- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
İnşallah sağlıklı çıkarlar ben çocuk gelişimi mezunuyum yıllarca hep derlersde korkardım öğrendikce hep çocugum olsa sağlıklı olsun diye öyle takmışdımki bi ara genetik faktörlerden dolayı eşimi bile genetiğni araştırıp seçcem derdim.yıllardırda anaokulu öğretmeniyim kaynaştırma eğitimi verdğim öğrencilerim oldu çok yakından takip ettim gelişinlerini büyüttüm onlar için çok ağladığım anlar oldu çok zor gerçkeden yasayan bilir. Ama öyle değerlilerki bunları bilince insan allahım korusun bi sıkıntı bile olsa ne yapar ne eder heleki kendi çocugumuz.o yüzden hiç bilmeden doğurmak daha güzel gibi geliyor[/QUOTE]LaDespedida, post: 39866667, member: 498608"]neyse bi ara pc'den girersen düzeltirsin :) yoo ikili test şart canım kan veriyormuşsun hem büyük ultrasona giriyormuşsun o kdr yani... bebekte anormallik (down sendromu) varmı yokmu ona bakıyorlar. çok önemli yani. ben haftaya gittiğimde paylaşırım sizinle burada tecrübelerimi. yazdığına göre 5 martta gitmişsin doktora, oda sana 3 hafta sonraya randevu vermiş normal canım bende 7 haftalıkken gitmiştim en son 10 haftalıkken gittim bide. bence sen 26-27 mart gibi git bebişini görmeye:)
Neden yaptirmak istemiyorsun cnm?[/QUOTE]Hayırlısiyla inşallah canım ben ikili testleri kesin olarak karar verdim yaptirmicam Allahim tüm evlatlarımiza ailemize sağlık huzur versin inşallah
Hoşgeldin canım.evvett anlaşıldığı üzre beni çok etkileyen bir film:)))))everdeen katnis :) bende geldiiimmmbu arada açlık oyunlarını sende seviyorsun galiba :)
Ahh canım senin inşallah kızın olur bana hep öyle geliyor 2oğlandan sonra allahım sana sağlıklı kız versin inşallah
kitaplarını okudun mu? çok daha etkileyici.. daha doğrusu filmden önce kitabı okumak bende daha çok etki bırakıyorHoşgeldin canım.evvett anlaşıldığı üzre beni çok etkileyen bir film:)))))
kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah[/QUOTE]bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar
Hayırlı olsun nihayet yapmışsın senin minnakı takip edebiliriz artık :)Heeh he yaptım imza günlüğümü hiç görmemişim ya sizinkileride bakıyorum ama boş bakıyorum:))))
kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah[/QUOTE]bende kız istiyorum yaaa tabiki en önceliğim sağlıklı olması... ama ne güzel olur düşünsenize pempiş pempiş etekler, pembe kurdeleli tokalar pembe çoraplar
Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum[/QUOTE]kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah
Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum
Yok okumadım aklımda olsun okuyum.labirent diye bi film var oda bu tarz bi film izledinmi tavsiye ederimdesignian_girl .!.:kitaplarını okudun mu? çok daha etkileyici.. daha doğrusu filmden önce kitabı okumak bende daha çok etki bırakıyor
bende rüyamda ikiz gördüm :))) ama hala tek kese var allahtan hayırlısı olsun[/QUOTE]kıugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah
Valla yaptım sonunda:)))) yanlız ben hiç görmemşim Sizinkileride hepimizde aynı çıkıyor sanıyorum:))))) eşim gösterdi çok bozuldum:))Hayırlı olsun nihayet yapmışsın senin minnakı takip edebiliriz artık :)
Aynen canım hiçbir şey yapamıyorumsunuz erkeğe hep aynı şey saçı traş ettir pantolon tişört hiçbir süsü yok artık saç taramak süslemek istiyorum[/QUOTE]kız çocugu acaip tatlı oluyor gercekden Bende kız istiyorum ama hep erkek hissediyırum yani evlenmeden öncede hep benim oğlum olcak derdim.ve daha hamile oldugumu öğrenmeden rüyamda erkek bebek görüp ben hamileyim dedim hamileymiş im.sağlıklı olsunlarda inşallah
İnşallah:)) benim kuzenimin oğlu var babasıyla aynı giynirler saç kesimleri bile aynı gecenlerde deri mont giymiş ikiside bayıldımBenim ilkim kız tüm hevesimi aldım şimdi 12 yaşına doğru ilerliyor kendi kendini süsleyip giydiriyor.. Bu sefer ki bebeğime dr erkek dedi ama ona da hevesleniyorum valla öyle erkek anneleri var ki tanıdığım kız çocuğa olduğu kadar özenli ve güzel giydiriyorlar gıpta ediyorum.. İdolüm olan arkadaşlarım var bu konuda saç kesimlerini farklı yapıp farklı giydiren onların izinden gidicem şirin mi şirin bir oğluşum olacak inşallah
Canımm doktora gittiinmi bi sıkıntı çıkmamştır inşallahpamukel: 39828190 .!.:Inşallah canım kanamam yok çok şükür ama yinede tedirginim bulantim başlasa rahatliycam
Belli olmuştur bebeğin cinsiyeti.valla genetik olarak 7kuşakdan alıyor bebek senden eşinden annelerden babalardan kardeslerden kuzenlerden aile büyüjlerinden bile alıyorBen de 17 haftalık hamişimmm ve çok heyecanlıyım çunku ilk gebeliğimdaha cinsiyeti ögrenmeye gidemedim çok merak ediyorum ama çalıştıgım için işlerin yogunlugundan ızın alamadım bu hafta gideceğim inşallah
Bnm kız babaya benzedi ama huyu suyu aynı ben bi kokoş sorma şimdi sıra oğlumda o da babaya benzesin isterim karakteri bnm babama benzesin ama tanıdığım en ideal erkek babam çünküİlk bebekk anneye mı benzer babayaaa mı acabaaa bir teşhisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?