Hoşgeldin bebegine birlikte
Hoşbuldukk :)Hoşgeldin bebegine birlikte
Canım benim seni neşeli görmek ne güzel Bende bugün koşuşturmayla geçti ama güzel ve neşeli,biz komşularla kahvaltı yapıyoruz çok neşeli ve eğlenceli geçiyor,hatta arkadaşlarim ikiye bölündü bebeğin cinsiyetini tahmin edip iddaya girdiler benim çılgın komşularim herkesin günü inşallah güzel geçer hepimize hayırlı cumalar olsunGünaydınnnnnnnbenim heyecanlı, tazecik anne adayı, yakında tombiş kocaman tatlı karınları olacak hamiş arkadaslarım kader ortaklarım.akıl danışdığım arkadaslarım bugün mutlu bir sabah cuma oldugu içinmi bilmem.kahvaltımı yaptım camın önünde çayımı içip buğulu havayı seyrediyorum.hadi uyanınn kahvaltınızı yapın göbüşünüzzü sevin bebeklerimizde mutlu uyansın
Hoşgeşdinizz:))Merhaba bende yeni geldim aranıza bizde 5 hafta 3 günlük miniminnacığız
Hoşgeldin canım biz burda bi aşiret kurduk nerdeyse hepimiz bi kaç ay sonra konferans salonunda bir araya gelsek süper oluruz gobusler irili ufaklı her boy var çok şükürMerhaba bende yeni geldim aranıza bizde 5 hafta 3 günlük miniminnacığız
Hosgeeeldin canım bebeğin hayırlı olsunMerhaba bende yeni geldim aranıza bizde 5 hafta 3 günlük miniminnacığız
Hosgeeeldin canım bebeğin hayırlı olsun
Benim daha göbüş yokHoşgeldin canım biz burda bi aşiret kurduk nerdeyse hepimiz bi kaç ay sonra konferans salonunda bir araya gelsek süper oluruz gobusler irili ufaklı her boy var çok şükür
doğal yollarla iyileşmeye çalışacaksın cnm g.olsun.. bitki çayları bol portakal suyu iç çok ilerlemeden dr da gidebilirsin erkenden bişeyler verebilir dikkat et kendine..benim bu haftaya kadar ufak ufak şikayetlerim vardı ama
bugün mide bulantısından ölücem sandım.
ne zormuş, çok ara verince unutmuşum, ne yapsam bilemedim.
bi yandan da baş ağrısı, burun akıntısı. grip oluyorum galiba...
ne yapsam, birşeyler tavsiye eder misiniz...
Hoşgeldinizzzzz kaç haftalıksınız:))) hayırlı olsunSlm herkese biz geldik
Teşekkürler hoşbulduk doktora gidemedim daha ama adet tarihime göre şu an 7. Haftayı yaşıyor olmalıyım daha yeni yaniiHoşgeldinizzzzz kaç haftalıksınız:))) hayırlı olsun
Hayırlı sı olsun sağlıklı olsun inşallahTeşekkürler hoşbulduk doktora gidemedim daha ama adet tarihime göre şu an 7. Haftayı yaşıyor olmalıyım daha yeni yanii
Teşekkürler hepimizinki sağlıklı olsun inşallahHayırlı sı olsun sağlıklı olsun inşallah
Benimde boğazım ağrıyor öksürük te var ama ilaç kullanmıyorum ballı süt iyi olur ama ah icebilsembenim bu haftaya kadar ufak ufak şikayetlerim vardı ama
bugün mide bulantısından ölücem sandım.
ne zormuş, çok ara verince unutmuşum, ne yapsam bilemedim.
bi yandan da baş ağrısı, burun akıntısı. grip oluyorum galiba...
ne yapsam, birşeyler tavsiye eder misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?