2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOTE="LaDespedida, post: 39865241, member: 498610.bende erkek hissediyorum galiba bu sene yine erkek senesi herkes erkek hissetmiş :))))
10. haftamdayım konu ilgimi çekti takibe alıyorum! :)
yaaaaa bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum çok mutluyum dün bebişimin hareketlerini gördüm ultrasonda ondan mı acaba? çırpı gibi bacakları vardı kıyamam ona ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa minnak yicemmmmmmmmmm offffffff daha çok var kucağıma almaya ama...[/QUOTE]
Hoşgeldin canım geç bile kaldın bize katılmakda bizde 10.haftalardayız birlikde geçirdik en zorlu günlerimizi.ayyyyy allahım bacakları falan bellimi uyy ya benim randevum ayın sonunda benimkide tam belli olur ozamana inşallah.bulantıların yokmu geçtimi senin

benimde 9. haftanın sonlarında kayboldu şu an 10uz ve cok rahatım cnm sık dişini düzeleceksin sende allahın izniyle herkesin farklı haftalarda duruyor merak etme seninde az kalmıştır eminimmmmm
Şimdi gördüm ayy inşallah geçer valla çok fena geçiyor bu hafta

sen kaç haftalıksın tam canım imzanı düzenlesene görelim heyecanlı oluyor :) ben haftaya ikili teste de giriyorum canım 16-27 mart arası yaptırmalısın dedi dr'um bende hemen günü gelir gelmez gidicem inşallah cinsiyet tahminide alıcam orda :)

Ben o imzamı bir türlü düzenleyemedim arkadaslarda anlattı ama tlfndamı görünmüyor anlamadım.ben bugün 9 hafta 5gün oldum gecen persembeydi randevum bi dahakini bu ayın sonuna verdi ikili test yapcaz dedi uzunmu vermiş acaba arayı su ikili testide nasıl yaptırcam bilmem hiç yaptırmamak dahamı iyi

Canım öncelikle tecrübe olarak şunu söyleyim bu sene 17. Evlilik yılımız dolacak inşallah evliliğin bi beş ve yedi senesi ailelerin eşlerin birbirine olan sabrı anlayışı sıkıntıli bir sekilde geçebiliyor.kimi erkek karısıyla sıkı fıkı olurken kimi erkek karısına kendini kaptirmaktan kendi ailesi tarafindan bir tabir vardırya hanımının ağzına bakıyor diye o duruma duscem diye korkar kadın daha duygusal,erkek daha çocuk ve bencil olabiliyor erkek evlendiğini bir baba ve eşi olduğunu anca çocuk doğup okula başlayınca anlıyor ,eşini muhakkak seviyorsundur bunun için biraz sabır Suan senin hormonlardan dolayıda çok duygusalsin ama sabret sabrın sonu gerçekten selamet oluyor ben bu durumu anca bi on senemi verdim.çok şükür şimdide o meyveyi ben alıyorum eşimin ailesi eşim Suan bana danışmadan fikrimi almadan hareket etmiyorlar ben hiç kavga etmeden hep tamam dedim her haftasonu yaz kış eşimin ailesine kahvaltıya gitmek hafta içi iki günde yemeğe gitmek zorundaydık ama zaman geçtikce sevgi büyüdükce hepsi yoluna girer hiç tasalanma ilgi görmüyorum diye hiç üzülme eşim çocuklarinin bebekligini hatırlamiyor hiçbir hastane kontrolunde gelmemiştir ama bu sevgisiz olduğu için değil onun yapısı olduğu anlamadım hamileligin tadını çıkarin sadece sen değil bütün kızlara diyorum zaman çok çabuk geçiyor geriye dönemiyorsunuz onun için siz stresli,asabi olursanız inanki bebeğinizde doğduğunda öyle oluyor sizi kim mutlu veya ne mutlu ediyorsa vaktinizi onunla geçirin anne olmak kadın olmak zor onun için peygamberim ne güzel demiş cennet anaların ayaklarinin altındadır diye ....öpüyorum canım bunaldıginda abdest al ve otur ya sabır çek

çok teşekkür ederim ,biraz sıkıntılı bir dönem duygusalım,ama gercekten tahaammul edemedıgım seyler var bence erkek kendı aılesı ve eşi arasında denge kurabilmeli hep onlar hep onlar derse bılmem sonumuz ne olur

neyse bi ara pc'den girersen düzeltirsin :) yoo ikili test şart canım kan veriyormuşsun hem büyük ultrasona giriyormuşsun o kdr yani... bebekte anormallik (down sendromu) varmı yokmu ona bakıyorlar. çok önemli yani. ben haftaya gittiğimde paylaşırım sizinle burada tecrübelerimi. yazdığına göre 5 martta gitmişsin doktora, oda sana 3 hafta sonraya randevu vermiş normal canım bende 7 haftalıkken gitmiştim en son 10 haftalıkken gittim bide. bence sen 26-27 mart gibi git bebişini görmeye:)

Hoşgeldin canım geç bile kaldın bize katılmakda bizde 10.haftalardayız birlikde geçirdik en zorlu günlerimizi.ayyyyy allahım bacakları falan bellimi uyy ya benim randevum ayın sonunda benimkide tam belli olur ozamana inşallah.bulantıların yokmu geçtimi senin[/QUOTE]
Erkek senesi olmasın noooooolurrr kız çok istiyorum

neyse bi ara pc'den girersen düzeltirsin :) yoo ikili test şart canım kan veriyormuşsun hem büyük ultrasona giriyormuşsun o kdr yani... bebekte anormallik (down sendromu) varmı yokmu ona bakıyorlar. çok önemli yani. ben haftaya gittiğimde paylaşırım sizinle burada tecrübelerimi. yazdığına göre 5 martta gitmişsin doktora, oda sana 3 hafta sonraya randevu vermiş normal canım bende 7 haftalıkken gitmiştim en son 10 haftalıkken gittim bide. bence sen 26-27 mart gibi git bebişini görmeye:)

Erkek senesi olmasın noooooolurrr kız çok istiyorum[/QUOTE]
sağlıklı olsunlar da

LaDespedida, post: 39866667, member: 498608"]neyse bi ara pc'den girersen düzeltirsin :) yoo ikili test şart canım kan veriyormuşsun hem büyük ultrasona giriyormuşsun o kdr yani... bebekte anormallik (down sendromu) varmı yokmu ona bakıyorlar. çok önemli yani. ben haftaya gittiğimde paylaşırım sizinle burada tecrübelerimi. yazdığına göre 5 martta gitmişsin doktora, oda sana 3 hafta sonraya randevu vermiş normal canım bende 7 haftalıkken gitmiştim en son 10 haftalıkken gittim bide. bence sen 26-27 mart gibi git bebişini görmeye:)[/QUOTE]
İnşallah sağlıklı çıkarlar ben çocuk gelişimi mezunuyum yıllarca hep derlersde korkardım öğrendikce hep çocugum olsa sağlıklı olsun diye öyle takmışdımki bi ara genetik faktörlerden dolayı eşimi bile genetiğni araştırıp seçcem derdim.yıllardırda anaokulu öğretmeniyim kaynaştırma eğitimi verdğim öğrencilerim oldu çok yakından takip ettim gelişinlerini büyüttüm onlar için çok ağladığım anlar oldu çok zor gerçkeden yasayan bilir. Ama öyle değerlilerki bunları bilince insan allahım korusun bi sıkıntı bile olsa ne yapar ne eder heleki kendi çocugumuz.o yüzden hiç bilmeden doğurmak daha güzel gibi geliyor

Ayy
sağlıklı olsunlar da
Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah[/QUOTE]
Benim hatlar karstı bu msjı emili yazmadımı ben ona cvp olarak yazmstım:)))

sağlıklı olsunlar da
Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah[/QUOTE]
Hayırlısiyla inşallah canım ben ikili testleri kesin olarak karar verdim yaptirmicam Allahim tüm evlatlarımiza ailemize sağlık huzur versin inşallah

Ayy

Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah
Benim hatlar karstı bu msjı emili yazmadımı ben ona cvp olarak yazmstım:)))[/QUOTE]olsun canım artık ne yazsak anliyoruz burda bi aile olduk daha benim aileden kimse bilmiyor sadece eşim biliyor büyük bi süpriz olcak

Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah
Hayırlısiyla inşallah canım ben ikili testleri kesin olarak karar verdim yaptirmicam Allahim tüm evlatlarımiza ailemize sağlık huzur versin inşallah[/QUOTE]
Bende hiç bilmiyorum valla annemde yaptırın diyor karsızım bu ayın sonunda randevu gidyimde doktorla konusuyum ne diycek

Heeh he yaptım imza günlüğümü hiç görmemişim ya sizinkileride bakıyorum ama boş bakıyorum:))))

everdeen katnis :) bende geldiiimmm bu arada açlık oyunlarını sende seviyorsun galiba :)

sağlıklı olsunlar da

bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar

Hayırlısiyla inşallah canım ben ikili testleri kesin olarak karar verdim yaptirmicam Allahim tüm evlatlarımiza ailemize sağlık huzur versin inşallah[/QUOTE]
Neden yaptirmak istemiyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…