2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOTprenses, post: 40052020, member: 636522"]Kuzum nerdeee kanama öncesini dedim arkadaşa.şimdi ayaklar yukarda bi wc ye kalkıyorum bizdr bugün 10+6 yız aramızda 5 güncük var :) ama şöyle oluyormuş internette yazıyodu. Mesela seninki için örnek veriyorum. 11+0 -11+6 arasındaki sürece 12.hafta içerisinde olduğunu gösteriyor yani sen 11+4 sün ama 12 haftamızın içindeyiz diyebilirsin öpüyorum kuzucumm[/QUOTE]
İyice dinlen canım.biZ en garantisi 13hafta olalım tüm dertler bitsin inşallah. Dikkat et kendine canım

kattina, post: 40051287, member: 61584"]Günaydın kızlar... kuzusu bol bol ya şafi oku en kısa sürede iyileş de gel artık özletiyosun..
Günaydın canım valla bi toparlanamadım okuyum bol bol.benim çocuk belli yaramaz olacak beni şimdiden bitirdi:)))) uzun ve yorucu bir ömür beni bekliyor ben anldım:))) sen nasılsın eymencik iyimi bizde dün bir iki isim düşündük.alya hoşuma gitti erkekde arasa taktım[/QUOTE]
aaa çok güzel isimler zaten ortak bi karara varın eşinle bir daha da aramayın isim yoksa çok zor oluyor karar vermek.. eymen iyi dün ilk defa bulantım oldu ne yesem çıkardım izin alıp eve gittim çok fenaydım, arkadaşım Allah yardımcın olsun çok kötü bi his anladım şimdi seni.. Bugün biraz daha iyiyim, eymen durdu durdu 15. haftada bulantılara başladı

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah bugün doktor kontrolümuz var besbucukta bakalım ne durumdayiz
Canım sanada hayırlı cumalar inşallah mübarek günde güzel haberlerle gel hemmen yaz inşallah cinsiyetini görürsün kızsada erkeksede hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah erkek olursada aslan gibi 3erkek annesi olursun.:) buhün hamile kadının abdest alıp yasin okuması bugünü duayla geçirmesi çok sevapmış tüm günahları affolur muş inşallah.haber bekliyoruz

İyice dinlen canım.biZ en garantisi 13hafta olalım tüm dertler bitsin inşallah. Dikkat et kendine canım[/QUOTE]
aynen kuzummm 13 ü bi görelim allahın izniyle şu mübarek cuma gününün hayrına. Tamam canım benim ederim sizde allaha emanet olun öpüldünüzz :*

aaa çok güzel isimler zaten ortak bi karara varın eşinle bir daha da aramayın isim yoksa çok zor oluyor karar vermek.. eymen iyi dün ilk defa bulantım oldu ne yesem çıkardım izin alıp eve gittim çok fenaydım, arkadaşım Allah yardımcın olsun çok kötü bi his anladım şimdi seni.. Bugün biraz daha iyiyim, eymen durdu durdu 15. haftada bulantılara başladı [/QUOTE]
Amannn deme ben 12.haftayı beklerken 15demi:))) çok geçmiş olsun canım düşün 71gündür o haldeyim takatim kalmadı.annesi bir günlük olsun artık akıllı kuzucum hiç üzmedi seni:)))

Ayy ne güzel nişey söyledin canımm bugün yıkancaktım kuran okumayı da düşünüyodum ama biliyodun kan şu anda olmqsa da kahve lekelenmelerim oluyo hemen abdest alıp okusam noluur önemli olan niyet değil mi? Bi günah olmaz inşallah

Seninki özür kanı adet olmadığın için kuranda okuyabilirsin namazda kılabilirsin yattıgin yerde tesbihte çekebilirsin hepsi sana şifa olsun inşallah

Merhaba arkadaslar. Hepini hayirli Cumalar diliyorum. Benim 7. Haftadan beri devam eden lekelenmelerim var. Kac kere dra gittim hersey normal bebek gorunuyor kalp atislarini duyduk. Kese ve bebek etrafinda bir kanama yok. Rahim agzi kapali. Bende kan pihtilasmasi var gunluk igne yapiyorum. Hamilelikten oncede rahim agzi yarasi vardi. Igneden folayi yara kanama yaparmi sizce. Boyle bir durum yasayan varmi. Kanamada cok az sadece tuvalet kagidiyla sildigimde kil gibi ince ince kan görüyorum gunde bir yada iki kez. Dr normal hersey diyor sma yinede cok korkuyorum

Korkma canım iğneler onu önlemek için ben de kanama oldu 2 gün önce ve progestan kullanıyorum rahim ağzı kapalı ama bebeğin altında ufak kanlanma varmış gün içinde kahve lekelenmelerim oluyo doktor normal dedi kırmızı yoğun kan görmedikçe sorun yok. Hem bebek her gittiğinde büyüyorsa o zaman iyiye işaret sen ferah tut içini

Sağol canim icimi rahatlattin. Dedigim gibi cok az birsey ama insan korkuyor genede. Progestan bende basladim bir kutu bitti ikinciye gectim ama hala kesilmedi gunluk az az geliyor. Dr da yara kaniyor olabilir dedi

Sağol canim icimi rahatlattin. Dedigim gibi cok az birsey ama insan korkuyor genede. Progestan bende basladim bir kutu bitti ikinciye gectim ama hala kesilmedi gunluk az az geliyor. Dr da yara kaniyor olabilir dedi
İçerdeki kan da dökülüyodur canım sen sıkıntı yapma progestan, eğer bebeğin sağlıklıysa rahim kaslarını sıkılaştırarak düşmesini önlüyor. O yüzden sen sağlıcakla kal tatlım :)

Merhaba Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim. 17 Martta öğrendim kan testinde değerim 797 çıktı. Doktorumla telefonda konuştum hamilesin 15 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi ama karnımda ve kasıklarımda ağrılar oluyor sanki regl olacakmışım gibi doktorum normal olduğunu söylüyor ama ben endişeleniyorum yaşayan var mı ağrıları

Benim 2 hafta boyunca ağrıdı kasığıma bıçak gibi ağrı giriyodu belim kopcak gibi ağrıyodu onlar çok normal canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…