gecmiş olsun canım cayla sil sürekli gecer hemen inşallah böyle böyle büyüyecekler. Gece gündüz hırıltı dr da birşey demedi o öyle yaptıkca rahatsız gibi hissediyorum.valla canım kararsızım hemen bi iki yıl sonramı yapsam ikinciyi yoksa 5yıl sonramı yapsam biraz büyüse kararsızım kardesi olsun istiyorum. Annemde bana cok yardımcı hemen yap birlikte büyüsünler diyor bizde sağlıklıyken bakarız diyor ama o sıkıntılardan korkuyorum,rüyamda doğuma gidiyordum kaçıyordum korkumdan:)Benimkinde de var canım gecen dr gıttın baktı gayet normal bişeyı yok dedi ama o ses hep var.birde genzı hep dolu.
Canım ev yoğurdu verebilirsin ben haftada bir yumurta sarısini ve peynir yediriyorum ikigun önce elmanın suyunu sıktım bir tane bebe bisküvi ile yedirdim çok sevdi sen şimdi sadece yoğurtla başla oda ısısında bir iki çay kaşığı anca yiyebilir zaten .doktorlar ilk altı ay bişey verdirmiyorlar sonra birden çocuk yedi aylık olunca köfte yedir demeye başlıyorlar eee çocuk çiğnemeyi bilmiyorki köfte yesin herşeyi sakın püre yapmayın ben ilk çocukta ilkokula gidene kadar çok sıkıntı çektim o zaman kendi kendime karar aldım asla altı ayı beklemicem diye çok şükür benim oğlanin gelişimide gayet güzel gidiyorEmili nasılsın canım bende bebeğime yavaş yavaş bişeyler versemmi gecen emzıgı yoğurt çorbsına batırdım nasıl emdi.bide çay kaşıgının ucuyla yoğurt verdum onuda yedi.ayın 16 sında ıkı ay bitecek 3e gırecegız erkenmi sence sen tecrübelisin kuzum.bizide bilgilendırıyosun ne guzel opuyorum.
Erken değil demi uç ayımı beklesem dıye tereddut ettım ama benımkı boğazlı bişey olacak bir meme emişi var görmen lazım.maşallah boğazlı olaun ıstıyorum.azr azar verıyım o zamanCanım ev yoğurdu verebilirsin ben haftada bir yumurta sarısini ve peynir yediriyorum ikigun önce elmanın suyunu sıktım bir tane bebe bisküvi ile yedirdim çok sevdi sen şimdi sadece yoğurtla başla oda ısısında bir iki çay kaşığı anca yiyebilir zaten .doktorlar ilk altı ay bişey verdirmiyorlar sonra birden çocuk yedi aylık olunca köfte yedir demeye başlıyorlar eee çocuk çiğnemeyi bilmiyorki köfte yesin herşeyi sakın püre yapmayın ben ilk çocukta ilkokula gidene kadar çok sıkıntı çektim o zaman kendi kendime karar aldım asla altı ayı beklemicem diye çok şükür benim oğlanin gelişimide gayet güzel gidiyor
Hiç korkma ver zaten dişleri başlayınca iştah azalır huysuzluklar başlıyor kemikleride kuvvetli olur benim oğlanlara yoğurt çok yedirdim ben hepside kemikli 9. sınıfa giden oğlum 1.78 boyunda abisi 12.sınıfta oda 1.80 her yemeğin yanında hatta kahvaltıda bile yoğurt yerlerErken değil demi uç ayımı beklesem dıye tereddut ettım ama benımkı boğazlı bişey olacak bir meme emişi var görmen lazım.maşallah boğazlı olaun ıstıyorum.azr azar verıyım o zaman
Maşallah çok tatlısın sen paşam
oy nasılda büyümüş maaşallah.bende evde yoğurt yapıp vercem.bizimkide biz yemeğe oturdukmu kokuyu alınca emziği fırlatıyor suyuna baturalım diye alıstı cok fena:)canım bilginiz varmı bilmiyorum bal cok zarralıymıs bebek için aklınızda olsun direkt ciğere yapısıyormus
Valla canım benim çocuklar iki yaşına kadar emdiler sonra üç dört yaşına kadar gece uyanıp biberonla süt içtiler dediğin doğru uyku çok önemli bazı anneler bebekleri sabahlari erken kalkmasın diye çocuklari gece 12 lere kadar yatirmazlar yani tembellik yaparlar diyelim ama saat dokuzda uyuyan bi çocuğun gelişmesinde bile fark görülebiliyor özellikle okul çağındaSlm kızlar gece beslenmesını kaçıncı ay kesiyoruz dr soran oldu mu.bebişimi emzırdımde aklıma geldi.yakın zamanda gıdecek olan varsa bi sorsun.gece uykusu beslenmeden daha önemli dıye duymuştum.
Iyıyım canım sen nasılsın bebişimde ıyı çok şukur ben misafırle uğraşıyorum onun dışıında herşey aynıNaptıniz kızlar hiç yoksunuz ortada bebişler nasıl ,siz nasılsiniz
biz pek iyi değiliz kızım emmiyor beni emecegi zaman evde kıyameti koparıyor en sonunda bırakıyorum burnu cok tıkalı ne yapdıysam acılmadı sanırım ondan ememiyor.sütüm iyice azaldı cok üzgünüm iyice mamaya alıstı galiba emmeyecek artık.yarın dr gitcez.cok üzülüyorumNaptıniz kızlar hiç yoksunuz ortada bebişler nasıl ,siz nasılsiniz
Neden emmiyorki acı falanmı yıyosun kuzum keşke emseydı yaa.burnuna ilaç kullanmıyor musun benimkide hep hırıltılı horluyor gıbı ses çıkarıyor geniz etımi var dıye korkuyorumbiz pek iyi değiliz kızım emmiyor beni emecegi zaman evde kıyameti koparıyor en sonunda bırakıyorum burnu cok tıkalı ne yapdıysam acılmadı sanırım ondan ememiyor.sütüm iyice azaldı cok üzgünüm iyice mamaya alıstı galiba emmeyecek artık.yarın dr gitcez.cok üzülüyorum
Ah canım ya bu bebekler çok bilmiş biberon ve mama tembellestiriyor ve anneyi bırakıyorlar canınız sağ olsun napcaksın artık ikinciye inşallah istersen genede mama vermemeye çalış çok acikinca memeni ver belki o zaman alırbiz pek iyi değiliz kızım emmiyor beni emecegi zaman evde kıyameti koparıyor en sonunda bırakıyorum burnu cok tıkalı ne yapdıysam acılmadı sanırım ondan ememiyor.sütüm iyice azaldı cok üzgünüm iyice mamaya alıstı galiba emmeyecek artık.yarın dr gitcez.cok üzülüyorum
yok canım sütten değil.bugün dra gittik sırtını dinledi röntgen çekildi kulak burun boğaza yönlendirdi dr emmek istememesi normal zorlama dedi burnu tıkalıymıs ve kıkırdakları yumusakmış nefes alırken daraldgı için hırlıyormus 1.2 yasına kadar gecer dedi olurmus bebeklerde.yani tamda emmesi gereken zamanda.bebeğim hep bi hır ıltı daraltı halinde kıpır kıpır,burnuna ilaç sıkıyorum şu reklamlardaki burun aspratöründen kullandım fayda etmedi aman canım bu aralar hastaneye gidecek gibi değil hep gripliler gittiğime pişman oldum allah korusun bulasır falan korktum geniz etimi bronsit falan olur diye gittim.endişe etme sende şiddetli öksürük yüksek ates olmadıgı sürece.Neden emmiyorki acı falanmı yıyosun kuzum keşke emseydı yaa.burnuna ilaç kullanmıyor musun benimkide hep hırıltılı horluyor gıbı ses çıkarıyor geniz etımi var dıye korkuyorum
ah emili öyle üzgünümki içim yandı resmen en basından beri bebeğimi istediğim gibi emziremedim kısmetmi değilmiş beni emmek nasip mi olmayacakmıymıs cok cektik emzirme konusunda 3 ay anca emzirebildim çok üzülüyorum.herseyi denedim acıkınca yıkıyor ortayı yine emmiyor alıstı mamayada.cok burugum bu konuda. kilosu güzel cok şükür ama emzirmeyi cok istemiştimAh canım ya bu bebekler çok bilmiş biberon ve mama tembellestiriyor ve anneyi bırakıyorlar canınız sağ olsun napcaksın artık ikinciye inşallah istersen genede mama vermemeye çalış çok acikinca memeni ver belki o zaman alır
burun bogaza goturcem pazartesı şuan uyuyo ve bır hırıltı var ustelık horluyor burnu hep tıkalı gıbı bende temizliyorum ama yok hep o ses var.benimde içim rahat değil.uzulme canım emse ıyıydı ama yapacak bişey yok bebiş rahat olamadıgından emmiyormuş baksana.çok geçmiş olsunyok canım sütten değil.bugün dra gittik sırtını dinledi röntgen çekildi kulak burun boğaza yönlendirdi dr emmek istememesi normal zorlama dedi burnu tıkalıymıs ve kıkırdakları yumusakmış nefes alırken daraldgı için hırlıyormus 1.2 yasına kadar gecer dedi olurmus bebeklerde.yani tamda emmesi gereken zamanda.bebeğim hep bi hır ıltı daraltı halinde kıpır kıpır,burnuna ilaç sıkıyorum şu reklamlardaki burun aspratöründen kullandım fayda etmedi aman canım bu aralar hastaneye gidecek gibi değil hep gripliler gittiğime pişman oldum allah korusun bulasır falan korktum geniz etimi bronsit falan olur diye gittim.endişe etme sende şiddetli öksürük yüksek ates olmadıgı sürece.
Canım elinden geleni yaptın sen nasip değilmis demekki ben ikinci oğlumu dört beş ay anca emzirebilmistim sezeryandan sonra çok hastalandım kalkamadim bende biberon başlamistim annem o zaman sakın verme seni bırakır demişti bende nasıl olsa beni emiyor diye devam ettim ama bi anda bıraktı biberon hemen aktıgi için memeyle uğraşmadi sıpa o zaman bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hepsi tecrübeyle olacak şeyler inşallah ikinci hatta üçüncu evladın bol bol emer canımah emili öyle üzgünümki içim yandı resmen en basından beri bebeğimi istediğim gibi emziremedim kısmetmi değilmiş beni emmek nasip mi olmayacakmıymıs cok cektik emzirme konusunda 3 ay anca emzirebildim çok üzülüyorum.herseyi denedim acıkınca yıkıyor ortayı yine emmiyor alıstı mamayada.cok burugum bu konuda. kilosu güzel cok şükür ama emzirmeyi cok istemiştim
canım dün hastaneye gittik şifayı kaptık eşimle kızım perişanlar grip oldular sabaha kadar foşur foşur yavrum burnu akıyor ter içinde kalmış hapşuruyor bebekte grip çok kötü gecende oldu ama bu defaki fena.bence bu ara hastaneye gitme derim taze bebek hemen kapıor suan grbin en hararetli oldugu dönem kendine sıkıntı etme sonra git bence. bebeklerin % 80 ninde olurmus bu hırıltı geciciymiş zaten drn yapabilceği birşey yok etlerin gelişmesiymiş ilac vermez müdahale edemez. sadece sen o suyu sıkıp temizliycen baska cözümü yok bide oda nemli olcak buhar makinası yada odada su olabilir.ateş ve kuru öksürük varsa götür.allah korusun bide gribi kapmasın kuzum.yavrum perişan oldu keşke götürmeseydim korktum öyle bi horluyor ki gece uyyamıyoduk onun sesinden şimdi grip daha zor oldu.Bende kulak
burun bogaza goturcem pazartesı şuan uyuyo ve bır hırıltı var ustelık horluyor burnu hep tıkalı gıbı bende temizliyorum ama yok hep o ses var.benimde içim rahat değil.uzulme canım emse ıyıydı ama yapacak bişey yok bebiş rahat olamadıgından emmiyormuş baksana.çok geçmiş olsun
banada cok dediler ama nasılsa emiyor diye önemsemdm aynen bi anda emmedi.tecrübe oldu bunlar bana gercekten ikinciye inşallah daha bilinçli olcamCanım elinden geleni yaptın sen nasip değilmis demekki ben ikinci oğlumu dört beş ay anca emzirebilmistim sezeryandan sonra çok hastalandım kalkamadim bende biberon başlamistim annem o zaman sakın verme seni bırakır demişti bende nasıl olsa beni emiyor diye devam ettim ama bi anda bıraktı biberon hemen aktıgi için memeyle uğraşmadi sıpa o zaman bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hepsi tecrübeyle olacak şeyler inşallah ikinci hatta üçüncu evladın bol bol emer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?