Canım sağol sorduğun için yattım 4 gün boyunca hiç kalkmadan şimdilik yok hep kahve lekelenme oldu inşallah en kısa zamanda onlarda geçer cnmNe durumdasin nasılsin kanaman yok değilmi
Ne güzel haberler bunlar gerçekten okudukça bende mutlu oluyorum inşallah ben hayırlı haberler alırım. Ev kokuyor diyen arkadaş benim de ilk hamileliğimde eşim kokuyordu giysileri gardrop offf gerçekten dayanılmaz bir durum ama 1 aya kadar geçer sabret biraz.
Bana Ankarada olup hastane veya doktor tavsiye edebilecek var mı arkadaşlar? Siz nereye gidiyorsunuz?
Ben proflardan cekiniyorum çok yoğun oluyorlar ben buna takibe gitsem doğuma girmez doğru dürüst bilgi vermez havalandırma, bir sıkıntım olsa ulaşmam vs.. Gebelik için gitmek biraz riskli bence.Merhaba, Ankara da oturmuyorum ama Ankara lıyım ve ne sıkıntım olursa olsun herzaman doktora Ankara gelmişimdir. Kadın Doğum olarak şiddetle tavsiye edeceğim doktor Ankara Üniversitesinde Prof.Dr.Cem Somer ATABEKOĞLU Ana Bilim Dalı Başkanıdır aynı zamanda müthiş bir doktor.
Ben proflardan cekiniyorum çok yoğun oluyorlar ben buna takibe gitsem doğuma girmez doğru dürüst bilgi vermez havalıdır, sıkıntım olsa ulaşmam vs.. Gebelik için gitmek biraz riskli bence.
:) benimkide miniciğim demez pır pır hareketler yapmştı. Aramzda bir gün var sanırım bende bu ayın sonu gidicem görürüm inşallah diye dua ediyorum. İkili test yapıldımı vitamin falan verdimi bu haftadamerhaba en güzel annişlerbugün randevuma gittim şimi yeniden gördüm. ama mübarek bizimki dansçı olacak galiba fırdöndü gibi bir türlü sabit durmadı :) maalesef ki cinsiyetini öğrenemedik bu haftalarda olup da cinsiyetini öğrenebilen var mı
merhaba en güzel annişlerbugün randevuma gittim ve bebişimi yeniden gördüm. ama mübarek bizimki dansçı olacak galiba fırdöndü gibi bir türlü sabit durmadı :) maalesef ki cinsiyetini öğrenemedik bu haftalarda olup da cinsiyetini öğrenebilen var mı
merhaba en güzel annişlerbugün randevuma gittim ve bebişimi yeniden gördüm. ama mübarek bizimki dansçı olacak galiba fırdöndü gibi bir türlü sabit durmadı :) maalesef ki cinsiyetini öğrenemedik bu haftalarda olup da cinsiyetini öğrenebilen var mı
2 yaşindaki kizima kardeş geliyor
Maşallah bebeğine.. Ben de bu sabah kontrole gittim, 12+5 olmuşuz.
Randevum erken saatti, aç
Maşallah bebeğine, Ben de bu sabah erken gittim muayene için 12+5 olmuşuz.
Cinsiyet için net bir şey söylemedi.
Erken gittiğim için karnım açtı, dr. kızdı.
Ben aç olunca bebek fazla hareket etmiyormuş. Bundan sonra tok karnına gitmeye dikkat edicem.
Ense kalınlığına baktı ve "zeka testi yaptırmak istiyor musun?" diye sordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum henüz. yaptıran var mı? Ya da yaptıracak olan???
:) benimkide miniciğim demez pır pır hareketler yapmştı. Aramzda bir gün var sanırım bende bu ayın sonu gidicem görürüm inşallah diye dua ediyorum. İkili test yapıldımı vitamin falan verdimi bu haftada
Dökülüyoruz perişanız9. haftaya başladık.
Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bulantı yüzünden akşamları yemek yiyemiyorum. Ve sürekli uyku halindeyim. Benim durumumda olanlar var mı acaba.
Hayırlı olsun canım ben 12+3 günlüktu doktorumuz gayet net gördü cinsiyetini ultrason cihazıda çok önemli tabii inşallah sizde öğrenirsinizmerhaba en güzel annişlerbugün randevuma gittim ve bebişimi yeniden gördüm. ama mübarek bizimki dansçı olacak galiba fırdöndü gibi bir türlü sabit durmadı :) maalesef ki cinsiyetini öğrenemedik bu haftalarda olup da cinsiyetini öğrenebilen var mı
Ilk aylar böyle neredeyse tüm gün uyuduğumu biliyorum üç aydan sonra azalıyor uyku ihtiyacı başka sorunlar çıkıyor dert hiç bitmiyor hepimize sağlık dolu bir gebelik diliyorum9. haftaya başladık.
Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bulantı yüzünden akşamları yemek yiyemiyorum. Ve sürekli uyku halindeyim. Benim durumumda olanlar var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?