- 5 Şubat 2015
- 88
- 43
- 98
İlk haftalarda doktorlar biraz temkinli konuşuyor.Çok teşekkürler canım cevabın için. Doktor donuktu biraz sanki bir sorun var gibi konuştu içime dert oldu. Bir de hiç bulantım olmuyor aslında güzel bir durum bu ama bunu söylediğim zaman da garipsedi sanki. Ya da ben pimipirikliyim bilmiyorum. Teşekkürler tekrar.
öyle tabi canım ben 100 kez okumuşumdur net ten bunlarimersi şeker bildiğimiz şeyleri anlatmışlar yani çokta bişey kaçırmamışız desene
insallah bitmistir tatlimYuhhhu sarı leblebi beyaz leblebi şekerli leblebi tuzllu leblebi. Çizi mentos lays bir daha sizi asla agzıma almıycammmmmmmmmm Sizden bıktım....kızlar tam 4 gündür ne kusma ne kusma belirtisi.10+1de.70gündür ki tüm kusmalarım bitti 4 gündür kusmuyorum öö diyorum yok miğdemi bulandırmaya çalışıyorum yokk.kusmadığıma inanamıyorum.sanırım bitti ve inşallah tekrar başlamaz:))))) çok mutluyum
İlahi beni nasıl güldürdün kendini cimcikle bunlar gerçek artık çok çok nadir bulanacak oda yedi aylık civarında belki bulunmayacak bile canın neyi istiyorsa ye götür cennetlik gövdeye......buda eşimin lâfıdırYuhhhu sarı leblebi beyaz leblebi şekerli leblebi tuzllu leblebi. Çizi mentos lays bir daha sizi asla agzıma almıycammmmmmmmmm Sizden bıktım....kızlar tam 4 gündür ne kusma ne kusma belirtisi.10+1de.70gündür ki tüm kusmalarım bitti 4 gündür kusmuyorum öö diyorum yok miğdemi bulandırmaya çalışıyorum yokk.kusmadığıma inanamıyorum.sanırım bitti ve inşallah tekrar başlamaz:))))) çok mutluyum
Hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına simdi alisir dogunca iyiki dersinkızlar benden de sevinçli bir haber.sat 07/02/2015 yani bende 2015 annesiyim.Henüz hazır olmadığımı hissetsemde giderek bu fikre alışıyorum.
Teşekkürler canım içim rahatladı zaten, Doğaltaş bu durum Teşekkürler ilgin için.rkadaslar merhaba ben de 6 haftalik hamileyim. Cumartesi günü doktora gittim ultrasona girmeden önce son adet tarihini dikkate alarak 6 haftalik olduğumu söyledi. Ultrasondan gördükten sonra ise 5. Haftanın içinde olduğumu söyledi. Yani bu uyumsuzluk anormal değildir değil mi ? Bir de kesenin içinde bebeği
göremedi henüz. Bu da normal mi ?
Cevap veren olursa çok sevinirim.[/
Canım banada 11haftalık dedi 9haftalık çıktı.benimde 5haftalıkken sadece kese görünmştü normal yani
Evet benim doktorum da aynen böyle konuştu ve aynı sizinki gibi plansız gebelik olmasına rağmen ben de korktum boş çıkmasından. Ama sorun yok herhalde herkeste durum böyleymis. Teşekkürler igin için canım.İlk haftalarda doktorlar biraz temkinli konuşuyor.
ben de ilk gittiğimde 5+1 di. "Keseyi gördüm ama boş ya da dolu olduğunu haftaya görebiliriz" dedi.
o bir hafta çok uzun geldi bana, geçmek bilmedi."ya boş gebelikse" diye içim içimi yeyip durdu.
Bende de adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yoktu. Korunduğum için hamile kalmış olabileceğimi düşünmedim hiç.
Buna rağmen, öğrendiğim andan itibaren kaybetmekten çok korktum... İçten içe istiyormuşum demekki...
Neyseki bugün 11+5. herhangi bir problem görünmüyor. 12+5de kontrole gideceğim.
Sen de kesenin içindeki miniği en kısa sürede görürsün inşallah...
hoşgeldin cnm zamanla alışırsın da sabırsızlık bile başlar bir an önce gelsin diye hayırlı olsun..kızlar benden de sevinçli bir haber.sat 07/02/2015 yani bende 2015 annesiyim.Henüz hazır olmadığımı hissetsemde giderek bu fikre alışıyorum.
Sende hoşgeldin cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Merhaba bende 9. Haftama girdim çok şükür. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Aynen bende korkuyorm çok çektik valla:)insallah bitmistir tatlimBenimde çok kalmadı şükürler olsun ama bişey yerken korkuyorum yine çıkacak diye ve çoğu çıkarttığım besini yiyemiyorum tiksinme oldu bende
İştahım çok yok ama olsun. Açılsın götürcem:)))))hasret kaldık yemeklere normal yasamayaemili98 .!.:İlahi beni nasıl güldürdün kendini cimcikle bunlar gerçek artık çok çok nadir bulanacak oda yedi aylık civarında belki bulunmayacak bile canın neyi istiyorsa ye götür cennetlik gövdeye......buda eşimin lâfıdır
daha iyisin ama dimi hala devam mı cnm bulantılara özelden yazacaktım göremedim iki gündür nerdesin diye merak ettim..Aynen bende korkuyorm çok çektik valla:)
Bende sana yazcaktım canım iyyim çok şükür kusmamanın tadını çukarttım gezdim gezdim:)) sen naptın aldınmıdaha iyisin ama dimi hala devam mı cnm bulantılara özelden yazacaktım göremedim iki gündür nerdesin diye merak ettim..
Yuhhhu sarı leblebi beyaz leblebi şekerli leblebi tuzllu leblebi. Çizi mentos lays bir daha sizi asla agzıma almıycammmmmmmmmm Sizden bıktım....kızlar tam 4 gündür ne kusma ne kusma belirtisi.10+1de.70gündür ki tüm kusmalarım bitti 4 gündür kusmuyorum öö diyorum yok miğdemi bulandırmaya çalışıyorum yokk.kusmadığıma inanamıyorum.sanırım bitti ve inşallah tekrar başlamaz:))))) çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?