2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım benim seni neşeli görmek ne güzel Bende bugün koşuşturmayla geçti ama güzel ve neşeli,biz komşularla kahvaltı yapıyoruz çok neşeli ve eğlenceli geçiyor,hatta arkadaşlarim ikiye bölündü bebeğin cinsiyetini tahmin edip iddaya girdiler benim çılgın komşularim herkesin günü inşallah güzel geçer hepimize hayırlı cumalar olsun

E="emili98, post: 39931832, member: 646765"]Canım benim seni neşeli görmek ne güzel Bende bugün koşuşturmayla geçti ama güzel ve neşeli,biz komşularla kahvaltı yapıyoruz çok neşeli ve eğlenceli geçiyor,hatta arkadaşlarim ikiye bölündü bebeğin cinsiyetini tahmin edip iddaya girdiler benim çılgın komşularim herkesin günü inşallah güzel geçer hepimize hayırlı cumalar olsun[/QUOTE]
Bugün iyi başladı çok şükür. Oh ne güzel kalabalıkda iştahında açılır.bende kız diyenlerdenim:))))

:))))))

Eklentiler

• FB_IMG_1426056503837.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
benim bu haftaya kadar ufak ufak şikayetlerim vardı ama
bugün mide bulantısından ölücem sandım.
ne zormuş, çok ara verince unutmuşum, ne yapsam bilemedim.
bi yandan da baş ağrısı, burun akıntısı. grip oluyorum galiba...
ne yapsam, birşeyler tavsiye eder misiniz...

doğal yollarla iyileşmeye çalışacaksın cnm g.olsun.. bitki çayları bol portakal suyu iç çok ilerlemeden dr da gidebilirsin erkenden bişeyler verebilir dikkat et kendine..

Benimde boğazım ağrıyor öksürük te var ama ilaç kullanmıyorum ballı süt iyi olur ama ah icebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…