2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

kızlarr benım bugun pembe akıntım oldu çok korktum ama suan yok gıbı sızdede oldumu bu haftalarda

kızlarr benım bugun pembe akıntım oldu çok korktum ama suan yok gıbı sızdede oldumu bu haftalarda

Devam etmiyorsa bir prb yoktur ama, gene de Dr. muayene olmakta fayda var.
Sonuçta önemli bir durum olabilir.
Ben bu konularda pek rahat olamıyorum malesef
Ne kadar erken Dr. sorsan o kadar iyi...

Bitki çayları ni kullanma bence canım önceki zamanlarda düşük olması için bitkilerden faydalaniyorlarmis ne olur ne olmaz kendin nane limon yap o gayet doğal bence

Nane limon da midemi bulandırdı.
Bol bol portakal suyu içiyorum. Ve de su...
2 gün dinlenmek iyi geldi, inşallah ilerlemez grip

Kızlarrr merhaba, kasıklarımda müthiş bir ağrı var gece de ağrıyla uyandım. sanki belim tutulmuş gibi.. sizce çok önemli bişi varmıdır ki? korktum da doktora gitmeye

Günaydın güzel anne adayları,
8 mart dünya kadınlar gününde kan testi sonucuyla öğrendim hamile olduğumu.. Geçen cuma günüde kahverengi lekelenme nedeniyle ilk muayenemi bir kaç gün erkene aldım cumartesi muayene oldum karından kese gözükmedi alttan baktı ve kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık dedi lekelenme için progestan verdi hafta sonu dinlendim sanırım iyi geldiki lekelenlemeler azaldı çok şükür.

hayırlı olsun cnm gözünüz aydın sağlıkla büyüt bebişini.. progestan işe yarıyor ama çok sersemletiyor uyku yapıyor bende kullandım 5 haftalıkken baya sarsmıştı beni.. evdeysen sorun yok çalışıyorsan Allah yardımcın olsun.. Hoşgeldin aramıza

çok teşekkür ederim rabbim hepimizi sağlıklı sorunsuz hamilelik ve bebişler nasip etsin sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alalım inşallah.. çalışıyorum ve korkudan ilacı alamadım hala ya düşüp bi yerde kalırsam diye hafta sonu evdeydim sersemleştiğimde uzanıyordum 1 saat kadar uyuyordum geçiyodu işteyken napıcam bilmiyorum

Kıyamam öyle durumlarda vajinadan alınabiliyormuş dr sorsana bi ben de sonradan öğrenmiştim..

Kıyamam öyle durumlarda vajinadan alınabiliyormuş dr sorsana bi ben de sonradan öğrenmiştim..

doktorum vajinadan alabilirsin dedi fakat nasıl olduğunu sormayı unuttum internettende araştırdım oyle kullandıktan sonra bir süre yatmak gerekiyormuş ben sabah 7 de evden çıkıyorum 9 olmadan işe geliyorum

doktorum vajinadan alabilirsin dedi fakat nasıl olduğunu sormayı unuttum internettende araştırdım oyle kullandıktan sonra bir süre yatmak gerekiyormuş ben sabah 7 de evden çıkıyorum 9 olmadan işe geliyorum
oturarak çalışıyorsan alabilirsin ama ayaktaysan olmaz wcde atabilirsin vajinaya fitil gibidir cnm başka nasıl olucak zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…