2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Çalışıyoruz ama sen dinleyip bize de yazsan olurmu ki
Hamile iken adaçayı kesinlikle yasak kanamayı artırıyormus folikasid hamilelikten önce özellikle almanın çok faydası varmış yemiyorum diye ve hep çıkarıyorum diye korkmayın bebek herşeyi anneden alıyor birde tek tip beslenme yapmayın diyor

Kızlar midye,kalamar şekilsiz deniz hayvanlari sakın yemeyin,folikasid baklagillerde bolca varmış ,bamyada aynı şekilde tüketmek gerekirmiş.tansiyondan korumak içinde kereviz tuketmemiz gerekirmiş ayrıca doğumdan sonra yendiginde ağrı kesici özelliği varmış kerevizin bolca tuketin kızlar.elma kabızlık için kabuğuyla yemeği tercih edin diyorlar

Selam arkadaşlar bende 11. Haftanın içindeyim sizlerdede varmı bilmiyorum ama bazı gıdaları zorla tüketiyorum yumurtayı hiç sevmiyorum ve zorla yiyiyorum balık ve ettende çok tiksindim mide bulantım yok ama bütün gün yemek yemeden durabilirim 3 . Ay biticek neredeyse hala iştahım yok ( sizdede durum böylemi

fitil olarak attım çok kolay oldu başta korktum ama yapabildim inşallah olmuştur
yaparsın tabi ne olcak iyi bari sevindim adına cnm bilirim çok zor oluyor sersemlik uyku hali neyseki çözümü buldun kullan ama sakın ihmal etme..

d
yaparsın tabi ne olcak iyi bari sevindim adına cnm bilirim çok zor oluyor sersemlik uyku hali neyseki çözümü buldun kullan ama sakın ihmal etme..

iki gün ne çektim o sersemlik halinden çok şükür bununda kolay yolunu buldum bir daha saatini bile aksatmam yeterki bebeğim iyi olsun bu arada desteğiniz içinde çok teşekkür ederim

Arkadaslar merhaba ben de 6 haftalik hamileyim. Cumartesi günü doktora gittim ultrasona girmeden önce son adet tarihini dikkate alarak 6 haftalik olduğumu söyledi. Ultrasondan gördükten sonra ise 5. Haftanın içinde olduğumu söyledi. Yani bu uyumsuzluk anormal değildir değil mi ? Bir de kesenin içinde bebeği göremedi henüz. Bu da normal mi ? Cevap veren olursa çok sevinirim.

hepsi oldukça normal cnm.. 3 hafta sonra gittiğinde net görürsün de kalp atışını duyarsın da..

hepsi oldukça normal cnm.. 3 hafta sonra gittiğinde net görürsün de kalp atışını duyarsın da..
Çok teşekkürler canım cevabın için. Doktor donuktu biraz sanki bir sorun var gibi konuştu içime dert oldu. Bir de hiç bulantım olmuyor aslında güzel bir durum bu ama bunu söylediğim zaman da garipsedi sanki. Ya da ben pimipirikliyim bilmiyorum. Teşekkürler tekrar.

çok şükür bende de hiç bulantı olmadı sadece kokulara hassasiyet oluştu herşey kötü kokuyordu sanki ama 12. haftadan sonra o da geçti çok şükür ne güzel işte sağlıklı bir gebelik sürecin olacak demek ki :) kalp atışı başladıktan sonra belirtilerin artabilir bir çok kişi de öyle olduğunu duydum..

Çok
Çok sağol canım içim rahatladı valla. Aynen bahsettiğin tarz belirtiler ilk hamileligimde belli bir zaman sonra başlamıştı. Ama bulantı hiç olmamıştı. Inşallah böyle devam eder. Sizin de bebeğimiz sağlıklı ve kolay bir şekilde dogar inşallah. Sevgiler.

Canım bi iki güne kalmaz duzelirsin aynı bende öyle oldum oruç gibiydim akşama kadar aç durup canım hicbir şey istemiyordu üç gündür çok şükür normal hale döndüm

Hepsi normal canım aramıza hoşgeldin geç döllenme olmuş demekki onun için beş haftalık görünmüş kesede bebek gorunmemeside çok normal bazen altı haftayida geçebiliyor görmek için hayırlı olsun bebişin

Hosbulduk canim. ☺2-3 haftaya kadar tekrar giderim, o zaman görürüm inşallah. Çok teşekkürler cevabın için.

Gebelik Öncesi yaptıkları testlerden bahsetti işte sebzeleri iyi yıkamak gerektiği mumkunse sirkeli şu ile çünkü hayvanların pisliklerini bulaşabiliyorMuş salam sosis sucuk gibi şeyleri çok tüketmemek eğer tüketeçek şek iyice pismeliymiş kilo kontrolünden bahsetti çok yemeyin dedi ideal 10 14 kilo arası ymis tek tip beslenmeyin dedi her vitamin den azarazar almamız gerektiği şeker yüklemesinin ve ikili uclu tarama testlerinin gerekli oldugunu anlattı müdahale edebilecekleri rahatsızlıklar olabiliyor Muş benim izlediğim bu kadar canim

mersi şeker bildiğimiz şeyleri anlatmışlar yani çokta bişey kaçırmamışız desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…