2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bende sana yazcaktım canım iyyim çok şükür kusmamanın tadını çukarttım gezdim gezdim:)) sen naptın aldınmı
oda takımını aldım arabasını kıyafet eksiklerini tamamladım oda beşiğini de dün akşam aldık kurdurdum eşime hemen bakmak için bu akşam odasını boyayacak eşim stor zebra perde aldım onu takacak yeri halıflex yapıcaz akşam onu da aldık üstüne küçük bi halı da aldık.. bitti herşey kurulsun yerleşsin oda mobilya gelsin koyarım rsm bak oda beşiğini bundan aldım

Eklentiler

• 10476469_10153161441562458_1980090080389173431_n.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 73
Bende öyle yapıyorum hiç zorlamıyorum kendimi sadece süt içebiliyorum o kadar bide meyve muzdan tiksinmişim ama elma ayva portakal kivi.içimi feraflatıyor.hemde faydalı.tamamen bitsin 12.aydan sonra iştahımızda açılır inşallah

Ayyy beşiğde çok güzel.canımmm güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah hep güzel hatıralarınız olsun aldıklarınızda ayy çok zevkli çok heyecanlı ya bide içinde bebiş olunca harika olur.ne mutlu allahım bu heyecanları herkese yasatsın.bende heveslendim:))))

güzel dileklerin için tşkkrler kuzum daha iyisi senin olsun inşallah.. doğsun öyle rsmlerde aratım ben senden önce doğurcam :)

inşallah canım devamlı kusmak gerçekten berbat bişi.. çeken bilir birde ayran falan da çok ii geliyo yeşil elmada öyle. sende belki farklı bir etki yaratır belki bilemem ama ben bu ara bunlara taktım :)

güzel dileklerin için tşkkrler kuzum daha iyisi senin olsun inşallah.. doğsun öyle rsmlerde aratım ben senden önce doğurcam :)
Evet inşallah kolay sağlıkla doğsun.benden önceki arkadaslar doğuma gittikce ben burda merakdan 9doğrcam.sıra sıra gidcez:)) çok iyi oldu burdan paylaşma k doğum yapcak bir sürü arkadasım oldu:)))

[QUOTEgnian_girl, post: 39994965, member: 503067"]inşallah canım devamlı kusmak gerçekten berbat bişi.. çeken bilir birde ayran falan da çok ii geliyo yeşil elmada öyle. sende belki farklı bir etki yaratır belki bilemem ama ben bu ara bunlara taktım :)[/QUOTE]
Ayranı vende

Evet inşallah kolay sağlıkla doğsun.benden önceki arkadaslar doğuma gittikce ben burda merakdan 9doğrcam.sıra sıra gidcez:)) çok iyi oldu burdan paylaşma k doğum yapcak bir sürü arkadasım oldu:)))
evet cnm haklısın bu topik güzel oldu doğumdan sonrada büyütürken yardımlaşırız inş..

inşallah canım devamlı kusmak gerçekten berbat bişi.. çeken bilir birde ayran falan da çok ii geliyo yeşil elmada öyle. sende belki farklı bir etki yaratır belki bilemem ama ben bu ara bunlara taktım :)
Ayranı bende çok seviyodum tost ayran simit ayran iyi gidyor.gerçi salonumun halısnın ayranla hiçde güzel paylaşımşarı olmadı:)))))

Çok güzelmiş beşik Güle güle kullanın canım ..

bebişlerimize değer çektiklerimiz :) birde her an farklı tepkiler yaşıyorum kızlar sizde de oluyor mu? mesela şimdiden bebişlerini hissedenler varmış falan doğru mu?

designian_girl .!.:
bebişlerimize değer çektiklerimiz :) birde her an farklı tepkiler yaşıyorum kızlar sizde de oluyor mu? mesela şimdiden bebişlerini hissedenler varmış falan doğru mu?
Ben karnımın içinde bişey oldugunu biliyorum hissediyorum yani eskisi gibi değil belli bişey var orda:)bi ağırlık gibi yüz üstü yatarken rahatsız oluyorum yatamıyorum.yani bişeylerin varlğını hissediyorum.bide hep elimi yatarken karnıma koyuyorum sarılmak gibi alışkanlık oldu:))

aynı belirtiler bende de var özellikle elimi karnıma koyduğumda falan kan akışından mıdır bilmem sanki bir atma hissi oluyor bebişin kalp atışı gibi

Ayyyyy canım çok güzel güle güle kullansın inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bende böyle almayı düşünüyorum.abisinden kalma oyun parkı var cinsiyeti bi ogrenebilseydim bişeyler almak çok istiyorum.cuma günü dr randevum var ama bugün exsrta doktor işim çıktı ultrasona girdik ama cinsiyeti göremedim dedi .eşim ultrasonda bebişi uzaylılara benzetti

Gerçektende insanın eli otomatik karna gidiyor bende yüzüstü yatarken karnımda yumurta kadar bi sertlik var rahat yatamiyorum

Eklentiler

• IMAG6293.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bugün doktora gitmek durumunda kaldım kandi doktorumla randevu cuma günü inşallah sizce bebis kızmı,erkekmi

Eklentiler

• IMAG6293.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 59
emili98 .!.:
Kızlar bugün doktora gitmek durumunda kaldım kandi doktorumla randevu cuma günü inşallah sizce bebis kızmı,erkekmi
Kız bekliyorum ama hiç tahmin edemedim bakalım cuma doktor ne diycek sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…