2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hb canim cok tsk ederim ben eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.
O zaman daha faz

Eklentiler

• 2015-03-19_09-18-23_1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
Cnm Allah korusun bişey olmaz inşallah.. Son durumun ne ilk fırsatta bilgi ver bize de

Hoşgeldin aramıza :) sende bnm gibi uzun bir ara vermişsin bende 12 yıl oldu kızıma doğum yapalı.. Bende hiç bulantı olmadı cnm ilk defa bu sabah yaşadım o da galiba ilacın etkisiydi.. Kişiye göre değişiyor belirtiler, keseyi ve kalp atışlarını aynı anda görmek için bekle bence 8 haftalıkken bebişinin kalp atışını dinlersin bari..Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..

KIZLAR ŞÜKÜRLER OLSUN YAWRUM İYİ DOKTORUM ULTRASONDA BAKTI 4 GÜN YATAK İSTİRAHATİ VERDİ DİKKAT EDİCEZ BİRAZ DAHA VE PROGESTAN KULLANCAZ BİR SÜRE ALLAHIM İYİ OLSUN DA BUNUNLA SON OLSUN

Benim kızım da 8 yaşında.Ara çok olunca insan unutuyor.
Benim bulantım falan hiç olmamıştı geçen haftaya kadar.
Geçen hafta çok bulandı midem ama grip oldum ona bağlıyorum ben.
Şimdi daha iyi gibiyim. Keseyi ve bebeği 6+2de gördüm.
Hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

KIZLAR ŞÜKÜRLER OLSUN YAWRUM İYİ DOKTORUM ULTRASONDA BAKTI 4 GÜN YATAK İSTİRAHATİ VERDİ DİKKAT EDİCEZ BİRAZ DAHA VE PROGESTAN KULLANCAZ BİR SÜRE ALLAHIM İYİ OLSUN DA BUNUNLA SON OLSUN
Canım geçmiş olsun neler olmuş şimdi gördüm.dikkat edin Kendinize

Hareketlenmiş burası ben çok hastayım tansiyonum düşüyor pek giremedim yatıyorum

Tsk ederim Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah çok uzun zaman oldu ama ilk 4 ayım çok kötü geçti inşallah bu sefer benim de bulantım olmaz

evet canım benim biraz hareketli geçti şükür iyiyiz şimdi ama ayağa kalkınca gene başlıyor allahım inşallah geçer gider
Çok geçmiş olsun Anne olmak şimdiden zorluğunu gösteriyor Allah hepimize sağlık, sabır ve güç versin. Ben de bütün gün koşturuyorum yorucu bir işim var eve gelince bugün belim ve kasıklarım çok ağrıdı dinledim biraz uyudum simdi iyiyim çok şükür. Hamile oldugumu cogu zaman unutuyorum daha alışamadım

Dikkat et cnm ben de bütün gün araba tepesinde ve belli günler şehir dışı çalışıyorum ben de pek can kıymeti bilen insan değilşm ama çarşamba günü kanamam başlayınca kalkmadan yatıyorum şimdi yarın 11 haftayı bştircez inşallah ama çok korkorkuyorum.o yüzden daha başlarındasın 12.haftaya kadar çok dikkat et öpüyorum

kattina, post: 40051287, member: 61584"]Günaydın kızlar... kuzusu bol bol ya şafi oku en kısa sürede iyileş de gel artık özletiyosun..[/QUOTE]
Günaydın canım valla bi toparlanamadım okuyum bol bol.benim çocuk belli yaramaz olacak beni şimdiden bitirdi:)))) uzun ve yorucu bir ömür beni bekliyor ben anldım:))) sen nasılsın eymencik iyimi bizde dün bir iki isim düşündük.alya hoşuma gitti erkekde arasa taktım

Canım hastanedemisin daha nasıl oldun.cçok dikkat et kendine.okadar koşturma bak ne stres yasadın.aramzda bi kaç gün var ben bugün 11+4 ama burda ndn 12gösteryor anlamdm.12bittimi rahatız inşallah her anlamda

Canım hastanedemisin daha nasıl oldun.cçok dikkat et kendine.okadar koşturma bak ne stres yasadın.aramzda bi kaç gün var ben bugün 11+4 ama burda ndn 12gösteryor anlamdm.12bittimi rahatız inşallah her anlamda
Kuzum nerdeee kanama öncesini dedim arkadaşa.şimdi ayaklar yukarda bi wc ye kalkıyorum bizdr bugün 10+6 yız aramızda 5 güncük var :) ama şöyle oluyormuş internette yazıyodu. Mesela seninki için örnek veriyorum. 11+0 -11+6 arasındaki sürece 12.hafta içerisinde olduğunu gösteriyor yani sen 11+4 sün ama 12 haftamızın içindeyiz diyebilirsin öpüyorum kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…