Yok cnm mide bulantısı çok onunGeçmiş olsunnn, ciddi bir şey değil inşallah?
Yok cnm mide bulantısı çok onunnormal olağan şeyler yani az kaldı geçecek yakında inşallah
Sende öyle canımÇok tatlısınız yaaa=)))
Sende öyle canımmemnun oldum yeni tanıştık seninle hoşgeldin.. Bebiş var mı sende de
Hiç sıkma canını vakti saati gelince olur inşallah en kısa sürede aramızda görürüz seni deHoşbuldummm=)))
Ben 7 aylık evliyim. Açıkçası düşünmüyorduk biz bu yıl ama bu ay bi şüphe düştü içimize. Var sandım ama anlaşılan yok :/ Biraz önce bu ayki ikinci testimi yaptım ve yine negatif. Heveslenmiştik ama zamanı var daha demekki:)
Amin cnm inşallaaahhhhh....İnşallahhhh=))) Hayırlısıyla kucağınıza alın siz de inşallah bebeğinizi:)
Kusma halsizlik bitkinlik 67gündür olan şeyler:))Geçmiş olsunnn, ciddi bir şey değil inşallah?
Negatif enerji yokgüzel bir güne daha başladık unutma arkadaşım az kaldı son zorlu günlerin Bak sana kocaman sıcacık bir GÜNAYDIN....
Ahhh canımm içimi ısttı bu günaydın ve hayata daha pozitif bakmalıyım hastalık hastası oldum.tamam negatiflik yok çok mutluyuz anneyiz bebekler geliyor yuhhu:))Negatif enerji yokgüzel bir güne daha başladık unutma arkadaşım az kaldı son zorlu günlerin Bak sana kocaman sıcacık bir GÜNAYDIN....
BANA BUNLARLA GELA
Ahhh canımm içimi ısttı bu günaydın ve hayata daha pozitif bakmalıyım hastalık hastası oldum.tamam negatiflik yok çok mutluyuz anneyiz bebekler geliyor yuhhu:))
:))))) canım ya nasıl biliyor aynen:))))))Yok cnm mide bulantısı çok onunnormal olağan şeyler yani az kaldı geçecek yakında inşallah
Daha kesin değil test yaptı ama bi daha yapcak hayırlısı olsun daha yeni evli erken olmasada hiç üzülme iyice tadını çıkar evliliğin bebek zamanı gelince olurka post: 39906232 .!.:Sende öyle canımmemnun oldum yeni tanıştık seninle hoşgeldin.. Bebiş var mı sende de
bnm yüzüm kurudu biraz ama nemlendiricimi bol sürmeye başladım düzeldi cnm vücuduma da badem yağı ve vazelin sürüyorum hergün birini..Benim gibi cildi kuruyan varmı ellerimde ve kollarımda var
Canım sıkma canını bende gittiğimde 5haftalık dedi görmüyor dış gebelik olabilir dedi ben yıkıldım sonraki randevudaa 11haftalık dedi ve ben inatla okadar olmaz dedim baska doktora gittim 9haftalık çıktı dediğim doğrymş.bide düşünsene dış gebelik diye nasıl moralimi bozdu bebek küçükmüşde görnmüyormuş ben ne deyim kime kızıyım.hiç canını sıkma oluyor bunlarslm arkadaşlar canım çok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim.sat a göre hamilelik 7+2 görünüyordu ama bugün muyenede 5+6 haftalıkmış bebişim. kalbide henüz cok az varla yok arası atıyor.doktorum haftasına göre kalp atışının hızı da normal dedi ama. ben galibe 8 haftaya göre psikolojimi hazırlayınca biraz üzüldüm. hayırlısı olsun dua edin bize salı tekrar randevum var((
Canım benimde bazen yüzüm kuruyor banyodan sonra elim ayağım kuryor kremde sürmüyorum bi gül özlü doğal krem al katıksızlardan onunla nemlendirBenim gibi cildi kuruyan varmı ellerimde ve kollarımda var
Canımm sürme doğal olmayan nemlendiriciler bize hocamız çok tembih ederdi kremler parfünmler şampuanlar çok zararlıymış direkt emip bebeğe geçiyomuş.gül özlü katıksız nemlendiriciler al ben hep doğal şeyler aldım saçlarım çok zor bakımı çok ama ben herşeyi bıraktım dalin kullanıyorum sadecebnm yüzüm kurudu biraz ama nemlendol sürmeye başladım düzeldi cnm vücuduma da badem yağı ve vazelin sürüyorum hergün birini..
Bnm kullandığım ürünler çok hassas ciltler için cnm kızıma hamleykende kullandım sorun olmadı.. Ayrıca şampuandan zarar gelmez ben kullandım kızımda da çok şükür bi sorun yaşamadım..Canımm sürme doğal olmayan nemlendiriciler bize hocamız çok tembih ederdi kremler parfünmler şampuanlar çok zararlıymış direkt emip bebeğe geçiyomuş.gül özlü katıksız nemlendiriciler al ben hep doğal şeyler aldım saçlarım çok zor bakımı çok ama ben herşeyi bıraktım dalin kullanıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?