Canım benim olsun eşine deki hormonlardan,bulantılardan seni bile göremiyorum deValla yaptım sonunda:)))) yanlız ben hiç görmemşim Sizinkileride hepimizde aynı çıkıyor sanıyorum:))))) eşim gösterdi çok bozuldum:))
Amin inşallah tatlım hayırlısı tabi..siz bişey yapmak istiyorsunuz ama saç tipi uymuyor benim oğlanlar iki yaşından sonra hep eşofman giymek istediler oğlan birazda zor oluyor kız daha masum daha uysal oluyor rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
cumartesiiÖğrende netleşirsin. Ne zaman gidiyosun dr..
Haber verirsin artık burdan da olur duvardan da olurcumartesii
Canım bu ikili testler bebeğin sakat olup olmadığıni anlamak için bazı anneler bebek sakatsa hamileligi sorunlardırmak yani çocuğu diri diri ortadan kaldırmak istiyor bu işlemde amino sentez ile yapılıyor ve anne kendini sakat bir bebekten kurtuldum. Zannediyor bu iş benim ilk gebeligimde başıma geldiği için bebeğe sakat dediler ve anca insanı üzüntüye sokuyor ve oğlum sapa sağlam doğdu ee şimdi ben rabbimden tabiiki sağlıkli olsun diye dua ediyorum ama ters bişey olduğunda aldirmayacagima göre kafa bulandırmaya gerek yok.isteyen tabiiyi yaptırabilir anca boşuna kan verilecek bundan dolayı canım yaptırmicam bebişler Allaha emanetler inşallah[/QUOTE]Neden yaptirmak istemiyorsun cnm?
Aynen valla:)))emili98 .!.:Canım benim olsun eşine deki hormonlardan,bulantılardan seni bile göremiyorum de
tmm cnmmmHaber verirsin artık burdan da olur duvardan da olur
Yok okumadım aklımda olsun okuyum.labirent diye bi film var oda bu tarz bi film izledinmi tavsiye ederim
Oyy ikiz olsa keşke çok isterim bizim burda bi arkadasınki ikiz doktora gitmişdi en son ona bi yazıyım ne yaptı:)[/QUOTE]bende rüyamda ikiz gördüm :))) ama hala tek kese var allahtan hayırlısı olsun
Evet o:)) açlık oyunları kadar olmasada güzel filmmaze runner dan bahsediyorsan izledim bu sene çıkan
Oyy ikiz olsa keşke çok isterim bizim burda bi arkadasınki ikiz doktora gitmişdi en son ona bi yazıyım ne yaptı:)
Canım ya senin bulantıların bittimi tamamen bittyse tam kaçıncı haftada bbitti.ben 12.haftayı bekliyorum dört gözle bitermi acaba ama tamamen bitsin hiç dayanamyrum vallaEwt çok şirin ol hele saçları ince telliyse ve uzun kesimse bayılıyorum tiplerine
evet çok şükür cnm bitti oldukça rahatım.. darısı başınıza..Canım ya senin bulantıların bittimi tamamen bittyse tam kaçıncı haftada bbitti.ben 12.haftayı bekliyorum dört gözle bitermi acaba ama tamamen bitsin hiç dayanamyrum valla
yok tatlım normal ultrasonda çıkıyor zaten sonuçlar dr yönlendirir seni ilerleyen aylarda deytaylı ultrasona..Selam arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum önümüzdeki hafta ikili tarama testim var sizce ultrasonu gelişmiş bi yerrdemi yaptırmak lazım 4 boyutlu gibi mesela:))
Canım inan yasadığın seyleri defalarca yasadım acaba yerleşme kanamasımı acaba miğde bulantısı hamilelikmi adetim gecikdimi bunları eminim hepimiz yasadık. Benim ilk belirtim adet gecikmesiydi test yaptım negatifdi bir hafta sonra yaptım hafif silikdi sonra baska markalar aldım sabah erkenden iki testi aynı anda yaptım ikiside direkt iki çizgi çıktı.birde migdem bulantım oldu agzmda para tadı vardı anlayamadm.sonra kan testi sonc pozitif.bence iyi marka bi kaç test al bir hafta sonra tekrar yap sabah erkenden bak ne cıkcak.ama sana söyle söyleyim hiç birşeye kasma kendini oldu olmadı.alahım verirse birden oluveriyor şüpheler hiç kalır kendini açıkca gösteriyor.bide daha şindiden dış gebelik yok bilmem ne sakın sokma onları falan kafana şimdiden kafayı yersin.yok onlar sil kafandan.birde bol dua et allahım hayurlısıyla evlat ver diye.hiç anlamassın valla bir serüvenin iöinde bunu verirsin kendini.evliliğinin tadını çıkar zamanı gelince olur hersey.Öncelikle anne adayları sizin adınıza çok sevindiimmmm=))) Darısı bize inşabunlaiteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bi haftadır falan aklıma takılan sorular var. Sizinle paylaşmak istedim. Tecrübe ve samimiyetinize güveniyorum. Ben 7 aydır evliyim. Eşimle korunmuyoruz ama hemen bebek düşünmediğimiz için yumurtlama zamanını takip edip dikkat ediyoruz açıkçası. Özel dönemim 30 günlük periyotta ve 1 gün bile şaşmaz. Şubatın 9 unda adetim başlamıştı. Bu ay 11 inde olmam gerekiyordu fakat ben 7 sinde kanama yaşadım. Normalde 8 gün ve çok yoğun olan kanamam (günde en az 3 ped), bu sefer nispeten daha az(günde 1 ped kadar). Kanamam olmadan da baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kanama ile beraber gitti. Ama karnımda şişkinlik devam ediyor 2 haftadır. Kanamamın farklı olmasından şüphe ederek araştırdım biraz. Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Faka benim o kadar az değil ve hala devam ediyor az az. Rengi bile daha farklı ama. Aklımızda bebek yoktu ama ihtimal dahilinde olunca eşim de ben de inanılmaz heveslendik. Merakla test alıp yaptım ama negatif. Doktora gitmekten çekiniyorum şu aşamada. Dış gebelik, düşük gibi durumlar geliyor aklıma ve korkuyorum. Annemle bile paylaşamadım. Üstelik bu hafta taşınacağız. Hamile miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? Ama testtt?? Kafam çok karışık. . .
Allahım inşallah bi geçsin süslenip püslenip dışarı çıkcam eşimle sinemaya gitcem saçma sapan hamile kıyafetleri alcam yemin ederim evde dışarı çıkma korkusuyla paranoyak oldumkattina .!.:evet çok şükür cnm bitti oldukça rahatım.. darısı başınıza..
Canım inan yasadığın seyleri defalarca yasadım acaba yerleşme kanamasımı acaba miğde bulantısı hamilelikmi adetim gecikdimi bunları eminim hepimiz yasadık. Benim ilk belirtim adet gecikmesiydi test yaptım negatifdi bir hafta sonra yaptım hafif silikdi sonra baska markalar aldım sabah erkenden iki testi aynı anda yaptım ikiside direkt iki çizgi çıktı.birde migdem bulantım oldu agzmda para tadı vardı anlayamadm.sonra kan testi sonc pozitif.bence iyi marka bi kaç test al bir hafta sonra tekrar yap sabah erkenden bak ne cıkcak.ama sana söyle söyleyim hiç birşeye kasma kendini oldu olmadı.alahım verirse birden oluveriyor şüpheler hiç kalır kendini açıkca gösteriyor.bide daha şindiden dış gebelik yok bilmem ne sakın sokma onları falan kafana şimdiden kafayı yersin.yok onlar sil kafandan.birde bol dua et allahım hayurlısıyla evlat ver diye.hiç anlamassın valla bir serüvenin iöinde bunu verirsin kendini.evliliğinin tadını çıkar zamanı gelince olur hersey.
İnşallah hayırlısı olur xcanım daha çok yeni evliliğin tadını çıkarın bizim ikinci yılımzda oldu çok şükür gezdik tatillere gittik tadını çıkardık şimdi eşimin yüzünü göremiyorum kusmakdan uyumakdan.aman sen tasınırken dikkat et sakın agır kaldrma acele iş yapma yükseklere çıkma.ben tasınırken çok kötü düşmştüm panikden allahdan bebek yokmş ozaman.sen kendine dikkat et bekle sonucu.çıkarsa bebek bekleriz aramıza sana tecrübeler imizi anlatırız:)))Çok teşekkür ederim yorum için=))) Dediğim gibi öyle bir heveslendim ki, bir de eşim geçen sabah sen anne mi olacaksın ne iyice güzelleştin dedi ay nasıl içim eridi. Oğlumuz babası gibi yakışıklı olur inşallah falan demiştim o da benim içimden kız geçmişti dedi. Düşünmüyorduk bi de 1 yıl kadar bebek. Ona rağmen nasıl nasıl heveslendik. Her lavabo çıkışı soruyor resmen, ben kendimi takipten sıkıldım. Hamile olsam da olmasam da üzülmem çok. Burukluk yaşarım tabi de, ama kimyasal gebeliktir, düşüktür falan... Rabbim korusun, çok korkutucu. Biran önce öğrenebilsem emin olsam ona göre hayatıma devam ederim diyorum. Taşınacağız bu hafta, kendimi daha çok korurdum mesela net olsa. Dua edin lütfen, hayırlısı olsun, hepimiz için tabiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?