Canım Pirediktor diye bi marka test var o bu konuda çok başarılı bu kanaman olunca adet gibi belin ve karnın ayridimi yerleşme kanaması avuç içini geçmez dedi doktor inşallah Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısi neyse o olsunÇok teşekkür ederim yorum için=))) Dediğim gibi öyle bir heveslendim ki, bir de eşim geçen sabah sen anne mi olacaksın ne iyice güzelleştin dedi ay nasıl içim eridi. Oğlumuz babası gibi yakışıklı olur inşallah falan demiştim o da benim içimden kız geçmişti dedi. Düşünmüyorduk bi de 1 yıl kadar bebek. Ona rağmen nasıl nasıl heveslendik. Her lavabo çıkışı soruyor resmen, ben kendimi takipten sıkıldım. Hamile olsam da olmasam da üzülmem çok. Burukluk yaşarım tabi de, ama kimyasal gebeliktir, düşüktür falan... Rabbim korusun, çok korkutucu. Biran önce öğrenebilsem emin olsam ona göre hayatıma devam ederim diyorum. Taşınacağız bu hafta, kendimi daha çok korurdum mesela net olsa. Dua edin lütfen, hayırlısı olsun, hepimiz için tabiiii:)
Hoşgeldin canım evet çok iyyiz birlikde hafifliyor bu zorlu süreç inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir birlikde büyütürüz bebeklerimiziBu arada bende 10. Haftamda yim
Hoşgeldin canım bebeğin hayır,uğur,huzur ,muhabbet getirsin evine inşallahBu arada bende 10. Haftamda yim
Biz bebekler doğduktan sonrada sanırım bi sayfa açarız,benimkinin gazı var benimki uyumuyor diye inşallah o gunleride görürüz hep beraberHoşgeldin canım evet çok iyyiz birlikde hafifliyor bu zorlu süreç inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir birlikde büyütürüz bebeklerimizi
Hosbuldum evet takip ediyoRum birbirinize çok destek oluyorsunuz masallahHoşgeldin canım evet çok iyyiz birlikde hafifliyor bu zorlu süreç inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir birlikde büyütürüz bebeklerimizi
Hosbuldum. Amin inşallahhepimizinbenim bu ikinci olacak 29 aylık bir oğlum varHoşgeldin canım bebeğin hayır,uğur,huzur ,muhabbet getirsin evine inşallah
Burdan sayfalarca uzatırız ilk Günlerimizi hatırlarız 2015in ilk anne adayı diye açtımki sonradan karsmasn bebekler doğunca kimse gelmez biz kendi kendimize büyütürüzBiz bebekler doğduktan sonrada sanırım bi sayfa açarız,benimkinin gazı var benimki uyumuyor diye inşallah o gunleride görürüz hep beraber
Gerçekten çok güzelmiş. .Kızlarrrr buna tıklayın izleyin mutlaka sonuna kadar çokkk güzel.
Öylemi hanginmiz önce 1ocak benim bide varya eşimle sarıldık öpştük tam yeni yıla girerken dedik inşallah bu yıl bebeğimiz olsun ilk söylediğimz buydu.yeni yılın ilk bebeği oldu:))[/QUOTE]bu arada everdeen doğuma aramızda 1 gün var :) 2 ocak galiba sizinde son adet
Canım Pirediktor diye bi marka test var o bu konuda çok başarılı bu kanaman olunca adet gibi belin ve karnın ayridimi yerleşme kanaması avuç içini geçmez dedi doktor inşallah Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısi neyse o olsun
emin olmak için b Hcg yaptırmalı sin bence canım şüpheyle olmazBen Miratech adında bir test kullandım. Sadece o varmış eczanede:/ Emin olmak için birkaç farklı alacaktım ama yoktu. Yazdığım gibi bebek düşünmüyorduk bir süre. Aklımda yoktu yani hamilelik ama 1 gün bile şaşmayan adet dönüm var normalde. Döngümden 2 hafta kadar önce mide bulantısı ve baş dönmesi oldu, 5 - 6 sefer falan. Karnımda şişlik hissediyordum, ve hala devam ediyor şişlik sanki. Çok yemek yemişim gibi. Üstelik herkes ilk zamanlar iştahının açıldığını söylüyor ama ben 2 hafta önce 56 kilo kadardım, şimdi 52-53 arasıyım. İştahım kapandı. Düzenli kullandığın ilaç falan da yok hiç. Ve özel dönemim de 4 gün önce geldi. Güne belki çok takılmam ama miktarı beni iyice şüpheye düşürdü. Normalde çok ama çok yoğun geçer. Bu sefer hafif ama çok az değil. Bugün 5. gün ve hala devam ediyor. Eşim de ben de çok heveslendik ama. En erken de çarşamba günü gidebilirim doktora. Çok merak ediyorum. Bu arada normalde adet dönemimde karnım pek de ağrımazdı, belim ağrırdı. Ama bu sefer kanama olmadan daha karnım ve belim adet döngümden daha yoğun bir şekilde ağrımaya başladı. Şuan karnımda şişlik ve biraz belimde ağrım var o kadar...
emin olmak için b Hcg yaptırmalı sin bence canım şüpheyle olmaz
Geçmiş olsunnn, ciddi bir şey değil inşallah?Birgün daha başladı ve yine hastalıkla.allahım bize sağlıklı günler versin artık. .
Negatif enerji yokBirgün daha başladı ve yine hastalıkla.allahım bize sağlıklı günler versin artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?