2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

İnşallah canım ya o kadar da dikkat ediyorum ama unuttum işte inşallah bişey olmaz dediğin gibi ama yine de iki hafta sonra test yaptırsam mı?
Canım Bencede gerek yok hiç yaptırma köy yerinde olsun bazı kırsal kesimlerde tarlada toprağın içinde yaşayan ,yemek yiyen milyonlarca insan var gönlünu ferah tut bende yedim dışarıda Allaha emanetler

Canım Bencede gerek yok hiç yaptırma köy yerinde olsun bazı kırsal kesimlerde tarlada toprağın içinde yaşayan ,yemek yiyen milyonlarca insan var gönlünu ferah tut bende yedim dışarıda Allaha emanetler
Doğru söylüyosunuz canım hem düşündeüm de sonuçta lokanta da olsa bizim gibi olmasa da mutlaka yıkıyolar. Hem çiğ etten geçme olasılığı daha yüksek inşallah cnm çok sağolasın :*

Teyzeleri bakın benim minnak bademime uwww yerim onu ben amann bide çırpınır biz bakarken kıpır kıpır:))))) belli oldu miğde bulantıları ndn:))

Eklentiler

• 20150307_181820.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 91
Yerim on
Teyzeleri bakın benim minnak bademime uwww yerim onu ben amann bide çırpınır biz bakarken kıpır kıpır:))))) belli oldu miğde bulantıları ndn:))
Yerim onu beeen tatliş 2 cm lik şey bize neler yapıyo neler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum çok sevindim adına totoşş :))

Kızlar sabah özellikle yatakta baktığımda hafif bi göbekte bi çıkıntı geliyor sizde göbekler ne durumda

Evet çok çok hafif sanki akşamdan niraz kaçırmışım gibi :) ama kilomda değişiklik yok benim nasıl oluyo ki??
Aynen canım bendede öyle halen verdiğim üç kiloyu almadım ama daha iyi bu aydan sonra alırız artık bebişler bu aydan sonra kendilerini fark ettirecekler sanırım

Kızlar nolur yardım. Edin dün akşam çarşıya cikmistim yolda kadının biri biraz sert çarptı benim kasiklarima ağrıdı şimdi hafif leri ağrısı ama...her sabah bulantı oluyodu hatta dün çok. Şiddetli kustum bugün hicbise yok bebeklerime bişe mi oldu acaba napicam bennn yaaaa

Hayirli olsun canim, ne guzel cinsiyetini de ogrenmissin, rRabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Birsey olmamistir insallah canim endiselenme lutfen, bulantiyla ilgisi oldugunu sanmam, ama kisa zamanda birdoktora gorun ki icin rahat etsin. Insallah hicbirsey olmaz

Ben çok kilo vermiştim
Allah korusun canım aklına kötü şey getirme benimde kusmalarum bir gün şiddetli birgün hiç yok o seni korkutmasın ne kadar şiddetli bir çarpışma olduki minicik o daha hissetmemiştr bile belki panik yapma yarında devam git doktora korkma​

Anne olarak ilk dünya kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…