- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Canım teşekkür ederim çok şükür bugün duzeldim biraz.dediğin mamayida bi sorayım.Canım geçmiş olsun bebekler için ishal mamalari var eczaneye sorunca onlar yardımci olurlar cc olarak bi denersin ne kadar içerse zaten hep taze ayarlaman gerekir ikinci verdiğinde ona göre verirsin pirinç iyice haşlayip suyundan çay kaşıgi ile verirsen ishali keser senin içinde kahve,nar suyu,nar ekşisi,süzme yoğurt,haşlanmış patates ve pirinç ve sarı leblebi bunlar çok iyi gelir bebeğin için en güzeli anne sütu ama sen genede emzirmeye çalış bol sıvı alki sütun olsun ishali duzelmeden ek gıdaya şimdilik başlama tekrar ge
canım cok gecmiş olsun aman bizde atlattık ne cektik valla dr ishal maması içsin dedi bebelac ishal maması ertesi güne kesti 1hafta cektik valla bende var hala ishali bitince vermedik bir daha birde damla verdi dr ondanda verdim ama mama daha iyi mutlaka hemen al yavrum cekmesin.kabus gibiydi gercekten birde herseyi kaynat oyuncagı emziği.ellerini agzına aldıgı için olabiliyormus birde bulaşıcı sen bezini değiştirdiğin için senden ona gecip devamlı tekrarlıyormus.ben heryeri dezenfekte ettim oyıncaklarını kaynams suyla yıkadım.birde canım rota virüsü diye birşey var o daha farlıymıs dr onla karıstırlıyor bazen dedi.birde canım bebek susuz kalıyor ek olarak su ver.biz böyle gecirdik cok agırlasırsa mutlaka dr görün.bebeğin tuz ve seker kaybı oluyormuş. İllet birşey bu ishal.canım eger mama verirsen ve kakası koyu yesil olursa iyileşmeye baslıyor demek bide bol krem sür pişik olmasın.inşallah hemen geçer cok gecmiş olsunCanım teşekkür ederim çok şükür bugün duzeldim biraz.dediğin mamayida bi sorayım.
Kızlar ben rota aşısi yaptırmadım doktorumla istişare ettik hiçbir şekilde diş çıkartırken oluşan ishali kesmiyecek dedi zaten altıncı aydan başlayacak dişler ve ishal o zaman ne gerek var dedik dr ben hastalarima bırakıyorum pek taraftar değilim deyince bizde hiç yaptırmadikcanım cok gecmiş olsun aman bizde atlattık ne cektik valla dr ishal maması içsin dedi bebelac ishal maması ertesi güne kesti 1hafta cektik valla bende var hala ishali bitince vermedik bir daha birde damla verdi dr ondanda verdim ama mama daha iyi mutlaka hemen al yavrum cekmesin.kabus gibiydi gercekten birde herseyi kaynat oyuncagı emziği.ellerini agzına aldıgı için olabiliyormus birde bulaşıcı sen bezini değiştirdiğin için senden ona gecip devamlı tekrarlıyormus.ben heryeri dezenfekte ettim oyıncaklarını kaynams suyla yıkadım.birde canım rota virüsü diye birşey var o daha farlıymıs dr onla karıstırlıyor bazen dedi.birde canım bebek susuz kalıyor ek olarak su ver.biz böyle gecirdik cok agırlasırsa mutlaka dr görün.bebeğin tuz ve seker kaybı oluyormuş. İllet birşey bu ishal.canım eger mama verirsen ve kakası koyu yesil olursa iyileşmeye baslıyor demek bide bol krem sür pişik olmasın.inşallah hemen geçer cok gecmiş olsun
canım aynı sekilde bizde sorduk 3.ay yaptırılıyormus yapılsada ishal oluyormus 2 yasına kadar olabiliyor dedi.bizde yaptırmadık mecburi asıları bile yaptırmıycam nersedeyse kuzum agladıkca asıdan.su ilaçda bugün kuzuma cok kaka yaptırdı birde hafif kırmızılıKızlar ben rota aşısi yaptırmadım doktorumla istişare ettik hiçbir şekilde diş çıkartırken oluşan ishali kesmiyecek dedi zaten altıncı aydan başlayacak dişler ve ishal o zaman ne gerek var dedik dr ben hastalarima bırakıyorum pek taraftar değilim deyince bizde hiç yaptırmadik
Valla bu ilaçlari bildiğim için yalan olmasın iki defa kullandım önceden kan ilacimi vardı ben keçiboynuzu,ve üzüm pekmezi veriyorum çünkü bağırsaklari çok etkiliyor bu ilaçlar bugün oglusumu kıymalı şehrine yaptım onu deniyecem bakalımcanım aynı sekilde bizde sorduk 3.ay yaptırılıyormus yapılsada ishal oluyormus 2 yasına kadar olabiliyor dedi.bizde yaptırmadık mecburi asıları bile yaptırmıycam nersedeyse kuzum agladıkca asıdan.su ilaçda bugün kuzuma cok kaka yaptırdı birde hafif kırmızılı
aradımda saglık ocagını sakın vermemezlik yapma cok önemli beyn gelişimi içinde dediValla bu ilaçlari bildiğim için yalan olmasın iki defa kullandım önceden kan ilacimi vardı ben keçiboynuzu,ve üzüm pekmezi veriyorum çünkü bağırsaklari çok etkiliyor bu ilaçlar bugün oglusumu kıymalı şehrine yaptım onu deniyecem bakalım
Hangı ılaç kızlar bana öyle bır ilaç vermedıler sadece acd damla kullanıyorum.aradımda saglık ocagını sakın vermemezlik yapma cok önemli beyn gelişimi içinde dedibakalım bugün nasıl olacak.biz yemek falan yiyemez olduk yemek kokusu duyunca kıyamet kopuyor oda gelcekmiş sürekli emzik fırlatıyor:).nasıl sevdimi corbayı yakısıklı.bende ıhlamur veriyorum hafif ılık
canım bi dahaki gidişinde ası oldugunuzda verir bizede 5.ayda verdiHangı ılaç kızlar bana öyle bır ilaç vermedıler sadece acd damla kullanıyorum.
canım kuzu nasıl oldu geçtimi ishaliHangı ılaç kızlar bana öyle bır ilaç vermedıler sadece acd damla kullanıyorum.
Valla ben neye şaşırıyorum benim diğer çocuklarda hiç ilaç verilmedi ee şimdi benim büyükler zehir gibi çalışıyor beyinleri nasıl olacak hiç anlamıyorumaradımda saglık ocagını sakın vermemezlik yapma cok önemli beyn gelişimi içinde dedibakalım bugün nasıl olacak.biz yemek falan yiyemez olduk yemek kokusu duyunca kıyamet kopuyor oda gelcekmiş sürekli emzik fırlatıyor:).nasıl sevdimi corbayı yakısıklı.bende ıhlamur veriyorum hafif ılık
tabi ya eskiden hiç birsey yoktu korkutuyorlar işte hamileyken de öyle allahım sağlık akıl verdimi ilaç falan bos:)Valla ben neye şaşırıyorum benim diğer çocuklarda hiç ilaç verilmedi ee şimdi benim büyükler zehir gibi çalışıyor beyinleri nasıl olacak hiç anlamıyorum
Aynen canım yaa tuğçe hiç girmiyor inşallah iyidirler benim oglan dönmek için çabalıyor ahh bi dönebilseKızlar tuğçeden haberi olan varmı bayagdır yok
Çok şukur ıkımızınde gectı.şimdi benimki çeneme saldırıyor dişlerı kaşınmaya başladı galiba.şebek oldu çıktı.oyle guluyor yaa maşallah muzuma.kusarken bile guluyocanım kuzu nasıl oldu geçtimi ishali
Maşallah kuzuya kızlar daha fena olur diyorlar galıba doğru.gerçi bizimki de fırlatma oldu çıktı annem şaşırıyor hareketlerine çok şukur bugunlerıde gorduk.ben hala bu benimmi dıyorum inanamıyorum.Allahım şükürler olsun evlerimize neşe verdi bu zamanları en tatlı anları bence taze bebeklikten cıktılar heryere gülücük sacıyorlar biraz büyüsünler oynatacaklar bizi:)benimkide bi fena tam oyuncu ben pek kucagımda öyle gezdirmem yani tutturmaz kucak diye ama annemle babam içeri girdikleri an bi haller oluyor kalkmaya calısır alın beni diye bide almayınca minik minik öksürür cok tatlı ya:)minik oyuncu
Canım ben kundak yapıyorum ellerini iyi sarmazsam uyanıyor ayrica yüzünüde kapatıyorum o zaman güzel uyuyorKızlar nasılsınız.sıkıldığım bir durum var benim oğlan bır turlu dalamıyor uykuya uyudu fıyorum tam odadan çıkıyorum hemen uyanıyo yarım saat uyuyor uyanıyor sallamaktan bır hal oluyorum napsam sızınkıler nasıl
Bizimki ellerını sardırmıyor ılla o eller çıkacak başta alıştıramadım eller etkili dıyosun yaniCanım ben kundak yapıyorum ellerini iyi sarmazsam uyanıyor ayrica yüzünüde kapatıyorum o zaman güzel uyuyor
Valla benim oglanla %80 elleri etkili eğer açarsam yüzüne götürüyor ve nasıl oluyorsa iki eli resmen birbirine dolanıyor ve uykusu açılıyor ilk başta benimkide çok direndi kundak olmamak için ama diğerlerinde çok faydasıni gördüm bundada inat ettim bence sende bi dene istersen ağlayinca istemeyince hemen pes etme inşallah alışırBizimki ellerını sardırmıyor ılla o eller çıkacak başta alıştıramadım eller etkili dıyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?