2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

emili98: 39826744 .!.:
Aynen canım bendede öyle halen verdiğim üç kiloyu almadım ama daha iyi bu aydan sonra alırız artık bebişler bu aydan sonra kendilerini fark ettirecekler sanırım
Bende çok kilo verdim hala alamadım.ama karnımda hele yemek yedikten sonra bi belirti var bu aydan sonra değişime hazırlanalım artık dobişler olacagız:)))))

Aaaa kızlar göbek demişken aklıma geldi biz ilk öğrendiğimizde eşim benim profosyonel fotoğraflarımı çekti tayt ve göbeği açık bi badi giydim belli bi yerde çekti her ay çekicek göbeğim büyüdükçe hep aynı pozları vericem 9ay.konsept falanda yaptık ultrason görüntüleriyle falan aklınızda olsun sizde yapın.

Birsey olmamistir insallah canim endiselenme lutfen, bulantiyla ilgisi oldugunu sanmam, ama kisa zamanda birdoktora gorun ki icin rahat etsin. Insallah hicbirsey olmaz
O kadar esirgiyoruz delinin biri gelip mahvetti yo salı randevu var 2 gün sabredecez artık inşallah bişe olmamistir olduysa da artık yapacak bişe yok

Benim bulantim şimdiye kadar hep vardı her gün dün sabah kustum bugün ne bulantı ne bişey çok moralim bozuk sayıya kadar beklemek zorundayım kanamam yok allahtannn

Canım hiç korkma onlar çok güzel korunuyorlar bebek biraz kemiklendigi zaman anca vurmaları hissediyorsun bu daha çok küçük kanaman olmadığı müddetce korkma

Bende her ay çekiyorum ama şuana kadar arada hiç fark yok günlükte tutuyorum bu bebekte biraz daha teknolojiden yararlandık

Benim bulantim şimdiye kadar hep vardı her gün dün sabah kustum bugün ne bulantı ne bişey çok moralim bozuk sayıya kadar beklemek zorundayım kanamam yok allahtannn
Yoktur hiç bir şey canım ssen içini rahat tut annmin komşusu 7aylık merdvenden düştü karnının üstüne hiç birşey olmamş.onları allahım korur.hiç bir yere çukmayacaz artık ne dengesiz insanlar varya. Karın zarı kalınlaşıyormuş kaç kat onları dışardan gelecek zararlara karşı korumak için allahım öyle güzel koruyorki.canını sıkıp bebeği etkileme kanama yok bişey yok.ben 1haftadır sapa sağlamam şimdi yine deli gibi kustum bi hafta kusuyorum birgün tık kesiliyor tamamen normal dedi doktor 12.haftaya kadar gelip gelip gider kusma dedi

Canım hiç korkma onlar çok güzel korunuyorlar bebek biraz kemiklendigi zaman anca vurmaları hissediyorsun bu daha çok küçük kanaman olmadığı müddetce korkma
Inşallah canım kanamam yok çok şükür ama yinede tedirginim bulantim başlasa rahatliycam

kuzum inşallah bişey yoktur ama şöyle düşün kötü bişey olsa kanaman olur cnm benim de 8. Haftada bulantım birden kesilmişti çok korktum doktora gittim şükür bişey yoktu 2 gün sonra sabah tekrar kustumkustum.şiddeti azalıcak artık bu haftadan sonra bulantıların. İçin rahat eymiyosa doktora git ama bence kötü bişey yokrur cnm

Salı günü randevu almıştım bugün de pazar bende kendi doktorum a gitmek istiyorumm biraz rahatladım şimdi inşallah bişe olmamistir. .

Salı günü randevu almıştım bugün de pazar bende kendi doktorum a gitmek istiyorumm biraz rahatladım şimdi inşallah bişe olmamistir. .
İçin rahat olsun canım bence kanaman ya da lekelenmen olurdu mutlaka. Ben de 2-3 sefer dışarda salata yedim yeşillikli sonra salak kafam aklıma geldi ne kadar temiz inşallah toxoplazma falan olmam diye. Sonra bunları düşünmek daha da zarar vercek bebişimize o yüzden allahıma emanet ettim cnm yapcak bişeyimiz yok

O göbekler biraz büyüsün nerelere çarpılacak şaşırırsiniz.mutfak tezgahi kapıyı her açışta bi karnıma carpardim iki kardeşin arası çok yakındi benim abiyi sallarken ayağımda karnıma kaç kere sıkı bi tekme atmıştir o gobusler sizden önce gideceği için hiç evhamlanmayin

Hastayım kızlar(hiç iyi hissetmiyorum kendimi hiç iştahım yok ağzımın içi zehir gibi sürekli naneli şeker yiyorum geçmiyor, bulantı hapı içmiştim omu yapıyor acaba yoksa bebekmi yapıyor.tadım tuzum yok((((

Canımmm doğru dürüst bişey yiyemion ki ağzının tadı olsun ondandır. İnşallah geçer biran önce de psikolojini de daha çok bozmasın. Bebektendir tabikide

Canımmm doğru dürüst bişey yiyemion ki ağzının tadı olsun ondandır. İnşallah geçer ince de psikolojini de daha çok bozmasın. Bebektendir tabikide
İyi olsunlarda alıştık normal bi insan gibi olmamaya 2016 yı bekliyorum ozamana herşey oturmuş olur tam mutlu olacagımız zamanlar gelir inşallah

Canım hemşireden duymuştum nane ve nAneli şeker daha bulantı yapar dedi birde açlıkta mide bulantısini artırıyormus bende iki haftadır ilk defa bugün yemek yiyebildim kahvaltıdan sonra hiçbirsey yiyemiyordum

Kattinacıgım yapmışmıyım takvimi görünüyor mu bişey de yokmuş:)) pek kolay oldu:))))))))
Hayır görünmüyor cnm yaa hem zaten yaparsan sen de görürsün yorumlarının altında Neyse sağlık olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…