2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ankara nin hastaneleri gerçekten çok pahalı kayseri de en fazla Vip oda 4500 falan ama bence de gerek yok bir gün sonuçta durumum musait diyenler Tabiki de isteyebilir çok normal ben iki sene önce özel kayseri huma hast. De 300 liraya yapmıştım şimdi de 400 500 anca dir

Merhaba, Ankara da oturmuyorum ama Ankara lıyım ve ne sıkıntım olursa olsun herzaman doktora Ankara gelmişimdir. Kadın Doğum olarak şiddetle tavsiye edeceğim doktor Ankara Üniversitesinde Prof.Dr.Cem Somer ATABEKOĞLU Ana Bilim Dalı Başkanıdır aynı zamanda müthiş bir doktor.

Günaydın hanımlar bir haftaya daha başladık hayırlısıyla hızlı hızlı geçsin gitsin zor günler bebeklerimiz hergün sağlıkla büyüsün inşallah

merhaba en güzel annişler bugün randevuma gittim ve bebişimi yeniden gördüm. ama mübarek bizimki dansçı olacak galiba fırdöndü gibi bir türlü sabit durmadı :) maalesef ki cinsiyetini öğrenemedik bu haftalarda olup da cinsiyetini öğrenebilen var mı

Ben proflardan cekiniyorum çok yoğun oluyorlar ben buna takibe gitsem doğuma girmez doğru dürüst bilgi vermez havalandırma, bir sıkıntım olsa ulaşmam vs.. Gebelik için gitmek biraz riskli bence.

:) benimkide miniciğim demez pır pır hareketler yapmştı. Aramzda bir gün var sanırım bende bu ayın sonu gidicem görürüm inşallah diye dua ediyorum. İkili test yapıldımı vitamin falan verdimi bu haftada

Maşallah bebeğine.. Ben de bu sabah kontrole gittim, 12+5 olmuşuz.
Randevum erken saatti, aç

Maşallah bebeğine, Ben de bu sabah erken gittim muayene için 12+5 olmuşuz.
Cinsiyet için net bir şey söylemedi.
Erken gittiğim için karnım açtı, dr. kızdı.
Ben aç olunca bebek fazla hareket etmiyormuş. Bundan sonra tok karnına gitmeye dikkat edicem.
Ense kalınlığına baktı ve "zeka testi yaptırmak istiyor musun?" diye sordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum henüz. yaptıran var mı? Ya da yaptıracak olan???

tatlım ben yaptırcam ama tereddütlerim var yapılan test içeriği bana güvenilir gelmedi pek. çünkü bebeğin ense kalınlığı ve kan tahlillerimdeki değerleri bilg programına yazıyorlar ve çıkan sonuca göre down sendromlu olup olmadıı çıkıyormuş. hadi gelişimi farklıysa? gibi sorular var kafamda ama yinede yarın yaptırıyorum testi. sen yaptırcakmısın?

yok öyle bir doktor değil birebir ilgileniyor. ben ameliyat oldum mesela ameliyata girerken Proflar ayrıca para ısterler ameliyata girmezler ama Cem bey asla oyle bırısı degıl mesela benım amelıyatıma gırdı we bır kurus para almadı o konuda müthiş bir doktor cok fazla tanıdıgım war Cem beye gidip doğum yapan keske fırsatım olsa ben bıle gıdıp onda doğum yaparım

cnm ikili testimi yarın yaptırıyorum. randevuyu yarına aldım. birde kan sonuçlarım gerekiyormuş yeniden doktor şekerden şüphelendi senin kullandığın herhangi bir vitamin falan var mı bu haftada?

[QUpink_princes, post: 40103456, member: 503067"]cnm ikili testimi yarın yaptırıyorum. randevuyu yarına aldım. birde kan sonuçlarım gerekiyormuş yeniden doktor şekerden şüphelendi senin kullandığın herhangi bir vitamin falan var mı bu haftada?[/QUOTE]
Bu hafta icinde ikinci kezmi gideceksin dün bebeği gördün yarında test içinmi? bizim ev biraz uzak bende sürekli kusuyorum tek bir seferde gitsem gücüm yok İki kez gidip gelmeye,hastanede kötü oluyorum.yok kullanmıyorum bu ayın başında gitmiştim bebeği gördük çok iyyidi tahlillerimde iyiydi.folic yazdı sadece bu ayın sonuna verdi randevuyu

9. haftaya başladık.
Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bulantı yüzünden akşamları yemek yiyemiyorum. Ve sürekli uyku halindeyim. Benim durumumda olanlar var mı acaba.

Ben de hıc bulantı, kusma, koku hassasıyetı vs yok. Bır sorun olabılır mı kı? yoksa henuz erken mı? ılk hamılegımde cok bulantım olmustu bunda hıc yok.

Hayırlı olsun canım ben 12+3 günlüktu doktorumuz gayet net gördü cinsiyetini ultrason cihazıda çok önemli tabii inşallah sizde öğrenirsiniz

Ilk aylar böyle neredeyse tüm gün uyuduğumu biliyorum üç aydan sonra azalıyor uyku ihtiyacı başka sorunlar çıkıyor dert hiç bitmiyor hepimize sağlık dolu bir gebelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…