- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Sagol cnm :)))Zaten bebeğe zararlıysa hemen geri çıkıyor:)))) o iyi biliyor agznın tadını sevdiysen iç zararıbolmaz bence
kızlarr benım bugun pembe akıntım oldu çok korktum ama suan yok gıbı sızdede oldumu bu haftalarda
Bitki çayları ni kullanma bence canım önceki zamanlarda düşük olması için bitkilerden faydalaniyorlarmis ne olur ne olmaz kendin nane limon yap o gayet doğal bence
Ağrın olmadıysa hiç korkma bendede oldu onuncu haftaya kadarkızlarr benım bugun pembe akıntım oldu çok korktum ama suan yok gıbı sızdede oldumu bu haftalarda
İnşallah canım :)Nane limon da midemi bulandırdı.
Bol bol portakal suyu içiyorum. Ve de su...
2 gün dinlenmek iyi geldi, inşallah ilerlemez grip
Öğrende netleşirsin. Ne zaman gidiyosun dr..
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallahOğlumm olacakmışş
Talha olacak inşallah canımm erkegi zaten düşünmüştükkHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallahisim düşündünüz mü
Ewt hatırladım cnm söylemiştin.. çok güzel isimTalha olacak inşallah canımm erkegi zaten düşünmüştükk
hayırlı olsun cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüt bebişini.. progestan işe yarıyor ama çok sersemletiyor uyku yapıyor bende kullandım 5 haftalıkken baya sarsmıştı beni.. evdeysen sorun yok çalışıyorsan Allah yardımcın olsun.. Hoşgeldin aramızaGünaydın güzel anne adayları,
8 mart dünya kadınlar gününde kan testi sonucuyla öğrendim hamile olduğumu.. Geçen cuma günüde kahverengi lekelenme nedeniyle ilk muayenemi bir kaç gün erkene aldım cumartesi muayene oldum karından kese gözükmedi alttan baktı ve kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık dedi lekelenme için progestan verdi hafta sonu dinlendim sanırım iyi geldiki lekelenlemeler azaldı çok şükür.
aYNENN CNMM TŞKLERREwt hatırladım cnm söylemiştin.. çok güzel isim
hayırlı olsun cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüt bebişini.. progestan işe yarıyor ama çok sersemletiyor uyku yapıyor bende kullandım 5 haftalıkken baya sarsmıştı beni.. evdeysen sorun yok çalışıyorsan Allah yardımcın olsun.. Hoşgeldin aramıza
Kıyamam öyle durumlarda vajinadan alınabiliyormuş dr sorsana bi ben de sonradan öğrenmiştim..çok teşekkür ederim rabbim hepimizi sağlıklı sorunsuz hamilelik ve bebişler nasip etsin sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alalım inşallah.. çalışıyorum ve korkudan ilacı alamadım hala ya düşüp bi yerde kalırsam diye hafta sonu evdeydim sersemleştiğimde uzanıyordum 1 saat kadar uyuyordum geçiyodu işteyken napıcam bilmiyorum
Kıyamam öyle durumlarda vajinadan alınabiliyormuş dr sorsana bi ben de sonradan öğrenmiştim..
oturarak çalışıyorsan alabilirsin ama ayaktaysan olmaz wcde atabilirsin vajinaya fitil gibidir cnm başka nasıl olucak zaten..doktorum vajinadan alabilirsin dedi fakat nasıl olduğunu sormayı unuttum internettende araştırdım oyle kullandıktan sonra bir süre yatmak gerekiyormuş ben sabah 7 de evden çıkıyorum 9 olmadan işe geliyorum
Çalışıyoruz ama sen dinleyip bize de yazsan olurmu kiKızlar TRT1 açın çok faydalı bilgiler var hamileler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?