2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

İkili test zamanımız geldi kızlar yaptıracak misiniz ??

UOTE="emili98, post: 40005383, member: 646765"]Valla sen kız dedikçe bi hoşuma gidiyor .gerçekten bebişler çok çabuk büyüyormus bu aylarda elleri hep yanaklarında dedi doktor .senin kontrolun ne zaman[/QUOTE]
Valla içimden hep öyle geçiyor.kendiminkinide erkek hissediyorum kız isterdim ama erkek geçiyor ikiside nide isterim sağlıklı olsunda:)) bu ayın sonunda kontrolüm

günaydın arkadaşlar bebeğimle ile ilgili dün aldığım acı haberi paylaşmak istiyorum sizinle sevincimi paylaştığım gibi(((( 5 gün önce muayene de bebeğim 5+6 günlüktü kalbi de cok az atıyodu. dün için dr tekrar kontrole cağırmıştı .dünn ki kontrolde bebeğimin minicik atan kalbi durmuş ve hiç büyümemiş dünya başıma yıkıldı. cumartesi alıcaklar onu benden. allah sizleri bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah.

Canım ne diyosun sen.öyle çok üzgünüm ki şuan ağlıyorum allahım sana sabır güç versin ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok üzgünüm.of allahım güç versin

öğrendiğimde hastane başıma yıkıldı daha çok küçüktü kalpatışını bile duymamıştım ama o beni bebeğimdi canımdı.dünden buyana aglamadığım bi an yok tutamıyorum kendimi. hayırlısı veren de alan da allah çok şükür halime.ama bu hayattaki herseyim o kadar zor oldu ki bazen kendimi köşeye sıkışmış nefes alamıyor gibi hissediyorum..
5 sene önce babamı kaybettim bu benin 2. büyük kaybım sabah sabah sizleride üzdüysem kusura bakmayın hakkınızı helal edin boll boll dua edin

Canımm allahım sabır versin çok çok zor senin imtahanın allahım herşeyin hayırlısını verir.inşallah herşeyin hayırlısını yasarsın.allahım güç versin dualarım seninle

Burda ki takiplerime göre erkek bebekler 12. haftadan sonra hemen belli oluyor ve %80 doğru çıkıyor kız bebekler geç belli oluyor tabi yanılma payım da var.. Niyedir bilmem ama içimden kız geçiyor :) hayırlı sağlıklı olsunda cnm öğrenirsin inş. bizede söylersin, şimdi sana geçmek bilmez şu 2 gün

Allah sabır versin cnm ağlama üzülme demek yersiz ağla üzül at acını içinden.. Rabbim tekrar nasip eder inşallah..

Böyle bir durumda ne denir ki Allah sabır versin cnm bunları duymak çok üzücü.. İnşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın..

Canım öncelikle geçmiş olsun bende geçen sene altı hafta dört günlüktu düşük yaptım ve çok üzüldüm doktorum tek tesellisi beş ve sekizinci haftalarda olan düşüklerin yüzde 98'i sağlıksiz olan bebeklerdir dedi bu haftada düşmezse üç dört aylıkken gelişimleri durup gene gebelik sonlaniyormus,hakkında hayırlısi tabi bebek içinde öyle inşallah yeniden hamile kalirsin bu üzüntülu durumu atlatırsin tekrar geçmiş olsun

tesekkürler emili98 peki siz o düşükten sonra tam olarak nekadar sürede hamile kaldınız. cok özel olmazsa korundunuz mu yani bu arada?

Benimde tek korkum hamileligimi ailemden bilerek saklıyorum babamın geçen haziranda pankreas kanseri olduğunu öğrendik,doktorlar altı aylık ömrü var dediler ama çok şükür on ay oldu bende bişey olursa ben hamileyim diye benden gizlerler diye ne kardeşlerim nede annemgil biliyor hep dua ediyorumki rabbim uzun ömürler versin diye babama sizlerdende dua bekliyorum kızlar

tesekkürler emili98 peki siz o düşükten sonra tam olarak nekadar sürede hamile kaldınız. cok özel olmazsa korundunuz mu yani bu arada?
Düşük yaptıktan iki ay sonra babamın durumunu öğrendim ve çocuk istemedim o anda iki üç ay korunduk düşükten bir ay sonra mecbur korunuyorsun benim kendiliğinden düştüğü için kürtaj yapılmadı onun için on beş gün ilişki yasak sonra istersen hemen hamile kalabilirsin benim arkadaş iki ay içinde tekrar hamile kaldı bi oğlu oldu şimdi

emili 98 çok teşeekür ederim yazdıkların ilaç gibi geldi. Moral veren destek olan diğer arkadaşlar da allah gönlünüze göre versin.

emili 98 Baban için ayrıca üzüldüm allah şifa versin Tüm hastalara aynı zamanda. o sancılı süreyi yaşamış biri olarak allah yardımcınız olsun.

emili 98 çok teşeekür ederim yazdıkların ilaç gibi geldi. Moral veren destek olan diğer arkadaşlar da allah gönlünüze göre versin.
Çok geçmiş olsun.
Benim ilk hamileliğimde 12. haftada kalbi durmuştu ve suni sancıyla düşük yapmıştım.
çok üzüldüm çok ağladım. aslında ağlamak biraz olsun rahatlatıyor.
Sakin olmaya çalıştıkça, insan daha da daralıyor. Ağlamak ve üzülmek en doğalı
İnsan olan üzülür ve tabiki ağlar. Bugünler de geçecek bunu bil.
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın, fazla uzun sürmeden.
Ben tam 1 yıl sonra hamile kalmıştım ama ilk 6 ay korundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…