi banyo yaptırıyordum banyo yapınca cok güzel uyuyordu bizde biraz sıklığı azaltalım o zmn Allah korusun en kötüsü hasta olmalari
Benim bebegimdede var ya surekli burnunu temizliyorjm ama gecmiyorBebeğimde uyurken öksürük hırıltı var bebeklerde hırırltı olabiliyormus sizlerdede varmı. İnşallah gecicidir
Canım hırıltı olması normal ama oksuruge dikkat et canım bu aralar bebeklerde öksürük salgın canım ihlamur içirebilirsin iki çay kaşığı yeterli olurBebeğimde uyurken öksürük hırıltı var bebeklerde hırırltı olabiliyormus sizlerdede varmı. İnşallah gecicidir
saol canım tamam içiriyimCanım hırıltı olması normal ama oksuruge dikkat et canım bu aralar bebeklerde öksürük salgın canım ihlamur içirebilirsin iki çay kaşığı yeterli olur
afiyet olsun kuzuma.canım ya bizde yemeklerin suyuna emziğini batıryorduk sabah kuzumun yanaklarında göbeğinde ayaklarına kadar minik fısırtılar olmus sanırım birşey alerji yaptı iyi bi krem var dr yazmstı böyle yüzde cıkan fısırtılar için onu sürdüm gecti çok şükür birden tüm vucudunda cıkıvermişKızlar ben oğluma elma suyu sıkıp bir tane bebe bisküvisi atıp yedirdim çokta sevdi azar azar başladık bakalım birde kereviz çorbası yapmıştim bi kaç kaşıkta ondan verdim
Biz bugün Dr. kontrolüne gittik. Daha erken sanırım, anne sütü ve mamaya devamKızlar ben oğluma elma suyu sıkıp bir tane bebe bisküvisi atıp yedirdim çokta sevdi azar azar başladık bakalım birde kereviz çorbası yapmıştim bi kaç kaşıkta ondan verdim
Canım doğru doktorlar ilk altı ay anne sutu diyor ama ben ilk çocukta çok çektim çok küçük bir tane gelse yutamazdi sırf öncen için ikinci çocuğuma erken başladımki çabuk adapte olsun diye anne sütune devam zaten denemelik toplam iki çay kaşığı anca yemeğen çocuk çok zorBiz bugün Dr. kontrolüne gittik. Daha erken sanırım, anne sütü ve mamaya devam
Cnm o kremin adı ne bnmkininde dudağının üstünde bu bıyık bölgesinde sivilce gibi kabarcıklar var Can'ımı sıkıyor bu gun geçiyor bigün yine varafiyet olsun kuzuma.canım ya bizde yemeklerin suyuna emziğini batıryorduk sabah kuzumun yanaklarında göbeğinde ayaklarına kadar minik fısırtılar olmus sanırım birşey alerji yaptı iyi bi krem var dr yazmstı böyle yüzde cıkan fısırtılar için onu sürdüm gecti çok şükür birden tüm vucudunda cıkıvermiş
Canım o sivilce gibi olan şeylerden korkma bebeğin kilo alıyor yada çok sıcak tutuyorsundur erkekti seninki değilmi erkek çocuğu sıcağı çok sevmezCnm o kremin adı ne bnmkininde dudağının üstünde bu bıyık bölgesinde sivilce gibi kabarcıklar var Can'ımı sıkıyor bu gun geçiyor bigün yine var
evet canım bi çıkıp bi kayboluyor.coresatın krem hemen geciriyor.anne sütüde bazı fısırtıları geciriyorCnm o kremin adı ne bnmkininde dudağının üstünde bu bıyık bölgesinde sivilce gibi kabarcıklar var Can'ımı sıkıyor bu gun geçiyor bigün yine var
Canım benumde bebişimin göz hızasında yanaklarda çıktı dr hıpocord dıye krem yazdı alerjiymiş.anne sutunden benım yedığım bişey alerjı yapıyormuş.dunde sol gozu çapaklandı kanlandı çok üzülüyorum kıpkırmızı oldu gozu.çaylı suyla sıl dedıler sıldım ama tam olarak geçmedi.Cnm o kremin adı ne bnmkininde dudağının üstünde bu bıyık bölgesinde sivilce gibi kabarcıklar var Can'ımı sıkıyor bu gun geçiyor bigün yine var
Seneye ıkıncı çocuklarda buluşuruz inşallahKızlar 2015 yılında rabbim bize bebeklerimizi hediye etti rabbim isteyen herkese nasip etsin.hepimiz için cok değişik acı dolu agrılı,korkulu,sancılı kosturmalı,telaşlı,bol uykusuz geceli ve sonucunda cok güzel bir yıl oldu meleklerimize kavustuk binlerce şükürler olsun.inşallah önümüzdeki yıldada allahım mutlu,sağlıklı,sevdiklerimizle bir yıl nasip etsin bize
Emili nasılsın canım bende bebeğime yavaş yavaş bişeyler versemmi gecen emzıgı yoğurt çorbsına batırdım nasıl emdi.bide çay kaşıgının ucuyla yoğurt verdum onuda yedi.ayın 16 sında ıkı ay bitecek 3e gırecegız erkenmi sence sen tecrübelisin kuzum.bizide bilgilendırıyosun ne guzel opuyorum.Canım o sivilce gibi olan şeylerden korkma bebeğin kilo alıyor yada çok sıcak tutuyorsundur erkekti seninki değilmi erkek çocuğu sıcağı çok sevmez
Benimkinde de var canım gecen dr gıttın baktı gayet normal bişeyı yok dedi ama o ses hep var.birde genzı hep dolu.Bebeğimde uyurken öksürük hırıltı var bebeklerde hırırltı olabiliyormus sizlerdede varmı. İnşallah gecicidir
Yok cnm bnmki kızCanım o sivilce gibi olan şeylerden korkma bebeğin kilo alıyor yada çok sıcak tutuyorsundur erkekti seninki değilmi erkek çocuğu sıcağı çok sevmez
Ben bi 5 sene çocuk düşünmüyorum valla artık tek çocuk yettiSeneye ıkıncı çocuklarda buluşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?