Canım ultrasonona girdiğinizde hem tok olun hemde yanınızda çikolata bulunsun bebek hemen hareket ederMaşallah bebeğine.. Ben de bu sabah kontrole gittim, 12+5 olmuşuz.
Randevum erken saatti, aç
Maşallah bebeğine, Ben de bu sabah erken gittim muayene için 12+5 olmuşuz.
Cinsiyet için net bir şey söylemedi.
Erken gittiğim için karnım açtı, dr. kızdı.
Ben aç olunca bebek fazla hareket etmiyormuş. Bundan sonra tok karnına gitmeye dikkat edicem.
Ense kalınlığına baktı ve "zeka testi yaptırmak istiyor musun?" diye sordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum henüz. yaptıran var mı? Ya da yaptıracak olan???
merhaba cnm nerde baktırmıştın? yani il olarak.. ankaradaysa bende oraya bir gideyim.Hayırlı olsun canım ben 12+3 günlüktu doktorumuz gayet net gördü cinsiyetini ultrason cihazıda çok önemli tabii inşallah sizde öğrenirsiniz
suuuus söyleme öyle bende çok yazdım aaa çok iyiyim tık yok normalim diye diye nazar ettim kendime 15.haftada bulantım başladı hiç durmadan çıkardım, dr gittim o bile nazaramı geldin dedi düşün artıkBen de hıc bulantı, kusma, koku hassasıyetı vs yok. Bır sorun olabılır mı kı? yoksa henuz erken mı? ılk hamılegımde cok bulantım olmustu bunda hıc yok.
Aaa ben hiç duymadım çikolatayla gaz olduğunu cnm, ama asitli tüm içecekler doğumdan sonra bebeğe çok gaz yapıyor tecrübeyle sabit..Ben tatlı hiç yemiyorum özellikle çikolata bebeğe gaz yapıyormuş diye duydum zaten canım da istemiyor.hatta şeker yüklemesi bile yaptırmadım
Öğrenmiş olduk canım çok sağolEvet maalesef gaz yapıyormuş çikolata medicalpark.com da okudum yeniden Google amca da öyle söylüyor
Bir yakınım da çikolataya çok düşkündü bebek doğduğun da gaz sorunu çok oldu hoş bütün bebeklerin gaz sorunu olacak tabiki ama aza indirgemek sanırım bizim elimizde tecrübeleyip göreceğiz ben hiç çikolata yemiyorum bakalım ne olacakAaa ben hiç duymadım çikolatayla gaz olduğunu cnm, ama asitli tüm içecekler doğumdan sonra bebeğe çok gaz yapıyor tecrübeyle sabit..
Çok sevilse de bazı seyleri bebeğimizin sağlığı için tüketmekten vazgeçiyoruzÖğrenmiş olduk canım çok sağol
Çok yoruldugum zaman kalçam belime batar o sekilde tatlim17 artı 4 oldum bende kalça ağırsı oluyor kızlar sizler de de varmı
Beni Sırt ağrısı çok yoruyor sanki sırtımda acık bir yara var o derece sanırım Bebeğin ve göğüslerin Ağırlığı neden oluyor spor egzersiz Şart onu AnlıyorumÇok yoruldugum zaman kalçam belime batar o sekilde tatlim
Canım bulantı hala devam mı tüh ya karnını aç bırakma birde sabah uyanınca bulantı geliyor ya onu aç karnına mutlaka çıkar içinde dönmesin rahatlatıyorsuuuus söyleme öyle bende çok yazdım aaa çok iyiyim tık yok normalim diye diye nazar ettim kendime 15.haftada bulantım başladı hiç durmadan çıkardım, dr gittim o bile nazaramı geldin dedi düşün artıksus söyleme öyle şeyler şükür bu haftaya iyi başladım
Ben yürüyüşe başladığımdan beri bel ağrım kesildi, normalde ağır taşıyınca olurdu hamileliğimden beri son 1 aydır artmıştı.. 10 gündür yürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim..Beni Sırt ağrısı çok yoruyor sanki sırtımda acık bir yara var o derece sanırım Bebeğin ve göğüslerin Ağırlığı neden oluyor spor egzersiz Şart onu Anlıyorum
Bende aynen sabahları kötü oluyorum akşama doğru hafifliyor.bu seferde geceleri karnıma krap giriyorEverdeen sen nasıl oldun cnm daha iyimisin ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?