Hayırlı olsun cnm hoş geldin aramıza..Bende geldimm araniza bende 2 subatta hamile oldugumu ogrendim 16 subatta da kalp atislarini duydum keseyi gördum anlatamam o anki duygumu gerci bilirsiniz :) sabirsizlikla 23 marti bekliyorum ki belki cinsiyetini oģrenirim
Bak profile kızımı koydum kızım ve ben :) ewt tabisi 12 yıl oldu tecrübe var olmaz mıİyi öyleyse sen tecrübelisin.ben iyice takıntılı oldum:))
slm arkadaşlar canım çok sıkıldı sizinle paylaşmak istedim.sat a göre hamilelik 7+2 görünüyordu ama bugün muyenede 5+6 haftalıkmış bebişim. kalbide henüz cok az varla yok arası atıyor.doktorum haftasına göre kalp atışının hızı da normal dedi ama. ben galibe 8 haftaya göre psikolojimi hazırlayınca biraz üzüldüm. hayırlısı olsun dua edin bize salı tekrar randevum var((
Kusma halsizlik bitkinlik 67gündür olan şeyler:))
Hoşgeldin bebegine birlikteBende geldimm araniza bende 2 subatta hamile oldugumu ogrendim 16 subatta da kalp atislarini duydum keseyi gördum anlatamam o anki duygumu gerci bilirsiniz :) sabirsizlikla 23 marti bekliyorum ki belki cinsiyetini oģrenirim
Öylemi hanginmiz önce 1ocak benim bide varya eşimle sarıldık öpştük tam yeni yıla girerken dedik inşallah bu yıl bebeğimiz olsun ilk söylediğimz buydu.yeni yılın ilk bebeği oldu:))[/QUOTE]bu arada everdeen doğuma aramızda 1 gün var :) 2 ocak galiba sizinde son adet
Evet canım bendede halsizlik bir türlü gitmedi doktor 16. Haftaya kadar sürer dedi bakalım mecbur beklicezSlm kizlar kusura bakmayin sürekli takip edemiyorum.
Nasilsiniz bebisler nasil
Biz bir gün iyi birg7n yogun bulantiliyiz
bende arada migde yanmasi flnda oluyor bide cok halsizim hep uyumak ve hicbisey yapmak istemiyorum ha bide annelik duygularim cok yogunlasti surekli bir korku bisey olcak diye allahim hepimizin bebislerini korusun saglikla alalim kucagimizaaa
Aksine sanki yaglandi sivilceler çıkıyor çok sinir bi durumBenimoluyorum gibi cildi kuruyan varmı ellerimde ve kollarımda var
Anladigima göre düşünmediğin halde ihtimali bile heveslendir mis seni bu defa olmasa bile bundan sonra düşünürsünüz galiba iyi de olur benceHaklısınız, şüpheyle olmuyor :/ Ama 3 gün önce idrar testi negatif çıktı. Erken olduğu için mi bilemiyorum tabi. Normal günüm dündü, bugün yapmam testi etkiler mi emin olamıyorum. Takıntı haline de getirmemek için biraz beklemek istiyorum ama çok zor beklemek. Hala kanamam var çok az da olsa, korkuyorum da. Doktora da çarşamba gidebilirim en erken. Heyecan, merak, korku karmakarışık duygularım. Ama mutluluğunuza ortağım:) Hayırlı olsun miniğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?