Armut verme canım ilk olarak elma ver armut ishal yapar ben elmayı rendeliyorum suyuna bir bebe bisküviyi yiyecek kıvamda ayarlayıp yediriyorum ilk hafta her öğlen böyle yaptım bu hafta ,bi tatlı kaşığı kadar muzu ezdim gene elma suyu ile kıvami ayarladım iki türlüsunude çok sevdi .bazen ev yoğurtu veriyorum ama çok sevmiyor sıpa bende çorbasini yapmıştim ondan icirdim onu sevdi meyveleri aynı anda verme izlemek için alerji açısından bir hafta aynı meyve daha sonra farklı olana geçersin ben günde iki farklı öğün veriyorum.sabah biraz katı yumurta sarısı,biraz peynir yarım cevizi ince rendemle rendeliyorum içine bir bisküvi biraz sıcak su ile gene yutacak kıvamda yapıp yediriyorum bunuda çok seviyor hiç korkma ilk başta biraz öğürüp yutmaya çalışıyorlar ilk ek gıdaya başladıgimda şimdi çok şükür öğrendi kaşıgi biliyor artık alışsin yoksa çok zor oluyor yemeyen çocukKızlar slm basta emiliciğim benim kıza ishal olunca emziğine birşeyler batırmayı bırakmıstık şimdi düzeldi çok şükür artık birşeyler vermek istiyorum korkuyorum benim gibi iştahsız olmasından.3 ay 21 günlük şimdi günde bir çay kaşığı elma armut havuc suyuylamı baslasam hergün birini.birde alerjisi olurmu.tatlıya emzik batrmıstık alerji yapmıstı.ne vermeliyim siz naptınız
hadi bismillah ozaman ek gıdaya:) dün elma suyu havuç suyu sıktım elmayı cok sevdi havucu biraz sevmedi galiba sonra hafif yüzünde fısırrılar olmus bi ara coskuya gelip kendimi kaybetmiştim öpmekten bende yapmıs olabilirm.bugün bir çay kaşığı elma suyu vercem yarın bisküvüyle elma suyunu bir hafta böyle gidiyim.korkuyırumda bi yandan sonra yavas yavas yumurta ceviz muz peynir yapıyım bende.allahım o kaşığı minik diliyle hızlı hızlı bi yalaması var sanki ac 3 aydır:)Armut verme canım ilk olarak elma ver armut ishal yapar ben elmayı rendeliyorum suyuna bir bebe bisküviyi yiyecek kıvamda ayarlayıp yediriyorum ilk hafta her öğlen böyle yaptım bu hafta ,bi tatlı kaşığı kadar muzu ezdim gene elma suyu ile kıvami ayarladım iki türlüsunude çok sevdi .bazen ev yoğurtu veriyorum ama çok sevmiyor sıpa bende çorbasini yapmıştim ondan icirdim onu sevdi meyveleri aynı anda verme izlemek için alerji açısından bir hafta aynı meyve daha sonra farklı olana geçersin ben günde iki farklı öğün veriyorum.sabah biraz katı yumurta sarısı,biraz peynir yarım cevizi ince rendemle rendeliyorum içine bir bisküvi biraz sıcak su ile gene yutacak kıvamda yapıp yediriyorum bunuda çok seviyor hiç korkma ilk başta biraz öğürüp yutmaya çalışıyorlar ilk ek gıdaya başladıgimda şimdi çok şükür öğrendi kaşıgi biliyor artık alışsin yoksa çok zor oluyor yemeyen çocuk
canım ben hiç kullanmadım instegramKızlar acaba birbirimizi instegramdan takip edebiliyormuyuz
Benim oğlan elma suyu ile bisküviyi çok seviyor yoğurtlu corbayida çok sevdi mercimek çorbası icirdigimde içine baharat atmıyorum sadece gaz yapmasın diyekimyon koyuyorumhadi bismillah ozaman ek gıdaya:) dün elma suyu havuç suyu sıktım elmayı cok sevdi havucu biraz sevmedi galiba sonra hafif yüzünde fısırrılar olmus bi ara coskuya gelip kendimi kaybetmiştim öpmekten bende yapmıs olabilirm.bugün bir çay kaşığı elma suyu vercem yarın bisküvüyle elma suyunu bir hafta böyle gidiyim.korkuyırumda bi yandan sonra yavas yavas yumurta ceviz muz peynir yapıyım bende.allahım o kaşığı minik diliyle hızlı hızlı bi yalaması var sanki ac 3 aydır:)
Birde canım ek gıda verdiğini sağlık ocaklarindaki ebelere söyleme onlar hemen hayır sakın verme derler sonra birden yedinci ayda köfte yedir derler..iyide çocuk çiğnemeyi yutmayi bi becerse verecemde onun için sen alttan alttan ver sağlıkli olsunhadi bismillah ozaman ek gıdaya:) dün elma suyu havuç suyu sıktım elmayı cok sevdi havucu biraz sevmedi galiba sonra hafif yüzünde fısırrılar olmus bi ara coskuya gelip kendimi kaybetmiştim öpmekten bende yapmıs olabilirm.bugün bir çay kaşığı elma suyu vercem yarın bisküvüyle elma suyunu bir hafta böyle gidiyim.korkuyırumda bi yandan sonra yavas yavas yumurta ceviz muz peynir yapıyım bende.allahım o kaşığı minik diliyle hızlı hızlı bi yalaması var sanki ac 3 aydır:)
İnşallah göreceğiz o gunleride popolarina motor takmış gibi bir dakika durmayacaklarKızlar merhaba bebişlerimiz büyüyorlar emilicim tecrübeleri ni bizimle paylaştığın için Allah razı olsun ben de bi otursa emeklese yaz gelse diye dört gözle bekliyorum Rabbim inşallah o günleri de gösterir hepimize
Anin canım inşallah.ozaman daha zor olur diyorlar.bende yaz gelsıb istiyorum.Kızlar merhaba bebişlerimiz büyüyorlar emilicim tecrübeleri ni bizimle paylaştığın için Allah razı olsun ben de bi otursa emeklese yaz gelse diye dört gözle bekliyorum Rabbim inşallah o günleri de gösterir hepimize
Canım gıdalarin herhangi bi alerjisi olmadı değilmi bende halen aynı şekilde devam ediyorum kış meyvelerinden anca bunlar verilebiliyor şeftaliyi dört gözle bekliyorumKızlar slm bu aralar hep evdeyiz,kış,yorgınluk biraz canımı sıkılıyor.tek eylencem minnacığım onun gülüşü ömre Bedel. Bazen cok sıkılıyorum annem cok sıkıldımm ben diyorum anlarmıs gibi gülüyor bana:)arkadas gibi eşlik ediyor her halime evde eglence arıyoruz kendimize pasta yapıyorum bana gülüyor,çizgi film izliyoruz, süslenip aynanın önünde müzik açıp dans ediyoruz,kahvaltı yapıyoruz herşeyi birlikte yapıyoruz yani o bilmiş bakışlarına bayılıyorum bir sürü sey anlatır gibi.oyun halisinda cıldırıyor cok meraklı oyuncaklara cıngıraga müziğe evcilik oynuyoruz yani kış günü evde:) bebe bisküvisi,elma suyu sabahları az yumurta sarısı denediklerimiz bide oturabilse herseyi daha eğlenceli yapıcaz
yok canım çok şükür olmadı.dün bir çay kaşığı mercimek corbası verdim denemek için kimyonda attım ama o kadarı bile biraz gaz yaptı onu vermiycem yoğurt çorbası deniycem yoğurdu seviyor bide un çorbası verdim ona bayıldı.evet yaz bi gelse kışın birşey yok mandalina portakal suyuda verilmiyormus.ben hiç bilmiyorum çokta korkuyorum yanlış birşey vermeyim diye sen yeni denemelerini hep yaz canım.bugün aşımız var inşallah ateş yapmaz.yarın tam 5.ayımız çok şükürCanım gıdalarin herhangi bi alerjisi olmadı değilmi bende halen aynı şekilde devam ediyorum kış meyvelerinden anca bunlar verilebiliyor şeftaliyi dört gözle bekliyorum
Hadi bakalım afiyet olsun prensese evet canım mandalina,portakal asitli olduğu için şimdilik veremiyoruz aşı bizde ateş yapmadı çok şükür inşallah sizdede olmaz kilo olarak bu ay 400 gr alması bile normal aklında olsun artık kilo almaları yavaşlayacakyok canım çok şükür olmadı.dün bir çay kaşığı mercimek corbası verdim denemek için kimyonda attım ama o kadarı bile biraz gaz yaptı onu vermiycem yoğurt çorbası deniycem yoğurdu seviyor bide un çorbası verdim ona bayıldı.evet yaz bi gelse kışın birşey yok mandalina portakal suyuda verilmiyormus.ben hiç bilmiyorum çokta korkuyorum yanlış birşey vermeyim diye sen yeni denemelerini hep yaz canım.bugün aşımız var inşallah ateş yapmaz.yarın tam 5.ayımız çok şükür
asımızı yaptırdık geldik agladı kuzum kıyamam hemen güldü sonra:)vegaferon verdi devitle ikisini 1 yasa kadar içecekmiş çok önemli dedi sizede verdimi.7kilo 40 gr 63 cm olmuş herşeyi güzel dedi maaşallah çok şükürHadi bakalım afiyet olsun prensese evet canım mandalina,portakal asitli olduğu için şimdilik veremiyoruz aşı bizde ateş yapmadı çok şükür inşallah sizdede olmaz kilo olarak bu ay 400 gr alması bile normal aklında olsun artık kilo almaları yavaşlayacak
Evet canım bizede verdi kan ilaçi o ben fazla vermiyorum çok kabiz yapıyor o ilaçlar onun yerine ben oğluma sabah kahvaltısinin içine bi çay kaşığı pekmez koyuyorum tabi bu senin isteğine kalmış ben hergün değil gün aşımı veriyorum kakasinin rengi koyulasacak korkma bu ilaç yapıyor maşallah gelişimi gayet güzel böyle devam et canımasımızı yaptırdık geldik agladı kuzum kıyamam hemen güldü sonra:)vegaferon verdi devitle ikisini 1 yasa kadar içecekmiş çok önemli dedi sizede verdimi.7kilo 40 gr 63 cm olmuş herşeyi güzel dedi maaşallah çok şükür
selam kızlar kaç gündür annemde yim bebeğim ishal ben ishal im bi iyilesse dik. Ben henüz birsey vermiyorum ama bebeğim doymuyor bu ara sütüm azaldı hastalıktan ne verebilirim ki.daha üç buçuk aylık yardımlarınızı bekliyorum.bir öğün devam sürümü versem acaba kaç cc vermeliyim.mesajlarınızı bekliyorum bana bi akıl verin.Canım gıdalarin herhangi bi alerjisi olmadı değilmi bende halen aynı şekilde devam ediyorum kış meyvelerinden anca bunlar verilebiliyor şeftaliyi dört gözle bekliyorum
Canım geçmiş olsun bebekler için ishal mamalari var eczaneye sorunca onlar yardımci olurlar cc olarak bi denersin ne kadar içerse zaten hep taze ayarlaman gerekir ikinci verdiğinde ona göre verirsin pirinç iyice haşlayip suyundan çay kaşıgi ile verirsen ishali keser senin içinde kahve,nar suyu,nar ekşisi,süzme yoğurt,haşlanmış patates ve pirinç ve sarı leblebi bunlar çok iyi gelir bebeğin için en güzeli anne sütu ama sen genede emzirmeye çalış bol sıvı alki sütun olsun ishali duzelmeden ek gıdaya şimdilik başlama tekrar geS
selam kızlar kaç gündür annemde yim bebeğim ishal ben ishal im bi iyilesse dik. Ben henüz birsey vermiyorum ama bebeğim doymuyor bu ara sütüm azaldı hastalıktan ne verebilirim ki.daha üç buçuk aylık yardımlarınızı bekliyorum.bir öğün devam sürümü versem acaba kaç cc vermeliyim.mesajlarınızı bekliyorum bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?