2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

İnşallah:)) benim kuzenimin oğlu var babasıyla aynı giynirler saç kesimleri bile aynı gecenlerde deri mont giymiş ikiside bayıldım
Ewt çok şirin oluyorlar hele saçları ince telliyse ve uzun kesimse bayılıyorum tiplerine

Kız babayaa Erkek anneye benzıyor o zaman canım bakalım benımkı kime benzeyecek cok merak edıyorumm ..

Bnm kız babaya benzedi ama huyu suyu aynı ben bi kokoş sorma şimdi sıra oğlumda o da babaya benzesin isterim karakteri bnm babama benzesin ama tanıdığım en ideal erkek babam çünkü
Kız babayaa Erkek anneye benzıyor o zaman canım bakalım benımkı kime benzeyecek cok merak edıyorumm ..

Sağ salim doğsun kucağıma alayım da kime isterse ona benzesin cnm ya bebek özlemi var bende uzun yıllar ara verince ilk gibi oluyor hevesi

Tabiki canım sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisii önemli değill kaç aylık senınkı canım

Büyüktür tabi 18 haftalıksın daha 1 ayım var sana yetişmeye cinsiyet bellimi cnm

Canım gecen ay çok korkmuştum kan gelmişti doktor 1 hafta rapor verdı evde yattım çok şükür düzeldi onda gittiğimizde cinsiyet için erken demişti senin su an kı zamanlarındı işte. Buhafta gidicez cinsiyeti ögrenmeye inşaallah ama herkes biz senın haftandayken çoktan ögrendık diyolar. Ben halaa ögrenemedım gerci sımdı gıtsem artık bellidir amaa kısmet bakalım EŞim de ben de ikisi de yok hangisi olursa olsun sağlıklı olsun dıyoruz ama benım gönlüm ilk bebekte erkekten yanaa kızlarıma bı abı sart basta dıyrum

Gönlüne göre olsun cnm.. o zaman sen 3-4 düşünüyosun kızlarıma abi diyince ben hep tek olsun diyodum kızımın ve eşimin ısrarlarıyla ısındım 2. bebek fikrine o yüzden zaten 12 yıl ara, ama 3. sanmıyorum olsun bu bile mucize bnm için..

12 yıl araa maşallahh canım.. ama iyi yapmışsın bebişine kardes lazımdı sonuctaa sağlıklı bı şekilde kucagına al inşallah

12 yıl araa maşallahh canım.. ama iyi yapmışsın bebişine kardes lazımdı sonuctaa sağlıklı bı şekilde kucagına al inşallah
Amin cnm inşallah hepimiz.. Evet kızım çok istedi zaten kardeş diye beynimi yedi 3-4 yıldır :)

İsmi de belli maşallahh inşallah Eymen gelir canım Ben de erkek olursa Talha düşünüyorumm
Talha da güzel isimmiş.. Biz de kız da belliydi kız olsa Lina olacaktı tatlım.. Kızımda çok zor karar vermiştik o yüzden bunu erkenden belirledim herkesede yorum yasağı getirdim fikrinizi kendinize saklayın dedim

Kız isminde karar veremedım zümra var ecem varr kararsızım ama erkekte KEsin TALha

siz bişey yapmak istiyorsunuz ama saç tipi uymuyor benim oğlanlar iki yaşından sonra hep eşofman giymek istediler oğlan birazda zor oluyor kız daha masum daha uysal oluyor rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…