2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Çalışmayı mı özledin ben evde kalsam diye kendimi paralıyorum doğum iznime 15 hafta var 2 hafta yıllık iznim kalır 13 hafta hesapları yapıyorum tadını çıkar evde kalmanın..
ahahahah alemsin kuzum yaa walla gebelik ilerleyince öyle olucak heralde benim daha göbüşüm çıkmamış kilo almamışım biraz onlar olsun da o zaman dediğine gelirim belki

ahahahah alemsin kuzum yaa walla gebelik ilerleyince öyle olucak heralde benim daha göbüşüm çıkmamış kilo almamışım biraz onlar olsun da o zaman dediğine gelirim belki
Ben şimdiden 8 kilo aldım sonra 2sini geri verdim sonra aldım mı daha bakmadım valla ama göbiş belli bebek var gerçi o kadar kilo almam troidim az çalışıyormuş ilaç verdi dr ondan sonra 2 kiloyu verdim geri sonrada dedim daha tartılmıcam dr gidene kadar sinirlerim bozuluyor aceleciyim ben cnm ya tez canlıyım bebeğin odasını bile kurdum bitirdim bütün eksikleri kafamda kalacağına odasında kalsın dedim

Ben de 5+1 . aranıza yeni katıldım.ama geç döllenme olmuş.geriden geliyoruzdaha keseyi görmek için 4 gün sonra gideceğim

Ben de 5+1 . aranıza yeni katıldım.ama geç döllenme olmuş.geriden geliyoruzdaha keseyi görmek için 4 gün sonra gideceğim

Bende ankaradayim. Ilk dogumunda linaya gitmistim sukran cakmakti doktorum. Şimdi yine linayla basladim ilk kontrollere oraya gittim fakat şükran hanim ayrilmis ordan mine hanim yapti kontrollerimi. Bu sefer pek memnun kalmafim linadan aşırı yogun randevundan 2 saat sobra anca aliyorlar oda 5 dakika surmuyor bile. Bende tekrar şükran hanimi buldum ozel muayene acmis biraz pahalı ama içime siniyor en azindan. Doğum paketleride yapmislar. Istersen ondan faydalanabiliyorsun

Tamam ilk kontrolü Büyük Doğumda yaptirayim o zaman tşk ederim

Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz

[QUOTcanımYNEPKERXIXM, post: 40074129, member: 51694"]Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz[/QUOTE]
Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan

[QUOTcanımYNEPKERX129, member: 51694"]Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz
Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan[/QUOTE]
Gözüme takıldı muayene ücreti 250liramı napıyo bunlar çocukla falan mı görüştüryolar doğumda ne kadar pahalı hiç hissettirmeden doğum mu yaptırıyolarmış yada süper çocuklarmı doğurtuyolar:))ekstra neleri varmış ki bu kadar çok ücret.aylık rutin kontroller işte en fazlası 100lira.eskiler tarlada doğum yapar kalkar iş yaparlarmış vay be:)))

Gözüme takıldı muayene ücreti 250liramı napıyo bunlar çocukla falan mı görüştüryolar doğumda ne kadar pahalı hiç hissettirmeden doğum mu yaptırıyolarmış yada süper çocuklarmı doğurtuyolar:))ekstra neleri varmış ki bu kadar çok ücret.aylık rutin kontroller işte en fazlası 100lira.eskiler tarlada doğum yapar kalkar iş yaparlarmış vay be:)))[/QUOTE]
Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık

Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık[/QUOTE]
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı

[QUOTcanımYNEPKERXIXM, post: 40074129, member: 51694"]Şükran Çakmak i bende biliyorum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl ? Biraz bilgi verirmisiniz
Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan[/QUOTE]
Imkan meselesı tabıkı memur olmama ragmen bana cok fazla geldı. 9 yıl once Cankırı'da özel hastanede dogum yaptım muayeneler dahıl 500 tl vermıstık gercı yenı acılan bır hastaneydı ama doktorum doçentti odasının bır duvarı sertıfıkalar , basarı odullerıyle doluydu aynı zamanda bırcok yurtdışı egıtım belgelerı de vardı cok memnun kalmıstım. Fıyatlar ne zaman bu rakamlara cıktı anlamadım, Baskent farkı galıba... Bılgı ıcın tsk ederım canım.

Deneyimli hamişler biş sorcam size. Kayınvalidem çok afedersiniz ıslak kek yapmış üzeini de ıslatmak için çiğ içinden biraz ayırıp piştikten sonra üzerine dökmüş ama ben 2 dilimi mideye indirdikten sonra öğrendim bunu. sonuçta çiğ yumurta var 2 kaşık bile katsa yinede yumurta geçiyo. Bana sıcak döktüğü için pişer çiğliği kalmaz dedi ama benim içime sinmedi ya sizce bişey olur mu

H
Yok canım o karardan hiç bir şey olmaz gönlünu ferah tut

[QUOarkadaşrdeen, post: 40076654, member: 607263"]Tabi canım. Muayenesi sogutozunde cok lüks bir yerde. Ucreti 250 lira. Dogum paketleri var. Tüm hersey dahil 6700 ile 7500 lira olarak değişiyor. Dogum icin hangi hadtsneyi sececegine göre. Ben ilk dogumumu hrs de yapmistim yine onu secnekbistiyorum orası 7100lira. Paketi istersen verdigin muayene ucretinide dusecekler burdan[/QUOTE]
Gözüme takıldı muayene ücreti 250liramı napıyo bunlar çocukla falan mı görüştüryolar doğumda ne kadar pahalı hiç hissettirmeden doğum mu yaptırıyolarmış yada süper çocuklarmı doğurtuyolar:))ekstra neleri varmış ki bu kadar çok ücret.aylık rutin kontroller işte en fazlası 100lira.eskiler tarlada doğum yapar kalkar iş yaparlarmış vay be:)))[/QUOTE]
Valla o konuda çok iyi bir doktora düştüm muayenesi 100 tüm cihazlari son model oda gayet lüks bi yerde ama ikiyüzelli biraz kira öder gibi oluyor birazda doktorlarin vicdan meselesi artık
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTE
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTE]
Bir arkad
Yok ya bence gereksiz fazla yani muayede ne gibi bir fark olabilirki bebek aynı bebek allaha emanet alacagımız vitamin ler aynı yani nasıl bir fark olabilir ki fazladan,bebekden bahsediyoruz:))) ha dogumdan sonra odası çok lüksdür ona bişey diyemem.oda kalacagımız bir gün.benim doktorumda çok iyi çok ünlü uzman doktor hastanede güzel odalarda çok güzel.hiç kontrole gitmeyip dogum yapanlar var.yani ekstra şey olacaksa gidelim:)ayda 500bile verip gidelim ama doğum yani herkesde aynı[/QUOTE]
Bir arkadas sordu bende ce
ad
Imkan meselesı tabıkı memur olmama ragmen bana cok fazla geldı. 9 yıl once Cankırı'da özel hastanede dogum yaptım muayeneler dahıl 500 tl vermıstık gercı yenı acılan bır hastaneydı ama doktorum doçentti odasının bır duvarı sertıfıkalar , basarı odullerıyle doluydu aynı zamanda bırcok yurtdışı egıtım belgelerı de vardı cok memnun kalmıstım. Fıyatlar ne zaman bu rakamlara cıktı anlamadım, Baskent farkı galıba... Bılgı ıcın tsk ederım canım.[/QUOTE]
Rica ederim canim. Bir cok arkadasada fazla gelmiş birazda tiye almislar hatta. Ben 3 yil once hrsde dogum yaptim 3500 lira vermistim. Sukran hanim o zaman ozelde degildi muayenesi 35 liraydi cok uygundu. 250 lira fazla kabul ediyorum ama icine sinen bir dr bulmakda cok zor. Ilk hamileligimde bende kan pihtilasmasi oldugu ortaya cikti sukran hanimin istegiyle test yaptırdım ve 13. Haftamda öğrendim. Ogrenmeseydik belki kotu sonuclar ortaya çıkacaktı. Dr.uma cok güveniyorum bu sebeplede ona devsm edecegim bende memurum cok fazla ucret belki ama sonuçta can taşıyoruz herşeye deger. Bu arada bir arkadas sormus bebeklemi görüştüruyolar diye hayir canim maalesef gorusemiyorsun onun iyi oldugunu gormek yetiyor bana verdigim parada hic umrumda olmuyor.

Ben 2900 - 3200 liraya çok derken 7000 lira gözden çıkarmak saçmalık cocuğumun geleceğine yatırırım o parayı daha makul fiyatlara da iyi hekimler bulunabilir bence iyi hekim parayla değerlendirilmiyor bence icraatlerine bakmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…