2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Oyyy kuzum geçmiş olsun kıyamam yaa bız dayanamıyoz gribe o kuzum napaın inşallah hemen ıyıleşir beno kıde arada. Hapşurıyor ınş olmaz kalorıferden hep kuruyo bez yada su koymayıda unutuyorum.o zaman gıtmeyımmı.benımkı şimdide elini emmeye başladı kızlar aluşacak dıye korkuyorum ulk gırsatta elını ağzına goturıyor napmak lazım normal mi acaba bılemıyorum

Canım benim oğlanda emiyor emzigi emmedi bas parmağı emiyor bende emmesin diye eldiven taktım eşimin kuzeni 33 yaşında halen emermis bizde korktuk alisacak diye ama normal tabi şimdi herşeyi emecekler biraz daha buyuseler meyve verip onu emerlerdi bari

Ay canım yaa tüh geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin kuzuya bende kontrol için bi götürelim dedik dr aklım çıktı ordan mikrop kapacak diye papatya çayı ve ıhlamur icir istersen

Bende şubat ayında hamile olduğumu öğremindim

Bende eldoven taktım ama bu seferde onu ıslatıyor elkeri buz gıbı oluyor.demekkı normal herkesınkı bu aylarda yapıyor.benumde gorumce 28yaşında hala emer parmagını ınsallh ona çekmez

gitme canım cok acil olmadıkca.beninki de elini emiyor hemde nasıl şapur şupur birde ellerine aşık gibi baka baka emiyor eldivenlede emiyor.bende parmağımı emermişim büyüyünce tıtnak yemeye başlamısım

Ay canım yaa tüh geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin kuzuya bende kontrol için bi götürelim dedik dr aklım çıktı ordan mikrop kapacak diye papatya çayı ve ıhlamur icir istersen
evet canım herkes dökülüyor gripden burnu akıyor ama keyfi iyi cok şükür ıhlamur verdim.

Kizlar sln nasilsiniz biz ailecek hastayiz.kizim 2 gun 39 derce ateslendi surekli islak havlu koyarak dusurduk cok sukur.3gundurde tuvaletini cok yapıyor ilk gun 11kez buyuk ruvaletini yapti dunde 5kez bugunde simdiden 2.oldu dr gitmek istemiyorum gittkce azaliyor gibi ama hastalik bizi perisan etti napcam ben kizlar moralim cok bozuk kuzum soldu tombis yanaklari soldu.siz nasilsiniz

Ayyu geçmiş olsun canım iyiyi çok şukur.benimkininde poposunun ustu kupkırmızı oldu dr goturdum cildi çok hassas dedi verdıgo kremde birşeye yaramadı hala aynı gıbı gelıyor. Allhtan grıp valan yok ama arada oksuruyor.yarında benim aşı var bu ay bebişe yokmuş öyle yani bende durumlar.

aman canım yarın asıdan hemen sonra tedbirini al bebeğini koru biz hastaneden kaptık mikrobu bebeğim mahvoldu sarardı soldu.canım biz sebamed kullanıyoruz cok memnunum drda doğumdan sonra babulayn diye bir krem vermişti oda cok güzel.benimde yiğenimin çok hassastı kanıyordu pişikten herşeyi denedik bi tane krem cok etkili oldu bi tek o geçirdi.bezlerde pişik yaptıryor her bebeğin poposu ayrı bezi seviyor minik paketlerden al dene.inşallah ates yapmadan atlatırsınız asıyı gecmiş olsun bizimde subatda
.

Aman canım çok geçmiş olsun hertaraf salgın dolu malesef ister istemez kapıyorlar benimde üç numara okuldan kaptı iki gündür öksürük ,ateş var bizdede,kardeşine yaklaşma diyoruz ama aynı evde biraz zor bütün yavrucaklar tez zamanda iyilessinler inşallah

Bizimde aşımiz var hiç gitmek istemiyorum aglatacaklar oğlumu sizede şimdiden geçmiş olsun canım

Bizimde aşımiz var hiç gitmek istemiyorum aglatacaklar oğlumu sizede şimdiden geçmiş olsun canım
Bizim bu ay bebişin aşısı yok benim aşım var 3.ay da sızın bebekler aşı oldumu 16sında 3.ayı dolduruyor bızımki.sız tetanızun ıkıncı dozunu yaptırdınız mı.geçmiş olsun emili.

Bizim bu ay bebişin aşısı yok benim aşım var 3.ay da sızın bebekler aşı oldumu 16sında 3.ayı dolduruyor bızımki.sız tetanızun ıkıncı dozunu yaptırdınız mı.geçmiş olsun emili.
Senin bebeğin bu ay kontrolü vardır gelecek ay aşı yaparlar kuzuya ben kendime bu hamilelukte hiç tetenoz yaptırmadim doktorum gerek yok dedi

Kızlar aşımuzi yaptırdik çok şükür her zamanki gibi bol ağlamali oldu gelişimi gayet güzel dedi bu arada hava buz gibi soğuktu

Kızlar nazarmı değdi kuzuma bilmiyorum çok güzel kilo almıstı soldu yavrum ishalden atesden atlatamıyoruz durmadan tuvaletini yapıyor iştahı yok uyuyamıyorum sersem gibiyim dayanamıyorum nasıl gececk bilmiyorum.birşey olmaz demiycem bi daha allahım şifa versin nolur siz dikkat edin griplileeden koruyun hastaluk geldimi perişan ediyor bi türlü düzelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…