- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Oyyy kuzum kıyamam ben o prensese toparlanır merak etme kılosunuda alır annesi üzülme sen.herkes hasta canım bilinçliler uzak duruyor ama hangı bırınden sakınacaz Allah korusun hepimizin yavrusunu.iyileşir inşallah çok geçmiş olsun.Kızlar nazarmı değdi kuzuma bilmiyorum çok güzel kilo almıstı soldu yavrum ishalden atesden atlatamıyoruz durmadan tuvaletini yapıyor iştahı yok uyuyamıyorum sersem gibiyim dayanamıyorum nasıl gececk bilmiyorum.birşey olmaz demiycem bi daha allahım şifa versin nolur siz dikkat edin griplileeden koruyun hastaluk geldimi perişan ediyor bi türlü düzelmiyo
Canım ishal için mamalar var onlari denedinmi biliyorum ama doktora Sie istersen birde nar suyu kabiz yapar ben denwrdim ama genedeKızlar nazarmı değdi kuzuma bilmiyorum çok güzel kilo almıstı soldu yavrum ishalden atesden atlatamıyoruz durmadan tuvaletini yapıyor iştahı yok uyuyamıyorum sersem gibiyim dayanamıyorum nasıl gececk bilmiyorum.birşey olmaz demiycem bi daha allahım şifa versin nolur siz dikkat edin griplileeden koruyun hastaluk geldimi perişan ediyor bi türlü düzelmiyo
Maşallah kuzulara benim oğlanda 7.700 kg 64 cm olmuş bu sefer ben hasta olacam sanırim bütün kemiklerim ağrıyorHadı
hadi geçmiş olsun bende aşımı yaptırdım.bebişimide tarttılar 7kg boyuda 60 cm ıyı dedi hemşire
Maşallah paşaya doğurdukta şimdi kilısu aşısı naması gazı bunları konuşuyoruz şaka gıbı bazen inanamıyorum o sureç nasıl geçti.aman dikkat et canım herkes hasta valla.bızde ankaraya gıdecegız ama havalarda soğudu korkuyorum uşuturmuyum diye.Maşallah kuzulara benim oğlanda 7.700 kg 64 cm olmuş bu sefer ben hasta olacam sanırim bütün kemiklerim ağrıyor
Ben ankarada oturuyorum dün burda resmen fırtına vardı ankaranin ayazı meşhurdur yarında kar geliyormus hayırlı yolculuklar size canım dikkatli gelinMaşallah paşaya doğurdukta şimdi kilısu aşısı naması gazı bunları konuşuyoruz şaka gıbı bazen inanamıyorum o sureç nasıl geçti.aman dikkat et canım herkes hasta valla.bızde ankaraya gıdecegız ama havalarda soğudu korkuyorum uşuturmuyum diye.
Daha gelmiyoz canım onumuzdekı hafta inşallah.ankarayı ıyı bılırum 8sene kaldım universteyı orda okudum biksç senede iş hayatım oldu.sen hangı semttesın canım.Ben ankarada oturuyorum dün burda resmen fırtına vardı ankaranin ayazı meşhurdur yarında kar geliyormus hayırlı yolculuklar size canım dikkatli gelin
Doğma büyüme keçiören evlenince çubukDaha gelmiyoz canım onumuzdekı hafta inşallah.ankarayı ıyı bılırum 8sene kaldım universteyı orda okudum biksç senede iş hayatım oldu.sen hangı semttesın canım.
canım süpersin maaşallah bayılıyorum özenine 4.ayınız hayırlı olsun.biz çok şükür iyileştik mama kullandık düzeltti.bizimkide biraz hastalıkdan küçüldü toparlar inşallah hemen bizimde 3 ay 18günlük
evet dimi bende hayret ediyorum cok şükür allahıma sağlıkla kavustuk emili bayan34 monalisa tuğçe sen doğumana gidişlerinizi tek tek hatırlıyorum. emilinin eşi rahatsızdı ertesi gün doğuma gidiyorum demişti ilk o gitti dua ediyorum, duada emiliye kolaylık ver de diyemiyorum:) allahım arkadasıma kolay doğum ver sabaha kadar her uyandıgmda öyle dua ettim:)tuğçe doğum yaptım dediğinde ben kopmustum aynı gündük, hemen kuaföre gittim akşama bende doğurcam diye korkumdan:)bayan34 normal istiyordu suyu azaldı gitti geldi sık sık dr sezaryene aldı.ben doğum yaptım sana dua ediyorum hergün aklım sendeydi bide sen saglıkla kucagına al diye, bide sen normal doğum mu sezaryenmi bilmiyordun ya sen korkma diye sana acımıyor yazıyorum lohusayım aglıyorum bi yandan agrıdan:)allahdan normal doğum oldu.ya daha neler neler ne günler geçirdikMaşallah paşaya doğurdukta şimdi kilısu aşısı naması gazı bunları konuşuyoruz şaka gıbı bazen inanamıyorum o sureç nasıl geçti.aman dikkat et canım herkes hasta valla.bızde ankaraya gıdecegız ama havalarda soğudu korkuyorum uşuturmuyum diye.
ankarada kar yagar soğuğu konyaya gelir:)Ben ankarada oturuyorum dün burda resmen fırtına vardı ankaranin ayazı meşhurdur yarında kar geliyormus hayırlı yolculuklar size canım dikkatli gelin
Valla canım tebrıkler hepsını hatırlıyosun.çok guzel ve telaşlı geçtı o günler.bırbırımızı gormedık tanımıyoruz ama o kadar desteğinizi gordum ki.allah hepinizden rağzı olsun.evet dimi bende hayret ediyorum cok şükür allahıma sağlıkla kavustuk emili bayan34 monalisa tuğçe sen doğumana gidişlerinizi tek tek hatırlıyorum. emilinin eşi rahatsızdı ertesi gün doğuma gidiyorum demişti ilk o gitti dua ediyorum, duada emiliye kolaylık ver de diyemiyorum:) allahım arkadasıma kolay doğum ver sabaha kadar her uyandıgmda öyle dua ettim:)tuğçe doğum yaptım dediğinde ben kopmustum aynı gündük, hemen kuaföre gittim akşama bende doğurcam diye korkumdan:)bayan34 normal istiyordu suyu azaldı gitti geldi sık sık dr sezaryene aldı.ben doğum yaptım sana dua ediyorum hergün aklım sendeydi bide sen saglıkla kucagına al diye, bide sen normal doğum mu sezaryenmi bilmiyordun ya sen korkma diye sana acımıyor yazıyorum lohusayım aglıyorum bi yandan agrıdan:)allahdan normal doğum oldu.ya daha neler neler ne günler geçirdik
hergün evde tek sizle paylaşıyordum her anımı bende burdan cok rahatlattım içimi en basından beri herkes sagolsun bebeklerimizi birlikte büyütüyoruz hiç tanımadan. aslında insan birşeyi öğreniyor.kan bagı olmadan, tanısmadan isim bile bilmeden insan aynı duyguyu paylaşıyorsa aynı seyi hissediyorsa nerde nasıl olursa olsun birbirine destek olabiliyormus.Valla canım tebrıkler hepsını hatırlıyosun.çok guzel ve telaşlı geçtı o günler.bırbırımızı gormedık tanımıyoruz ama o kadar desteğinizi gordum ki.allah hepinizden rağzı olsun.
Ay canım tüm bunlar filim şeridi gibi geçti ,hakkaten ne günlerdi senin mide bulantılarin bebişin hareket etmesi ben normal doğum yapamam deyişin keşke bir araya gelip tanışabilsek hepiniz harikasiniz kızlar artık sizlerden ikinci,üçüncu bebiş haberleri alırız ben artık kapattım sizinkileri severiz inşallahevet dimi bende hayret ediyorum cok şükür allahıma sağlıkla kavustuk emili bayan34 monalisa tuğçe sen doğumana gidişlerinizi tek tek hatırlıyorum. emilinin eşi rahatsızdı ertesi gün doğuma gidiyorum demişti ilk o gitti dua ediyorum, duada emiliye kolaylık ver de diyemiyorum:) allahım arkadasıma kolay doğum ver sabaha kadar her uyandıgmda öyle dua ettim:)tuğçe doğum yaptım dediğinde ben kopmustum aynı gündük, hemen kuaföre gittim akşama bende doğurcam diye korkumdan:)bayan34 normal istiyordu suyu azaldı gitti geldi sık sık dr sezaryene aldı.ben doğum yaptım sana dua ediyorum hergün aklım sendeydi bide sen saglıkla kucagına al diye, bide sen normal doğum mu sezaryenmi bilmiyordun ya sen korkma diye sana acımıyor yazıyorum lohusayım aglıyorum bi yandan agrıdan:)allahdan normal doğum oldu.ya daha neler neler ne günler geçirdik
:)) ya evet ben ne zor geçirdim 3 ay kustum ya:) sen diyosun sunu ye su zamanda gececek kusmaların ben diyorum eşime sunu al o geçirirmiş:) 9 ay benim paniğimi gecirdin dediğin hersey cıktı allah razı olsun:)2.ye daha sakin olurum inşallah.birlikte oluruz yine hamile belki daha sen cok gencsin hem maasallah sen harika bi annesin ne güzel olurAy canım tüm bunlar filim şeridi gibi geçti ,hakkaten ne günlerdi senin mide bulantılarin bebişin hareket etmesi ben normal doğum yapamam deyişin keşke bir araya gelip tanışabilsek hepiniz harikasiniz kızlar artık sizlerden ikinci,üçüncu bebiş haberleri alırız ben artık kapattım sizinkileri severiz inşallah
benimkide altı acılınca seviyor rahatlıyor.yatarkende çoraplarını çıkarıp bacaklarına masaj yapınca bayılıyor bende hızlı hızlı hemen giydiriyorum üşütecek diye.yaz gelse kuzularım rahat rahat dursalar tam kışa denk geldiler yazı dört gözle bekliyoruz.Kızlar yaa benim sıpa çıplakligi çok seviyor alt tarafı soydugum anda tepiniyor gülücükler dagatiyor abilerde öğrendi bu durumu ben yemek yaparken ağlıyorsa hemen soyuyorlar kardeşini bi geliyorumki yarı çıplak sizinkilerde böylemi birde en neşeli saatimiz sabah uyandıgi saatler
Dediklerinin aynısı benim minnoşta otçyle.sabah çıldırıyor.birde altını açtımmı tamam .zaten benimki maşallah kusarken bile guluyor.herseye guluyor çok tatlı.Kızlar yaa benim sıpa çıplakligi çok seviyor alt tarafı soydugum anda tepiniyor gülücükler dagatiyor abilerde öğrendi bu durumu ben yemek yaparken ağlıyorsa hemen soyuyorlar kardeşini bi geliyorumki yarı çıplak sizinkilerde böylemi birde en neşeli saatimiz sabah uyandıgi saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?