2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım Pirediktor diye bi marka test var o bu konuda çok başarılı bu kanaman olunca adet gibi belin ve karnın ayridimi yerleşme kanaması avuç içini geçmez dedi doktor inşallah Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısi neyse o olsun

Merhaba anne adayları ☺bende aranıza katilmak istiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana hep okuyorum sizi cok güzel bi sayfa oluşturmuşsunuz ayrıca hepinizi tebrik ederim sağlıkli bi sekilde kucağınIza alırsınız bebeklerinizi insaallah
..

Hoşgeldin canım evet çok iyyiz birlikde hafifliyor bu zorlu süreç inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir birlikde büyütürüz bebeklerimizi
Biz bebekler doğduktan sonrada sanırım bi sayfa açarız,benimkinin gazı var benimki uyumuyor diye inşallah o gunleride görürüz hep beraber

Biz bebekler doğduktan sonrada sanırım bi sayfa açarız,benimkinin gazı var benimki uyumuyor diye inşallah o gunleride görürüz hep beraber
Burdan sayfalarca uzatırız ilk Günlerimizi hatırlarız 2015in ilk anne adayı diye açtımki sonradan karsmasn bebekler doğunca kimse gelmez biz kendi kendimize büyütürüz

bu arada everdeen doğuma aramızda 1 gün var :) 2 ocak galiba sizinde son adet
Öylemi hanginmiz önce 1ocak benim bide varya eşimle sarıldık öpştük tam yeni yıla girerken dedik inşallah bu yıl bebeğimiz olsun ilk söylediğimz buydu.yeni yılın ilk bebeği oldu:))[/QUOTE]
everdeen benimkide son adet tarihi 1 ocak :) ama imzada 07-10-2015 olması gerekio muhtemel doğumun demekki 1- 2 gün oynayabilio :)

Ben Miratech adında bir test kullandım. Sadece o varmış eczanede:/ Emin olmak için birkaç farklı alacaktım ama yoktu. Yazdığım gibi bebek düşünmüyorduk bir süre. Aklımda yoktu yani hamilelik ama 1 gün bile şaşmayan adet dönüm var normalde. Döngümden 2 hafta kadar önce mide bulantısı ve baş dönmesi oldu, 5 - 6 sefer falan. Karnımda şişlik hissediyordum, ve hala devam ediyor şişlik sanki. Çok yemek yemişim gibi. Üstelik herkes ilk zamanlar iştahının açıldığını söylüyor ama ben 2 hafta önce 56 kilo kadardım, şimdi 52-53 arasıyım. İştahım kapandı. Düzenli kullandığın ilaç falan da yok hiç. Ve özel dönemim de 4 gün önce geldi. Güne belki çok takılmam ama miktarı beni iyice şüpheye düşürdü. Normalde çok ama çok yoğun geçer. Bu sefer hafif ama çok az değil. Bugün 5. gün ve hala devam ediyor. Eşim de ben de çok heveslendik ama. En erken de çarşamba günü gidebilirim doktora. Çok merak ediyorum. Bu arada normalde adet dönemimde karnım pek de ağrımazdı, belim ağrırdı. Ama bu sefer kanama olmadan daha karnım ve belim adet döngümden daha yoğun bir şekilde ağrımaya başladı. Şuan karnımda şişlik ve biraz belimde ağrım var o kadar...

emin olmak için b Hcg yaptırmalı sin bence canım şüpheyle olmaz

emin olmak için b Hcg yaptırmalı sin bence canım şüpheyle olmaz

Haklısınız, şüpheyle olmuyor :/ Ama 3 gün önce idrar testi negatif çıktı. Erken olduğu için mi bilemiyorum tabi. Normal günüm dündü, bugün yapmam testi etkiler mi emin olamıyorum. Takıntı haline de getirmemek için biraz beklemek istiyorum ama çok zor beklemek. Hala kanamam var çok az da olsa, korkuyorum da. Doktora da çarşamba gidebilirim en erken. Heyecan, merak, korku karmakarışık duygularım. Ama mutluluğunuza ortağım:) Hayırlı olsun miniğiniz

Birgün daha başladı ve yine hastalıkla.allahım bize sağlıklı günler versin artık. .
Negatif enerji yok güzel bir güne daha başladık unutma arkadaşım az kaldı son zorlu günlerin Bak sana kocaman sıcacık bir GÜNAYDIN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…