Dr. la görüş mutlaka, kan değerlerinin yükselmesi için ilacı verecektir.mrb arkadaşlar biraz önce kan sonucumu örendim kanım çok düşükmüş doktor yoğundu sekreteriyle görüştüm kanım 9 muş korktum biraz bunun bebeğe bi ararı varmıdır biliyormusunuz akşam dr la görüşebileceğim üşütmüşüm her yerim arıyor parol al dediler onu içtım arılarım azaldı ama şimdi aklımdan çıkmıyor bu kan meselesi düşük riski varmıdır acaba korkuyorum
çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz korktum işte insanın aklana herşey geliyorDr. la görüş mutlaka, kan değerlerinin yükselmesi için ilacı verecektir.
Bildiğim kadarıyla kanaman yoksa, kan düşüklüğü bebeğe bir zarar vermez.
Aslında çoğumuzun kanı düşük belki ama hamilelikte bebek bizden beslendiği için ortaya çıkıyor.
Zararı sana olur yani... İçini ferah tut bebek konusunda...
Canım bolca kuru siyah üzüm,karaciğer,yeşil mercimek ve hakiki polen bul benimde çok düşüktu çok şükür düzeldi ayrıca doktorun kan hapida verir muhakkak.hepsini kullanırsan düzelirmrb arkadaşlar biraz önce kan sonucumu örendim kanım çok düşükmüş doktor yoğundu sekreteriyle görüştüm kanım 9 muş korktum biraz bunun bebeğe bi ararı varmıdır biliyormusunuz akşam dr la görüşebileceğim üşütmüşüm her yerim arıyor parol al dediler onu içtım arılarım azaldı ama şimdi aklımdan çıkmıyor bu kan meselesi düşük riski varmıdır acaba korkuyorum
Kusuyorum yine"emili98, post: 40017466, member: 646765"]Canım bolca kuru siyah üzüm,karaciğer,yeşil mercimek ve hakiki polen bul benimde çok düşüktu çok şükür düzeldi ayrıca doktorun kan hapida verir muhakkak.hepsini kullanırsan düzelir
bnde oleyım hc bsy yıyıp ıcemıyorumKızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
Bn 8 haftaligim 6. Hafta btti bulantim basladi suan ck kottym koltukla yapisik yasiorum mutfagi grmk istemiorumKızlar bu akşam bi anda kan geldi hemen doktora geldik şimdi yatışımı yaptılar bebeğim iyi ultrasonda gördük ama yinede risk var. Bakalım yarın sabah doktorum da gelince muayene edecek. Kızlar nolur dua edin bana. İlk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim ama şimdi hareketlerini görüp bu kadar hissedince insan korkuyor
Canım hiç korkma Allaha emanet benimde kanamam olmuştu hemde eşofmana çıkacak kadar ama çok şükür iğne vuruldum ilaç kullandım kanama kesildi elini karnına koyarak devamlı ya şafi de ikinizde Allaha emanet olunKızlar bu akşam bi anda kan geldi hemen doktora geldik şimdi yatışımı yaptılar bebeğim iyi ultrasonda gördük ama yinede risk var. Bakalım yarın sabah doktorum da gelince muayene edecek. Kızlar nolur dua edin bana. İlk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim ama şimdi hareketlerini görüp bu kadar hissedince insan korkuyor
Kuzum sağol inşallah dediğin gibi olur bilmiyorum bu haftalarda normal mi doktorumu bekliyorum gece az az kanamam gene oldu dediğin gibi iğnelerim oldu serum takıldı. İnşallah hayırlı haberler olur KuzumCanım hiç korkma Allaha emanet benimde kanamam olmuştu hemde eşofmana çıkacak kadar ama çok şükür iğne vuruldum ilaç kullandım kanama kesildi elini karnına koyarak devamlı ya şafi de ikinizde Allaha emanet olun
Hoşgeldin canım hayırlı olsun kuzun,benim altınci haftadan sonra bulantı,halsizlik devamli uyuma isteği,iştahsizlik başladı tam 12.hafta çoğu kayboldu bende folikasid içmeye başla hemen ben sekiz haftalık olunca gittim ilk kontrole çünkü kese yada kalp atışları tam olsun diye.bu arada bende ankarada oturuyorumMerhaba arkadaslar... Ben Ankara'dan Zeynep. Dun hamile oldugumu ogrendım 5 haftayı geckın dedı doktor kan sonucuna gore henuz ultrasona gırmedım kese ne zaman gorunur? ne zaman doktora gıdeyım? 8 yasında bır oglum var unuttum halıyle o gunlerı ... bulantım henuz yok sızın bulantınız ne zaman başladı? hıcbır sey bılmıyor gıbıyım yorumlarınız ıcın sımdıden tsk ederım.
Çok tuvalete gitme ve ıkınarak yapma yataktan ani kalkma kötü hiçbir şeyde düşünme göreceksin herşey yoluna girecekKuzum sağol inşallah dediğin gibi olur bilmiyorum bu haftalarda normal mi doktorumu bekliyorum gece az az kanamam gene oldu dediğin gibi iğnelerim oldu serum takıldı. İnşallah hayırlı haberler olur Kuzum
Sağol tatlım çok teşekkür ederim allah razı olsunÇok tuvalete gitme ve ıkınarak yapma yataktan ani kalkma kötü hiçbir şeyde düşünme göreceksin herşey yoluna girecek
Canım benim çocuğun bilgilerinin altında hamilelik takvimi var orayı tiklaKizlar hamilelik gunlugu ve takvimi nerden yapilio
Gebeligin 10+3 se ekim ayına geliyor doğumun hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin aramıza sağlıkli,huzurlu bi hamileligin olsun inşallahBende 2015 eylul annesi olacagim ins.10+3 gunluk hamileyim bebegini kaybeden arkadasa allah sabir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?