2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bende geldimm araniza bende 2 subatta hamile oldugumu ogrendim 16 subatta da kalp atislarini duydum keseyi gördum anlatamam o anki duygumu gerci bilirsiniz :) sabirsizlikla 23 marti bekliyorum ki belki cinsiyetini oģrenirim

Nemlendirici olarak bebek yagi kullaniom simdiden her doktor farkli bisi soyluyo ya bazen benimde kafam karisiyo acaba neler yapmaliyim die

Bende geldimm araniza bende 2 subatta hamile oldugumu ogrendim 16 subatta da kalp atislarini duydum keseyi gördum anlatamam o anki duygumu gerci bilirsiniz :) sabirsizlikla 23 marti bekliyorum ki belki cinsiyetini oģrenirim
Hayırlı olsun cnm hoş geldin aramıza..

[QUOTE39911879, member: 665639"]Hoşbuldumm [/QUOTE]
Hoşgeldinnn hayırlı olsun

[QUOTE post: 39912717, member: 61584"]Bak profile kızımı koydum kızım ve ben :) ewt tabisi 12 yıl oldu tecrübe var olmaz mı [/QUOTE]
Gördüm Maasallah kocaman olmuş kardeşine ne güzel bakar o sana yardımcı. Ohh genç yasda bunuda büyütürsün.benim hiç cesaretim yok ama eğer olursa gözmü karartırsam 3yıl sonra bi daha yaparım birlikde büyüsünler.bebek sezonuda kapansın:)))

[/QUOTE]
Gördüm Maasallah kocaman olmuş kardeşine ne güzel bakar o sana yardımcı. Ohh genç yasda bunuda büyütürsün.benim hiç cesaretim yok ama eğer olursa gözmü karartırsam 3yıl sonra bi daha yaparım birlikde büyüsünler.bebek sezonuda kapansın:)))[/QUOTE]

Hadi bakalım bunu sağ sağlım alda kucağına diğerini de yaparsın inşallah.. ben istemiyordum yani hiç düşünmedim 2. çocuğu ondan bu kadar ara :) Ama hayat bu tabisi değişime uğrayabiliyoruz..

Geç yumurtlama olmuştur muhtemelen.
Hiç canını sıkma,
güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah.

Hoşgeldin bebegine birlikte

bu arada everdeen doğuma aramızda 1 gün var :) 2 ocak galiba sizinde son adet
Öylemi hanginmiz önce 1ocak benim bide varya eşimle sarıldık öpştük tam yeni yıla girerken dedik inşallah bu yıl bebeğimiz olsun ilk söylediğimz buydu.yeni yılın ilk bebeği oldu:))[/QUOTE]
Benim sat da 30 aralik :))

Kizlarrr mide bulantilarim bitti sandim sevindim sabah 7 de yataktan bulanti ile firlayarak uyandim... Hemeb mutfaga kosup krakere sarildim yatagima girdim kraker yiyorum esim sanirim yeme sesinden uyandi sok oldu o saatte beni oyle gorunce :)) sonra tum gun yine bulandi... Araba surerkende kustum. Ama uzulmuyorum seviniyorum tam tersine; bebegimin benimle oldugunu hissediyorum, gelistigini buyudugunu hissediyorum...

Slm kizlar kusura bakmayin sürekli takip edemiyorum.
Nasilsiniz bebisler nasil
Biz bir gün iyi birg7n yogun bulantiliyiz
bende arada migde yanmasi flnda oluyor bide cok halsizim hep uyumak ve hicbisey yapmak istemiyorum ha bide annelik duygularim cok yogunlasti surekli bir korku bisey olcak diye allahim hepimizin bebislerini korusun saglikla alalim kucagimizaaa

Evet canım bendede halsizlik bir türlü gitmedi doktor 16. Haftaya kadar sürer dedi bakalım mecbur beklicez

Anladigima göre düşünmediğin halde ihtimali bile heveslendir mis seni bu defa olmasa bile bundan sonra düşünürsünüz galiba iyi de olur bence benim de ikinci olacak inşallah kesinlikle düşünüyordum oğlum küçük diye ama kısmet işte Rabbim böyle nasip etmis yiyecek ekmeği varmış bebegim in. ..

Günaydınnnnnnn benim heyecanlı, tazecik anne adayı, yakında tombiş kocaman tatlı karınları olacak hamiş arkadaslarım kader ortaklarım.akıl danışdığım arkadaslarım bugün mutlu bir sabah cuma oldugu içinmi bilmem.kahvaltımı yaptım camın önünde çayımı içip buğulu havayı seyrediyorum.hadi uyanınn kahvaltınızı yapın göbüşünüzzü sevin bebeklerimizde mutlu uyansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…