Eger bulanti falan yoksa artı bişey yapman gerek yok canım düzenli ve sağlıklı Beslen yeter kalsiyum eksik etme yoğurt ye bol bol süt icebiliyor san sabah akşam iç ikisini de yiypmiyorsan peynir yeBir bucuk Aylık hamileymisim cok sukur Rabbime ,bu donemde nelere dimkat etmek gerekiyor beslenme nasil olmali
İlk hamileligim de bende toz nesguik le içiyorum :)Kizlar merhaba hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah sag saglim kucaklarimiza aliriz ben bisey sormak istiyorum kizlar sade sutten tiksinmis durumdayim ve bazen kakaolu sut yada nesquikle karistirip icebiliyorum sizce bu zararlimidir dr. Randevuma henuz var o yuzden soramiyorum bana yardimci olurmusunuz
Bi sorun olmaz heralde dmi :)İlk hamileligim de bende toz nesguik le içiyorum :)
Ballı süt iyi geldi, hiç akıl edememiştimBenimde boğazım ağrıyor öksürük te var ama ilaç kullanmıyorum ballı süt iyi olur ama ah icebilsem
doğal yollarla iyileşmeye çalışacaksın cnm g.olsun.. bitki çayları bol portakal suyu iç çok ilerlemeden dr da gidebilirsin erkenden bişeyler verebilir dikkat et kendine..
Ne güzel icebildiysen ve faydasını gorduysen. .Ballı süt iyi geldi, hiç akıl edememiştim
Çocuklarda içiyor olmaz sanırım canım .Bi sorun olmaz heralde dmi :)
Bitki çayları ni kullanma bence canım önceki zamanlarda düşük olması için bitkilerden faydalaniyorlarmis ne olur ne olmaz kendin nane limon yap o gayet doğal bencePortakal yiyorum bol su içiyorum. Ayrıca ballı süt içiyorum.
Bitki Çayı olarak ne içsem bilemedim...
Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım...
Hayırlı olsun canımMerhabalar inşallah bende aranıza katılmışımdır en son 13 Şubat'ta adet oldum 2 gün önce idrardaki beli belirsiz silik çizgi ile hastaneye kan Değeri için koştum 37,76 çıktı değerim çok erken gebelik dedi paztrs tekrar gideceğim umarım değerim yükselir idrar testinde her gün biraz daha belirginlrşiyoruz
Bitki çayı içme zaratlıymış kaynatlmş nane bike zararlı ymış bitki çayları içmeyin derler heptulay_tkzararl58561 .!.:Portakal yiyorum bol su içiyorum. Ayrıca ballı süt içiyorum.
Bitki Çayı olarak ne içsem bilemedim...
Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım...
Zaten bebeğe zararlıysa hemen geri çıkıyor:)))) o iyi biliyor agznın tadını sevdiysen iç zararıbolmaz benceKizlar merhaba hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah sag saglim kucaklarimiza aliriz ben bisey sormak istiyorum kizlar sade sutten tiksinmis durumdayim ve bazen kakaolu sut yada nesquikle karistirip icebiliyorum sizce bu zararlimidir dr. Randevuma henuz var o yuzden soramiyorum bana yardimci olurmusunuz
Evet bitkiler biraz tehlikeli ilk üç ayda özellikle maydanozu bol tüketmek ve suyunu içmekBitki çayı içme zaratlıymış kaynatlmş nane bike zararlı ymış bitki çayları içmeyin derler hep
Hah geldinmi nerelerdesin ya benim 3gündür miğdem hiç bulanmıyor 10.hafta ya girdim acaba ondanmı yoksa bi sıkıntımı var korktumEvet bitkiler biraz tehlikeli ilk üç ayda özellikle maydanozu bol tüketmek ve suyunu içmek
Aynen canım onuncu haftadan sonra rahatlıyorsun bulansa bile çok az olup geçiyor bu aydan sonra rahatlıyorsun keyfini çıkar alışverişe gitHah geldinmi nerelerdesin ya benim 3gündür miğdem hiç bulanmıyor 10.hafta ya girdim acaba ondanmı yoksa bi sıkıntımı var korktum
İnşallah öyledir tamamen bitti okadar alışmışımki bulantıyla yasamaya korktum hiç ara arada bulanmıyor.bişey oldu sandım dua ettim bulansın diye rabbim ne güzel yapıyor herseyi o bulantılar insanı mahvediyor gibi ama aslında içini rahatlatıyorAynen canım onuncu haftadan sonra rahatlıyobulanmıyor bile çok az olup geçiyor bu aydan sonra rahatlıyorsun keyfini çıkar alışverişe git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?