2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım teşekkür ederim çok şükür bugün duzeldim biraz.dediğin mamayida bi sorayım.

Canım teşekkür ederim çok şükür bugün duzeldim biraz.dediğin mamayida bi sorayım.
canım cok gecmiş olsun aman bizde atlattık ne cektik valla dr ishal maması içsin dedi bebelac ishal maması ertesi güne kesti 1hafta cektik valla bende var hala ishali bitince vermedik bir daha birde damla verdi dr ondanda verdim ama mama daha iyi mutlaka hemen al yavrum cekmesin.kabus gibiydi gercekten birde herseyi kaynat oyuncagı emziği.ellerini agzına aldıgı için olabiliyormus birde bulaşıcı sen bezini değiştirdiğin için senden ona gecip devamlı tekrarlıyormus.ben heryeri dezenfekte ettim oyıncaklarını kaynams suyla yıkadım.birde canım rota virüsü diye birşey var o daha farlıymıs dr onla karıstırlıyor bazen dedi.birde canım bebek susuz kalıyor ek olarak su ver.biz böyle gecirdik cok agırlasırsa mutlaka dr görün.bebeğin tuz ve seker kaybı oluyormuş. İllet birşey bu ishal.canım eger mama verirsen ve kakası koyu yesil olursa iyileşmeye baslıyor demek bide bol krem sür pişik olmasın.inşallah hemen geçer cok gecmiş olsun

Kızlar ben rota aşısi yaptırmadım doktorumla istişare ettik hiçbir şekilde diş çıkartırken oluşan ishali kesmiyecek dedi zaten altıncı aydan başlayacak dişler ve ishal o zaman ne gerek var dedik dr ben hastalarima bırakıyorum pek taraftar değilim deyince bizde hiç yaptırmadik

canım aynı sekilde bizde sorduk 3.ay yaptırılıyormus yapılsada ishal oluyormus 2 yasına kadar olabiliyor dedi.bizde yaptırmadık mecburi asıları bile yaptırmıycam nersedeyse kuzum agladıkca asıdan.su ilaçda bugün kuzuma cok kaka yaptırdı birde hafif kırmızılı

Valla bu ilaçlari bildiğim için yalan olmasın iki defa kullandım önceden kan ilacimi vardı ben keçiboynuzu,ve üzüm pekmezi veriyorum çünkü bağırsaklari çok etkiliyor bu ilaçlar bugün oglusumu kıymalı şehrine yaptım onu deniyecem bakalım

aradımda saglık ocagını sakın vermemezlik yapma cok önemli beyn gelişimi içinde dedi bakalım bugün nasıl olacak.biz yemek falan yiyemez olduk yemek kokusu duyunca kıyamet kopuyor oda gelcekmiş sürekli emzik fırlatıyor:).nasıl sevdimi corbayı yakısıklı.bende ıhlamur veriyorum hafif ılık

Hangı ılaç kızlar bana öyle bır ilaç vermedıler sadece acd damla kullanıyorum.

Valla ben neye şaşırıyorum benim diğer çocuklarda hiç ilaç verilmedi ee şimdi benim büyükler zehir gibi çalışıyor beyinleri nasıl olacak hiç anlamıyorum

@tuğçe
Valla ben neye şaşırıyorum benim diğer çocuklarda hiç ilaç verilmedi ee şimdi benim büyükler zehir gibi çalışıyor beyinleri nasıl olacak hiç anlamıyorum
tabi ya eskiden hiç birsey yoktu korkutuyorlar işte hamileyken de öyle allahım sağlık akıl verdimi ilaç falan bos:)

Allahım şükürler olsun evlerimize neşe verdi bu zamanları en tatlı anları bence taze bebeklikten cıktılar heryere gülücük sacıyorlar biraz büyüsünler oynatacaklar bizi:)benimkide bi fena tam oyuncu ben pek kucagımda öyle gezdirmem yani tutturmaz kucak diye ama annemle babam içeri girdikleri an bi haller oluyor kalkmaya calısır alın beni diye bide almayınca minik minik öksürür cok tatlı ya:)minik oyuncu

Maşallah kuzuya kızlar daha fena olur diyorlar galıba doğru.gerçi bizimki de fırlatma oldu çıktı annem şaşırıyor hareketlerine çok şukur bugunlerıde gorduk.ben hala bu benimmi dıyorum inanamıyorum.

Kızlar nasılsınız.sıkıldığım bir durum var benim oğlan bır turlu dalamıyor uykuya uyudu fıyorum tam odadan çıkıyorum hemen uyanıyo yarım saat uyuyor uyanıyor sallamaktan bır hal oluyorum napsam sızınkıler nasıl

Canım ben kundak yapıyorum ellerini iyi sarmazsam uyanıyor ayrica yüzünüde kapatıyorum o zaman güzel uyuyor

Bizimki ellerını sardırmıyor ılla o eller çıkacak başta alıştıramadım eller etkili dıyosun yani
Valla benim oglanla %80 elleri etkili eğer açarsam yüzüne götürüyor ve nasıl oluyorsa iki eli resmen birbirine dolanıyor ve uykusu açılıyor ilk başta benimkide çok direndi kundak olmamak için ama diğerlerinde çok faydasıni gördüm bundada inat ettim bence sende bi dene istersen ağlayinca istemeyince hemen pes etme inşallah alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…