2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

çok teşekkür ederim canım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. ilk bebeğin mi senin. benim ikinci bir oğlum var nisanda 3 yaşında olacak.

çok teşekkür ederim canım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. ilk bebeğin mi senin. benim ikinci bir oğlum var nisanda 3 yaşında olacak.
2.gebelik canım ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışları durdu aldırmak zorunda kaldık o yüzden kıymetli oldu bu bebekler allahım senin de evladını bağışlasın karnımızdaki sabiilere de sağlık ve hayırlı doğumlar versin

Kızlar gerçekden çıldırcaam yahu.2aydır annemlerde kalıyoruz hastayım sürekli kusuyorum hiç birşey yemiyorum diye ve dahada ötesi ev kokuyor bi kaç kere iyileştim geldim eve hastalandım geri gittim. Bugün geldik artık zor oluyor dedim kendimi toparlayım alışıyım.akşama kadar durdum şimdi duramıyorum evin kokusundan çıldırcam.zaten tüm eşyalarım yeni ev sıfır ev kokuyor diyemem boyası badanası yeni evi yinede dip bucak temizlettik.herkes kokmuyor diyor ama ben çıldırcam bu koku ne ya.annemin evi hiç kokmuyor ama kendi evim kokuyor.nasıl durcam nasıl alışacam evden soğudum.

Sende benim gibi ikinciye hamile sin canim hayırlı olsun bebisin benim de oğlum var 2.5 yaşında

Yaa kuzum walla da billa da kokuyor ben sana inanoyom al işte ben de annemdeyim su içiyom bardak kokuyo peynir yiyom çatal kokuyo ama annemde kokmuyo işte nası bişey anlamadım

Canım lavanta yağı aldir aktardan sıcak suyun içine köy çok ferahlık veriyor

Kızlar doktor kontrolümuz iyi geçti bebegimiz gayet sağlıkli cinsiyetimiz erkek bi oğlum daha oluyor
Ayyyy kuzucuuum çook sewindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bende çok merak ediyom 2 hafta sonra kontrol var bebişimlee

Ne güzel haberler bunlar gerçekten okudukça bende mutlu oluyorum inşallah ben hayırlı haberler alırım. Ev kokuyor diyen arkadaş benim de ilk hamileliğimde eşim kokuyordu giysileri gardrop offf gerçekten dayanılmaz bir durum ama 1 aya kadar geçer sabret biraz.
Bana Ankarada olup hastane veya doktor tavsiye edebilecek var mı arkadaşlar? Siz nereye gidiyorsunuz?

Canım ben ankarada nurten boyraz adında doktora gidiyorum cukurambarda muayenesi var ücreti çok uygun 100 liraçok sakin doğal bir doktor bende tavsiye üzerine gittim tecrübeside çok iyi cihazlari son model dört boyutu cinsiyeti 12+5 bugün gördü koru ve akropol hastanesiyle antlaşmasi var ben koru hastanesinde yapacam doğumu inşallah herşeyi sorup cevap veren bir doktor tavsiye ederim

Bu arada ben hastane fiyatınida söyleyim akropol ikibuçuk,koru üç ikiyüz sezeryan normal doğum fark etmiyor

Iyı bır doktor bulmussunuz sızın adınıza sevındım, cınsıyetı erkek mı bu yıl erkek yılı dıyorlar :) Cukurambar bana cok uzak maalesef kecıorende oturuyorum. Ben de Akropolde Bület Alp Aydın ısmını cok duydum muayene gununu 4 eylule verdıler cok da uzak bır tarıh ama en son ıhtımal oraya gıderım dıye randevu aldım. Henuz muayene de olmadım, daha erken dıye sallıyorum bakalım onumuzdekı hafta bır devlet hastanesıne gıderım artık. 3000 tlye kadar sorun degıl de bana yakın bır hastane yada muayenehane bulabılırsem cok ıyı olacak.

Ooooo eylül çok uzak canım ben bi on sene önce büyük doğumda yapmıştim çok memnun kalmıştim geçen yıl bi düşük yaşadım oraya gittim gene ilgi gene çok güzeldi ama çok kalabalıkti biraz sıra zor geliyor sen genede bekleme git

İstanbulun yağışlı karşıladığı baharın ilk gününden günaydın güzel anneler anne adayları bu yağış bereketin habercisi doğuma hazırlıkta hepimizin ihtiyacı var berekete herşey gönlünüzce olsun inşallah çalışmama rağmen acayip enerjik başladım güne

İnşallah canımm bende 4 gün yattım çalışmayı çok özledim allahım bereketiyle bebeklerimize ve bize sağlık getirsin inşallah

İnşallah canımm bende 4 gün yattım çalışmayı çok özledim allahım bereketiyle bebeklerimize ve bize sağlık getirsin inşallah
Çalışmayı mı özledin ben evde kalsam diye kendimi paralıyorum doğum iznime 15 hafta var 2 hafta yıllık iznim kalır 13 hafta hesapları yapıyorum tadını çıkar evde kalmanın..

Bendende konyanın kar yağmış soğuk bir gününden günaydın:))) ohh ohh maaşallah hep böyle enerjik

Bende hafif hafif kar atistiran kayseriden Günaydın diyorum güzel annelere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…