Canım az kaldı benimki çok şükür yok denecek kadar azaldı o ağızdaki tat salgılanan hormondan dolayı oluyor bebeğin bunların hiçbirini hissetmiyor sakın yiyorum geri çıkıyor bebek faydalanmiyor diye hiç düşünme bebek hiçbir şekilde kayba uğramıyor ,sen sadece halsiz kalıyorsun çünkü bebeğin senin vücudunu emiyor hiç aç kalmıyor .doktorum bana ilk hamileligimde çocuk minik bir kurttur o aç kalmaz seni kemirir demişti.tatlım çok az kaldı çok şükür en zor bölümleri bunlardi bitmesine bir haftan kaldıÇok fenayım kızlar ya 3gündür bi başka bulantılarım zehir gibi agzımın içi her an.zehir gibi kısuyorum dayanamıyorum artık yedğim bişeyden değil biliyorum acaba bebeğin bi yerleri geliştiği içinmi bu acı tat.ben kusmaya dayanamıyorum bebeğim bu acı tadın içindemi büyümeye çalışıyor daha çok kusuyorum tamamen bitsin bebeğim içinde kalmasın diye.çok üzgün ve çok hastayım 9hafya 5.gün bugün 12de biter diyolar bitecekmi bende artık güç kuvvet kalmadı((( yediğim ne varsa tekrar çıkıyor iyice bittim
teşekkür edrim kattina o kadar moralım bozukkı aglayarak yazıyorum bu mesajı,eşim beni aglattı ve işe gıttı,keske hep sancı ceksemde su tartısmalar olmasa sıgara ıcmeyı bırakmıstım sıgara da içtımÖncelikle
Öncelikle çok g.olsun cnm benim 5.haftadan 10. haftaya kadar çok fena geçti ağrım çoktu hatta kanamam oldu biraz düşük önleyici içtim inanılmaz yorgunluk hissi sürekli uyku hali baya kötüydüm çok şükür 10. hafta bitince rahatladım şimdi çok iyiyim.. Yinede kendini iyi hissetmiyorsan bir dr git şikayetlerini söyle. Çalışmıyosan bol bol uyu dinlen derim.. Ben çalışıyorum düşün o halde sürünerek gidip geliyodum işe Allahtan muhasebeciyim de işim ağır değil oturarak çalışıyorum..
Hayırdır cnm ne oldu yaateşekkür edrim kattina o kadar moralım bozukkı aglayarak yazıyorum bu mesajı,eşim beni aglattı ve işe gıttı,keske hep sancı ceksemde su tartısmalar olmasa sıgara ıcmeyı bırakmıstım sıgara da içtım
kendımı o kadar mutsuz hıssedıyorum ki bebegımın olmasını sımıdı daha cok ıstıyorum o bana destek olacak eminim burda anlatamıyorum ama kendıme gelınce yazarım ozelden.Hayırdır cnm ne oldu yaaüzülme lütfen hepimiz yaşıyoruz bu durumları ağlama bebeğin de üzülüyor biliyosun sen n e hissedersen o da hissediyor.. Sigara konusunda ne diyim bilemedim insan sinirlenince ilk aklına gelen o meret oluyor içmemeye çalış yada çok dayanamazsan incelerden iç bi tane ama abartma
Tmm cnm ne zaman istersen yaz ben gün boyu onlıne durumdayım eve gidene kadar açık işyerinde form..kendımı o kadar mutsuz hıssedıyorum ki bebegımın olmasını sımıdı daha cok ıstıyorum o bana destek olacak eminim burda anlatamıyorum ama kendıme gelınce yazarım ozelden.
Hayırdır canım neyin var hiç bir şey için sıkma canını suan en özel sensin senden önemli hiç bir şey yok suan hayatta bebeğini düşün zaten hastayız sağlıksız birde moral bozukluğu olmasın.sigarada içme lütfen minicik Kuzucuga zarar.çık dışarı bir arkadasına git hiç bir şey için üzülme inşallah sorun neyse geçerlati lonepost: 39861215 .!.:kendımı o kadar mutsuz hıssedıyorum ki bebegımın olmasını sımıdı daha cok ıstıyorum o bana destek olacak eminim burda anlatamıyorum ama kendıme gelınce yazarım ozelden.
Nolur geçsin bugünlere çok zorlanıyorum sağlıklı oldugum süre günün 5 10 dakikası geri kalnı hep yatıyorum hep kusuyorum hepde aglıyorum gücüm kalmadıemili: 39860391 .!.:Canım az kaldı benimki çok şükür yok denecek kadar azaldı o ağızdaki tat salgılanan hormondan dolayı oluyor bebeğin bunların hiçbirini hissetmiyor sakın yiyorum geri çıkıyor bebek faydalanmiyor diye hiç düşünme bebek hiçbir şekilde kayba uğramıyor ,sen sadece halsiz kalıyorsun çünkü bebeğin senin vücudunu emiyor hiç aç kalmıyor .doktorum bana ilk hamileligimde çocuk minik bir kurttur o aç kalmaz seni kemirir demişti.tatlım çok az kaldı çok şükür en zor bölümleri bunlardi bitmesine bir haftan kaldı
Çizi kraker leblebi mentos doğum yapıyım bi daha tövbe yemiycem valla beni benden aldılar ama onlara mecburum tek besin kaynaklarım.ahh nr zormuşş anne olmak anneciğimin değerini daha daha anlıyorumSabret cnm 11 -12 haftada tamamen bitiyor o durum ken bırakmamaya çalış en kötü sıkma portakal elma gibi meyvelerle beslen.. Çubuk kraker veya leblebi ye tok tutar seni hemde bulantını bastırır.. Çok g.olsun dikkat et kendine..
Ağlama deli kız neden ağlıyorsun tatlı dertler bunlar geçip gidecek hepsi bir iki haftaya sağlığına kavuşursun.. Dualarım seninleNolur geçsin bugünlere çok zorlanıyorum sağlıklı oldugum süre günün 5 10 dakikası geri kalnı hep yatıyorum hep kusuyorum hepde aglıyorum gücüm kalmadı
Hayırdır canım neyin var hiç bir şey için sıkma canını suan en özel sensin senden önemli hiç bir şey yok suan hayatta bebeğini düşün zaten hastayız sağlıksız birde moral bozukluğu olmasın.sigarada içme lütfen minicik Kuzucuga zarar.çık dışarı bir arkadasına git hiç bir şey için üzülme inşallah sorun neyse geçer
Çok nazlı bişey oldum ben annemlerin yanındayım onlara daha nazlanıyorum.bi kusmaya gidişim var hurra ağlıyorum feryat figan:) annem tüh tüh der eşim kapının önünde bekler ben ağlarım babam perişan saçımı okşar:))) ben nasıl anne olcam bilmem ya daha kendim çocuk gibiyimAğlama deli nyorsun tatlı dertler bunlar geçip gidecek hepsi bir iki haftaya sağlığına kavuşursun.. Dualarım seninle
hahahaaaa çok güldüm okuyunca eski halim geldi aklıma.. Kızıma hamileyken parmağımı kestim annemlerde h.sonu kahvaltısındayız ekmek doğrarken gitti bnm parmak bi koşuşum var babamın yanına çok acıyo diye ağlıyorum annem kızım sen nasıl doğum yapıcaksın şu kadar kesiğe dayanamıyosun dedi :) valla çatır çatır doğurdum sonra kızımla birlikte büyüm işte..Çok nazlı bişey oldum ben annemlerin yanındayım onlara daha nazlanıyorum.bi kusmaya gidişim var hurra ağlıyorum feryat figan:) annem tüh tüh der eşim kapının önünde bekler ben ağlarım babam perişan saçımı okşar:))) ben nasıl anne olcam bilmem ya daha kendim çocuk gibiyim
maşallahh yaaa ne güzel enerjin var ,ben daha gormedım ayın 24 unde gıdıcem o zamana benımkıde senınkı gıbı olur heralde bende sabırsızlanıyorumbende erkek hissediyorum galiba bu sene yine erkek senesi herkes erkek hissetmiş :))))
10. haftamdayım konu ilgimi çekti takibe alıyorum! :)
yaaaaa bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum çok mutluyum dün bebişimin hareketlerini gördüm ultrasonda ondan mı acaba? çırpı gibi bacakları vardı kıyamam ona ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa minnak yicemmmmmmmmmm offffffff daha çok var kucağıma almaya ama...
aba tatlı anneler :)
bız de 10. haftamızın ıcındeyısss :) cok sukur kı cok akıllıyız annemızın mıdesını
benimde 9. haftanın sonlarında kayboldu şu an 10uz ve cok rahatım cnm sık dişini düzeleceksin sende allahın izniyle herkesin farklı haftalarda duruyor merak etme seninde az kalmıştır eminimmmmmÇok fenayım kızlar ya 3gündür bi başka bulantılarım zehir gibi agzımın içi her an.zehir gibi kısuyorum dayanamıyorum artık yedğim bişeyden değil biliyorum acaba bebeğin bi yerleri geliştiği içinmi bu acı tat.ben kusmaya dayanamıyorum bebeğim bu acı tadın içindemi büyümeye çalışıyor daha çok kusuyorum tamamen bitsin bebeğim içinde kalmasın diye.çok üzgün ve çok hastayım 9hafya 5.gün bugün 12de biter diyolar bitecekmi bende artık güç kuvvet kalmadı((( yediğim ne varsa tekrar çıkıyor iyice bittim
evetttt emin ol benim bıdık gibi olur teyzesi bizimkinin silueti insan gibi olmuştu artık arkadaşlarım kaynanamlar kimse inanamadı! dr'umda izin verdi videosunu çektim özledikçe izliyorum şu an size tavsiyem sizde çekin bebişlerinizi :)) haftaya da ikili teste giricez inşallah...maşallahh yaaa ne güzel enerjin var ,ben daha gormedım ayın 24 unde gıdıcem o zamana benımkıde senınkı gıbı olur heralde bende sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?