Yerim ben o minnak'ı annesiTeyzeleri bakın benim minnak bademime uwww yerim onu ben amann bide çırpınır biz bakarken kıpır kıpır:))))) belli oldu miğde bulantıları ndn:))
Amin cnm hepimiz için inşallah..Hayirli olsun canim, ne guzel cinsiyetini de ogrenmissin, rRabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Son adet tarihi gir diyor giryorum tlfndan giriyorum görünmüyormu acabaHayır görünmüyor cnm yaa hem zaten yaparsan sen de görürsün yorumlarının altındaNeyse sağlık olsun diyelim
Yok cnm, ewt doğru yere girmişsin ama burda görünmüyorSon adet tarihi gir diyor giryorum tlfndan giriyorum görünmüyormu acaba
Öncelikle çok g.olsun cnm benim 5.haftadan 10. haftaya kadar çok fena geçti ağrım çoktu hatta kanamam oldu biraz düşük önleyici içtim inanılmaz yorgunluk hissi sürekli uyku hali baya kötüydüm çok şükür 10. hafta bitince rahatladım şimdi çok iyiyim.. Yinede kendini iyi hissetmiyorsan bir dr git şikayetlerini söyle. Çalışmıyosan bol bol uyu dinlen derim.. Ben çalışıyorum düşün o halde sürünerek gidip geliyodum işe Allahtan muhasebeciyim de işim ağır değil oturarak çalışıyorum..selam kızlar bende çok kotuyum dun gece sabaha kadar kaıklarım agrıdı belım agrıdı,bugunde az once ıstsıfar ettım cok afedersınız ama kan geldı korktum neden acaba.kasıkagrım hala devam
Sabret derim cnm 2 haftaya kadar baş ağrın geçer bence ilaç kullanmadan doğal bitki çayları iç derim.. Mide yanmasına herkesin farklı bir çözümü var kimine naneli şeyler iyi geliyor kimine soda kimine ayran kimine süt neyin iyi geleceğini kendin bulacaksın artık..az önce dr. geldim. 10+5 olmuşuz. benim mide yanması ve hafif hafif baş ağrısı başladı.
kendimi strese sokmayayım diyorum ama ilaç kullanmadan da geçmeyecek gibi...
ne yapsam bilemedim...
Benim bildiğim son adet tarihi değil de, doğacağı tarihi giriyorsun.Son adet tarihi gir diyor giryorum tlfndan giriyorum görünmüyormu acaba
Ben muhtemel doğum tarihini girdim.yok cnm son adet tarihi giriliyor.. yani ben öyle yapmıştım ama değişti mi ki
Bu arada aynı şeyden bahsediyoruz değil mi???Ben muhtemel doğum tarihini girdim.
Ben masaüstü bilgisayardan kullanıyorum. Ona göre değişir mi bilmem ama...
evet cnm hamilelik takviminden bahsediyoruz bizde çıkanın konu sahibi Everdeen de çıkmasını istiyoruz ama yapamadıkBu arada aynı şeyden bahsediyoruz değil mi???
Yorumlarımızın altında görünen "Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih...."
"Bebeğimi kucağıma almama .... gün kaldı" diye belirten çizelgeden bahsediyorum ben
Hayırlı olsun bebişin canım benimde doktora az kaldı bende çok merak ediyorum arada ne gibi değişiklikler oldu şekli ne durumda heycenliyim bayağı ultrason görüntüsunu paylaşmayi unutmamerhaba tatlı anneler :)
bız de 10. haftamızın ıcındeyısss :) cok sukur kı cok akıllıyız annemızın mıdesını bulandırmıyoruz uykusunu getırmıyoruzz onu hıc ama hıc uzmuyoruz :)
tek sorunumuz 'grıp' o da gececek ınsallah :) yarın da doktorda randevumuz var tekrardan bulusacaz :)
bır aydır burnumda tutuo canm bebeım
Acaba senin oğlunmu olacak nedense öyle tahmin ettim görmeden tahmin etmek bu olsa gerekmerhaba tatlı anneler :)
bız de 10. haftamızın ıcındeyısss :) cok sukur kı cok akıllıyız annemızın mıdesını bulandırmıyoruz uykusunu getırmıyoruzz onu hıc ama hıc uzmuyoruz :)
tek sorunumuz 'grıp' o da gececek ınsallah :) yarın da doktorda randevumuz var tekrardan bulusacaz :)
bır aydır burnumda tutuo canm bebeım
Canım sen Naptın nasıl gidiyor rahatladinmi biraz hazirlik yapmak için sizde sabırsizmisinizİçin rahat olsun canım bence kanaman ya da lekelenmen olurdu mutlaka. Ben de 2-3 sefer dışarda salata yedim yeşillikli sonra salak kafam aklıma geldi ne kadar temiz inşallah toxoplazma falan olmam diye. Sonra bunları düşünmek daha da zarar vercek bebişimize o yüzden allahıma emanet ettim cnm yapcak bişeyimiz yok
Sabret cnm 11 -12 haftada tamamen bitiyor o durum kendini aç bırakmamaya çalış en kötü sıkma portakal elma gibi meyvelerle beslen.. Çubuk kraker veya leblebi ye tok tutar seni hemde bulantını bastırır.. Çok g.olsun dikkat et kendine..Çok fenayım kızlar ya 3gündür bi başka bulantılarım zehir gibi agzımın içi her an.zehir gibi kısuyorum dayanamıyorum artık yedğim bişeyden değil biliyorum acaba bebeğin bi yerleri geliştiği içinmi bu acı tat.ben kusmaya dayanamıyorum bebeğim bu acı tadın içindemi büyümeye çalışıyor daha çok kusuyorum tamamen bitsin bebeğim içinde kalmasın diye.çok üzgün ve çok hastayım 9hafya 5.gün bugün 12de biter diyolar bitecekmi bende artık güç kuvvet kalmadı((( yediğim ne varsa tekrar çıkıyor iyice bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?