- 5 Mart 2015
- 60
- 42
- 13
- 42
Hb canim cok tsk ederim ben eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.Gebeligin 10+3 se ekim ayına geliyor doğumun hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin aramıza sağlıkli,huzurlu bi hamileligin olsun inşallah
O zaman daha fazHb canim cok tsk ederim ben eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.
Hb canim cok tsk e
Hb canim cok tsk ederim ben eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.
derim b.en eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.[/QUO canım adet tarihini girdim gebelik hesaplamaya sen on hafta değil 16 haftalık çıkıyorsun doktorla hiç görüştünmu bak hesapladim resme bak istersen
kişisel bilgilerin yazıyor profilinin altında... ona tıkla... orada tahmini doğum tarihin yazar... tahmini doğum yapacağın tarihi yaz ve en altta kaydet butonuna tıkla çıkarKizlar hamilelik gunlugu ve takvimi nerden yapilio
Canım sen adet tarihine göre 16+3 günlük hamilesin doğumun 31 ağustosa geliyor ben 23 aralık adet tarihim 12 haftaligimHb canim cok tsk ederim ben eylul diye biliyorum saglik ocagida eylul dedi.24 kasim son adet tarihim.
Cnm Allah korusun bişey olmaz inşallah.. Son durumun ne ilk fırsatta bilgi ver bize deKızlar bu akşam bi anda kan geldi hemen doktora geldik şimdi yatışımı yaptılar bebeğim iyi ultrasonda gördük ama yinede risk var. Bakalım yarın sabah doktorum da gelince muayene edecek. Kızlar nolur dua edin bana. İlk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim ama şimdi hareketlerini görüp bu kadar hissedince insan korkuyor
Hoşgeldin aramıza :) sende bnm gibi uzun bir ara vermişsin bende 12 yıl oldu kızıma doğum yapalı.. Bende hiç bulantı olmadı cnm ilk defa bu sabah yaşadım o da galiba ilacın etkisiydi.. Kişiye göre değişiyor belirtiler, keseyi ve kalp atışlarını aynı anda görmek için bekle bence 8 haftalıkken bebişinin kalp atışını dinlersin bari..Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..Merhaba arkadaslar... Ben Ankara'dan Zeynep. Dun hamile oldugumu ogrendım 5 haftayı geckın dedı doktor kan sonucuna gore henuz ultrasona gırmedım kese ne zaman gorunur? ne zaman doktora gıdeyım? 8 yasında bır oglum var unuttum halıyle o gunlerı ... bulantım henuz yok sızın bulantınız ne zaman başladı? hıcbır sey bılmıyor gıbıyım yorumlarınız ıcın sımdıden tsk ederım.
Merhaba arkadaslar... Ben Ankara'dan Zeynep. Dun hamile oldugumu ogrendım 5 haftayı geckın dedı doktor kan sonucuna gore henuz ultrasona gırmedım kese ne zaman gorunur? ne zaman doktora gıdeyım? 8 yasında bır oglum var unuttum halıyle o gunlerı ... bulantım henuz yok sızın bulantınız ne zaman başladı? hıcbır sey bılmıyor gıbıyım yorumlarınız ıcın sımdıden tsk ederım.
Canim cok tsk ederim yaptim sanirimkişisel bilgilerin yazıyor profilinin altında... ona tıkla... orada tahmini doğum tarihin yazar... tahmini doğum yapacağın tarihi yaz ve en altta kaydet butonuna tıkla çıkar
Hayir canim gec dollenme sanirimustune gorme oldu herhalde ..su an 10+3 gunlugum doktor takibiyleCanım sen adet tarihine göre 16+3 günlük hamilesin doğumun 31 ağustosa geliyor ben 23 aralık adet tarihim 12 haftaligim
Canım geçmiş olsun neler olmuş şimdi gördüm.dikkat edin KendinizeKIZLAR ŞÜKÜRLER OLSUN YAWRUM İYİ DOKTORUM ULTRASONDA BAKTI 4 GÜN YATAK İSTİRAHATİ VERDİ DİKKAT EDİCEZ BİRAZ DAHA VE PROGESTAN KULLANCAZ BİR SÜRE ALLAHIM İYİ OLSUN DA BUNUNLA SON OLSUN
Tsk ederim Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah çok uzun zaman oldu ama ilk 4 ayım çok kötü geçti inşallah bu sefer benim de bulantım olmazHoşgeldin aramıza :) sende bnm gibi uzun bir ara vermişsin bende 12 yıl oldu kızıma doğum yapalı.. Bende hiç bulantı olmadı cnm ilk defa bu sabah yaşadım o da galiba ilacın etkisiydi.. Kişiye göre değişiyor belirtiler, keseyi ve kalp atışlarını aynı anda görmek için bekle bence 8 haftalıkken bebişinin kalp atışını dinlersin bari..Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah..
evet canım benim biraz hareketli geçti şükür iyiyiz şimdi ama ayağa kalkınca gene başlıyorCanım geçmiş olsun neler olmuş şimdi gördüm.dikkat edin Kendinize
Çok geçmiş olsun Anne olmak şimdiden zorluğunu gösteriyor Allah hepimize sağlık, sabır ve güç versin. Ben de bütün gün koşturuyorum yorucu bir işim var eve gelince bugün belim ve kasıklarım çok ağrıdı dinledim biraz uyudum simdi iyiyim çok şükür. Hamile oldugumu cogu zaman unutuyorum daha alışamadımevet canım benim biraz hareketli geçti şükür iyiyiz şimdi ama ayağa kalkınca gene başlıyorallahım inşallah geçer gider
Günaydın kızlar... kuzusu bol bol ya şafi oku en kısa sürede iyileş de gel artık özletiyosun..Hareketlenmiş burası ben çok hastayım tansiyonum düşüyor pek giremedim yatıyorum
Dikkat et cnm ben de bütün gün araba tepesinde ve belli günler şehir dışı çalışıyorum ben de pek can kıymeti bilen insan değilşm ama çarşamba günü kanamam başlayınca kalkmadan yatıyorum şimdi yarın 11 haftayı bştircez inşallah ama çok korkorkuyorum.o yüzden daha başlarındasın 12.haftaya kadar çok dikkat et öpüyorumÇok geçmiş olsun Anne olmak şimdiden zorluğunu gösteriyor Allah hepimize sağlık, sabır ve güç versin. Ben de bütün gün koşturuyorum yorucu bir işim var eve gelince bugün belim ve kasıklarım çok ağrıdı dinledim biraz uyudum simdi iyiyim çok şükür. Hamile oldugumu cogu zaman unutuyorum daha alışamadım
Canım hastanedemisin daha nasıl oldun.cçok dikkat et kendine.okadar koşturma bak ne stres yasadın.aramzda bi kaç gün var ben bugün 11+4 ama burda ndn 12gösteryor anlamdm.12bittimi rahatız inşallah her anlamdaDikkat et cnm ben de bütün gün araba tepesinde ve belli günler şehir dışı çalışıyorum ben de pek can kıymeti bilen insan değilşm ama çarşamba günü kanamam başlayınca kalkmadan yatıyorum şimdi yarın 11 haftayı bştircez inşallah ama çok korkorkuyorum.o yüzden daha başlarındasın 12.haftaya kadar çok dikkat et öpüyorum
Kuzum nerdeee kanama öncesini dedim arkadaşa.şimdi ayaklar yukarda bi wc ye kalkıyorum bizdr bugün 10+6 yız aramızda 5 güncük var :) ama şöyle oluyormuş internette yazıyodu. Mesela seninki için örnek veriyorum. 11+0 -11+6 arasındaki sürece 12.hafta içerisinde olduğunu gösteriyor yani sen 11+4 sün ama 12 haftamızın içindeyiz diyebilirsin öpüyorum kuzucummCanım hastanedemisin daha nasıl oldun.cçok dikkat et kendine.okadar koşturma bak ne stres yasadın.aramzda bi kaç gün var ben bugün 11+4 ama burda ndn 12gösteryor anlamdm.12bittimi rahatız inşallah her anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?