- 9 Kasım 2014
- 173
- 137
- 43
Çalışmayı mı özledin ben evde kalsam diye kendimi paralıyorum doğum iznime 15 hafta var 2 hafta yıllık iznim kalır 13 hafta hesapları yapıyorumtadını çıkar evde kalmanın..
Ben şimdiden 8 kilo aldım sonra 2sini geri verdim sonra aldım mı daha bakmadım valla ama göbiş belli bebek varahahahah alemsin kuzum yaa walla gebelik ilerleyince öyle olucak heralde benim daha göbüşüm çıkmamış kilo almamışım biraz onlar olsun da o zaman dediğine gelirim belki
Evet canim benimde bir oglum var 3 yaşında. inşallah ikinvileride saglikla kucagimiza aliriz.Sende benim gibi ikinciye hamile sin canim hayırlı olsun bebisin benim de oğlum var 2.5 yaşında
Amin canım insallahEvet canim benimde bir oglum var 3 yaşında. inşallah ikinvileride saglikla kucagimiza aliriz.
Tamam ilk kontrolü Büyük Doğumda yaptirayim o zaman tşk ederimOoooo eylül çok uzak canım ben bi on sene önce büyük doğumda yapmıştim çok memnun kalmıştim geçen yıl bi düşük yaşadım oraya gittim gene ilgi gene çok güzeldi ama çok kalabalıkti biraz sıra zor geliyor sen genede bekleme git
Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisinizBende ankaradayim. Ilk dogumunda linaya gitmistim sukran cakmakti doktorum. Şimdi yine linayla basladim ilk kontrollere oraya gittim fakat şükran hanim ayrilmis ordan mine hanim yapti kontrollerimi. Bu sefer pek memnun kalmafim linadan aşırı yogun randevundan 2 saat sobra anca aliyorlar oda 5 dakika surmuyor bile. Bende tekrar şükran hanimi buldum ozel muayene acmis biraz pahalı ama içime siniyor en azindan. Doğum paketleride yapmislar. Istersen ondan faydalanabiliyorsun
Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan[/QUOTE][QUOTcanımYNEPKERX129, member: 51694"]Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz
Gözüme takıldı muayene ücreti 250liramı napıyo bunlar çocukla falan mı görüştüryolar doğumda ne kadar pahalı hiç hissettirmeden doğum mu yaptırıyolarmış yada süper çocuklarmı doğurtuyolar:))ekstra neleri varmış ki bu kadar çok ücret.aylık rutin kontroller işte en fazlası 100lira.eskiler tarlada doğum yapar kalkar iş yaparlarmış vay be:)))[/QUOTE]Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan
Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık[/QUOTE]emil: 40077956 .!.:Gözüme takıldı muayene ücreti 250liramı napıyo bunlar çocukla falan mı görüştüryolar doğumda ne kadar pahalı hiç hissettirmeden doğum mu yaptırıyolarmış yada süper çocuklarmı doğurtuyolar:))ekstra neleri varmış ki bu kadar çok ücret.aylık rutin kontroller işte en fazlası 100lira.eskiler tarlada doğum yapar kalkar iş yaparlarmış vay be:)))
Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan[/QUOTE][QUOTcanımYNEPKERXIXM, post: 40074129, member: 51694"]Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz
Yok canım o karardan hiç bir şey olmaz gönlünu ferah tutDeneyimli hamişler biş sorcam size. Kayınvalidem çok afedersiniz ıslak kek yapmış üzeini de ıslatmak için çiğ içinden biraz ayırıp piştikten sonra üzerine dökmüş ama ben 2 dilimi mideye indirdikten sonra öğrendim bunu. sonuçta çiğ yumurta var 2 kaşık bile katsa yinede yumurta geçiyo. Bana sıcak döktüğü için pişer çiğliği kalmaz dedi ama benim içime sinmedi ya sizce bişey olur mu
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTEValla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTE]Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTE]Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık
Imkan meselesı tabıkı memur olmama ragmen bana cok fazla geldı. 9 yıl once Cankırı'da özel hastanede dogum yaptım muayeneler dahıl 500 tl vermıstık gercı yenı acılan bır hastaneydı ama doktorum doçentti odasının bır duvarı sertıfıkalar , basarı odullerıyle doluydu aynı zamanda bırcok yurtdışı egıtım belgelerı de vardı cok memnun kalmıstım. Fıyatlar ne zaman bu rakamlara cıktı anlamadım, Baskent farkı galıba... Bılgı ıcın tsk ederım canım.[/QUOTE]Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan
ssğol cnm hiç kafaya takmadığım şeyleri şimdi takıntı haline getirdim resmenH
Yok canım o karardan hiç bir şey olmaz gönlünu ferah tut
Ne durumdasin nasılsin kanaman yok değilmissğol cnm hiç kafaya takmadığım şeyleri şimdi takıntı haline getirdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?