2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

İnşallah sağlıklı çıkarlar ben çocuk gelişimi mezunuyum yıllarca hep derlersde korkardım öğrendikce hep çocugum olsa sağlıklı olsun diye öyle takmışdımki bi ara genetik faktörlerden dolayı eşimi bile genetiğni araştırıp seçcem derdim.yıllardırda anaokulu öğretmeniyim kaynaştırma eğitimi verdğim öğrencilerim oldu çok yakından takip ettim gelişinlerini büyüttüm onlar için çok ağladığım anlar oldu çok zor gerçkeden yasayan bilir. Ama öyle değerlilerki bunları bilince insan allahım korusun bi sıkıntı bile olsa ne yapar ne eder heleki kendi çocugumuz.o yüzden hiç bilmeden doğurmak daha güzel gibi geliyor[/QUOTE]
Haklisin bilince daha zor ama inan artik google var herkes herseyi doktoru gorup sorana kadar ordan ogreniyor yani inan ben mesela doktoruma daha bi tane soru sormadim :)

Hayırlısiyla inşallah canım ben ikili testleri kesin olarak karar verdim yaptirmicam Allahim tüm evlatlarımiza ailemize sağlık huzur versin inşallah
Neden yaptirmak istemiyorsun cnm?[/QUOTE]
Canım bu ikili testler bebeğin sakat olup olmadığıni anlamak için bazı anneler bebek sakatsa hamileligi sorunlardırmak yani çocuğu diri diri ortadan kaldırmak istiyor bu işlemde amino sentez ile yapılıyor ve anne kendini sakat bir bebekten kurtuldum. Zannediyor bu iş benim ilk gebeligimde başıma geldiği için bebeğe sakat dediler ve anca insanı üzüntüye sokuyor ve oğlum sapa sağlam doğdu ee şimdi ben rabbimden tabiiki sağlıkli olsun diye dua ediyorum ama ters bişey olduğunda aldirmayacagima göre kafa bulandırmaya gerek yok.isteyen tabiiyi yaptırabilir anca boşuna kan verilecek bundan dolayı canım yaptırmicam bebişler Allaha emanetler inşallah

Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah

bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar [/QUOTE]
kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah

bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar
kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah[/QUOTE]
bende rüyamda ikiz gördüm :))) ama hala tek kese var allahtan hayırlısı olsun

bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar
kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah[/QUOTE]
Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum

Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum[/QUOTE]

aynen bende öyle düşünüyorum bir mağazaya girdiğimizde mağazanın %80 i kız çocuklar bebekler için. yazık erkekler için hiç alternatif yok

Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum

Benim ilkim kız tüm hevesimi aldım şimdi 12 yaşına doğru ilerliyor kendi kendini süsleyip giydiriyor.. Bu sefer ki bebeğime dr erkek dedi ama ona da hevesleniyorum valla öyle erkek anneleri var ki tanıdığım kız çocuğa olduğu kadar özenli ve güzel giydiriyorlar gıpta ediyorum.. İdolüm olan arkadaşlarım var bu konuda saç kesimlerini farklı yapıp farklı giydiren onların izinden gidicem şirin mi şirin bir oğluşum olacak inşallah

designian_girl .!.:
kitaplarını okudun mu? çok daha etkileyici.. daha doğrusu filmden önce kitabı okumak bende daha çok etki bırakıyor
Yok okumadım aklımda olsun okuyum.labirent diye bi film var oda bu tarz bi film izledinmi tavsiye ederim

bende rüyamda ikiz gördüm :))) ama hala tek kese var allahtan hayırlısı olsun[/QUOTE]
Oyy ikiz olsa keşke çok isterim bizim burda bi arkadasınki ikiz doktora gitmişdi en son ona bi yazıyım ne yaptı:)

Hayırlı olsun nihayet yapmışsın senin minnakı takip edebiliriz artık :)
Valla yaptım sonunda:)))) yanlız ben hiç görmemşim Sizinkileride hepimizde aynı çıkıyor sanıyorum:))))) eşim gösterdi çok bozuldum:))

Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum[/QUOTE]
Bana ne olsa olur yerim ikisinide senin bi kızın olsa inşallah bizde 3kardeşiz iki abim var kız olursa çok şanslı olur benim iki abim her anımda yanımda öyle büyük desteklerki canlarım benim çok şanslıyım tabi evlenneden çok çektim arkadaslarla bi cafede otururduk bi kaç masa ilerde abim ve arkadasları sanki ben görmüyorum:))) her yere gönderirlerdi ama hep çaktırmadan peşimde:)))

İnşallah:)) benim kuzenimin oğlu var babasıyla aynı giynirler saç kesimleri bile aynı gecenlerde deri mont giymiş ikiside bayıldım

Ben de 17 haftalık hamişimmm ve çok heyecanlıyım çunku ilk gebeliğim daha cinsiyeti ögrenmeye gidemedim çok merak ediyorum ama çalıştıgım için işlerin yogunlugundan ızın alamadım bu hafta gideceğim inşallah

İlk bebekk anneye mı benzer babayaaa mı acabaaa bir teşhisi olan var mı

pamukel: 39828190 .!.:
Inşallah canım kanamam yok çok şükür ama yinede tedirginim bulantim başlasa rahatliycam
Canımm doktora gittiinmi bi sıkıntı çıkmamştır inşallah

Belli olmuştur bebeğin cinsiyeti.valla genetik olarak 7kuşakdan alıyor bebek senden eşinden annelerden babalardan kardeslerden kuzenlerden aile büyüjlerinden bile alıyor

İlk bebekk anneye mı benzer babayaaa mı acabaaa bir teşhisi olan var mı
Bnm kız babaya benzedi ama huyu suyu aynı ben bi kokoş sorma şimdi sıra oğlumda o da babaya benzesin isterim karakteri bnm babama benzesin ama tanıdığım en ideal erkek babam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…