oda takımını aldım arabasını kıyafet eksiklerini tamamladım oda beşiğini de dün akşam aldık kurdurdum eşime hemen bakmak içinBende sana yazcaktım canım iyyim çok şükür kusmamanın tadını çukarttım gezdim gezdim:)) sen naptın aldınmı
Bende öyle yapıyorum hiç zorlamıyorum kendimi sadece süt içebiliyorum o kadar bide meyve muzdan tiksinmişim ama elma ayva portakal kivi.içimi feraflatıyor.hemde faydalı.tamamen bitsin 12.aydan sonra iştahımızda açılır inşallahEverdeen senin adına çok sevindim bene bu aralar azaldı kusmalar baya. Birde şunu duymuştum aşırı tiksindiğiniz şeyleri yemeye kendinizi zorlamayın diye. mesela peynir yiyemiyorsan bol süt iç gibi. yiyemediğin şeylerin muadilini ye diyor benim doktor. sende öyle yap. sürekli çıkarmaktansa miğdeye bişilerin girmesi besin almak iyidir.
Ayyy beşiğde çok güzel.canımmm güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah hep güzel hatıralarınız olsun aldıklarınızda ayy çok zevkli çok heyecanlı ya bide içinde bebiş olunca harika olur.ne mutlu allahım bu heyecanları herkese yasatsın.bende heveslendim:))))kattina .!.:oda takımını aldım arabasını kıyafet eksiklerini tamamladım oda beşiğini de dün akşam aldık kurdurdum eşime hemen bakmak içinbu akşam odasını boyayacak eşim stor zebra perde aldım onu takacak yeri halıflex yapıcaz akşam onu da aldık üstüne küçük bi halı da aldık.. bitti herşey kurulsun yerleşsin oda mobilya gelsin koyarım rsm bak oda beşiğini bundan aldım
güzel dileklerin için tşkkrler kuzum daha iyisi senin olsun inşallah.. doğsun öyle rsmlerde aratım ben senden önce doğurcam :)Ayyy beşiğde çok güzel.canımmm güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah hep güzel hatıralarınız olsun aldıklarınızda ayy çok zevkli çok heyecanlı ya bide içinde bebiş olunca harika olur.ne mutlu allahım bu heyecanları herkese yasatsın.bende heveslendim:))))
Bende öyle yapıyorum hiç zorlamıyorum kendimi sadece süt içebiliyorum o kadar bide meyve muzdan tiksinmişim ama elma ayva portakal kivi.içimi feraflatıyor.hemde faydalı.tamamen bitsin 12.aydan sonra iştahımızda açılır inşallah
Evet inşallah kolay sağlıkla doğsun.benden önceki arkadaslar doğuma gittikce ben burda merakdan 9doğrcam.sıra sıra gidcez:)) çok iyi oldu burdan paylaşma k doğum yapcak bir sürü arkadasım oldu:)))güzel dileklerin için tşkkrler kuzum daha iyisi senin olsun inşallah.. doğsun öyle rsmlerde aratım ben senden önce doğurcam :)
evet cnm haklısın bu topik güzel oldu doğumdan sonrada büyütürken yardımlaşırız inş..Evet inşallah kolay sağlıkla doğsun.benden önceki arkadaslar doğuma gittikce ben burda merakdan 9doğrcam.sıra sıra gidcez:)) çok iyi oldu burdan paylaşma k doğum yapcak bir sürü arkadasım oldu:)))
Ayranı bende çok seviyodum tost ayran simit ayran iyi gidyor.gerçi salonumun halısnın ayranla hiçde güzel paylaşımşarı olmadı:)))))inşallah canım devamlı kusmak gerçekten berbat bişi.. çeken bilirbirde ayran falan da çok ii geliyo yeşil elmada öyle. sende belki farklı bir etki yaratır belki bilemem ama ben bu ara bunlara taktım :)
Evet canım çektik ama değer bebisleri unuturum doguncaAynen bende korkuyorm çok çektik valla:)
Çok güzelmiş beşik Güle güle kullanın canım ..oda takımını aldım arabasını kıyafet eksiklerini tamamladım oda beşiğini de dün akşam aldık kurdurdum eşime hemen bakmak içinbu akşam odasını boyayacak eşim stor zebra perde aldım onu takacak yeri halıflex yapıcaz akşam onu da aldık üstüne küçük bi halı da aldık.. bitti herşey kurulsun yerleşsin oda mobilya gelsin koyarım rsm bak oda beşiğini bundan aldım
saol cnm teşekkür ederim..Çok güzelmiş beşik Güle güle kullanın canım ..
Ben karnımın içinde bişey oldugunu biliyorum hissediyorum yani eskisi gibi değil belli bişey var orda:)bi ağırlık gibi yüz üstü yatarken rahatsız oluyorum yatamıyorum.yani bişeylerin varlğını hissediyorum.bide hep elimi yatarken karnıma koyuyorum sarılmak gibi alışkanlık oldu:))designian_girl .!.:bebişlerimize değer çektiklerimiz :) birde her an farklı tepkiler yaşıyorum kızlar sizde de oluyor mu? mesela şimdiden bebişlerini hissedenler varmış falan doğru mu?
Ben karnımın içinde bişey oldugunu biliyorum hissediyorum yani eskisi gibi değil belli bişey var orda:)bi ağırlık gibi yüz üstü yatarken rahatsız oluyorum yatamıyorum.yani bişeylerin varlğını hissediyorum.bide hep elimi yatarken karnıma koyuyorum sarılmak gibi alışkanlık oldu:))
Ayyyyy canım çok güzel güle güle kullansın inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bende böyle almayı düşünüyorum.abisinden kalma oyun parkı var cinsiyeti bi ogrenebilseydim bişeyler almak çok istiyorum.cuma günü dr randevum var ama bugün exsrta doktor işim çıktı ultrasona girdik ama cinsiyeti göremedim dedi .eşim ultrasonda bebişi uzaylılara benzettioda takımını aldım arabasını kıyafet eksiklerini tamamladım oda beşiğini de dün akşam aldık kurdurdum eşime hemen bakmak içinbu akşam odasını boyayacak eşim stor zebra perde aldım onu takacak yeri halıflex yapıcaz akşam onu da aldık üstüne küçük bi halı da aldık.. bitti herşey kurulsun yerleşsin oda mobilya gelsin koyarım rsm bak oda beşiğini bundan aldım
Gerçektende insanın eli otomatik karna gidiyor bende yüzüstü yatarken karnımda yumurta kadar bi sertlik var rahat yatamiyorumBen karnımın içinde bişey oldugunu biliyorum hissediyorum yani eskisi gibi değil belli bişey var orda:)bi ağırlık gibi yüz üstü yatarken rahatsız oluyorum yatamıyorum.yani bişeylerin varlğını hissediyorum.bide hep elimi yatarken karnıma koyuyorum sarılmak gibi alışkanlık oldu:))
Amanda kocaman olmuş maaşallahGerçektende insanın eli otomatik karna gidiyor bende yüzüstü yatarken karnımda yumurta kadar bi sertlik var rahat yatamiyorum
Kız bekliyorum ama hiç tahmin edemedim bakalım cuma doktor ne diycek sağlıklı olsundaemili98 .!.:Kızlar bugün doktora gitmek durumunda kaldım kandi doktorumla randevu cuma günü inşallah sizce bebis kızmı,erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?