2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım ultrasonona girdiğinizde hem tok olun hemde yanınızda çikolata bulunsun bebek hemen hareket eder

Ben tatlı hiç yemiyorum özellikle çikolata bebeğe gaz yapıyormuş diye duydum zaten canım da istemiyor.hatta şeker yüklemesi bile yaptırmadım

Hayırlı olsun canım ben 12+3 günlüktu doktorumuz gayet net gördü cinsiyetini ultrason cihazıda çok önemli tabii inşallah sizde öğrenirsiniz
merhaba cnm nerde baktırmıştın? yani il olarak.. ankaradaysa bende oraya bir gideyim.

Ben de hıc bulantı, kusma, koku hassasıyetı vs yok. Bır sorun olabılır mı kı? yoksa henuz erken mı? ılk hamılegımde cok bulantım olmustu bunda hıc yok.
suuuus söyleme öyle bende çok yazdım aaa çok iyiyim tık yok normalim diye diye nazar ettim kendime 15.haftada bulantım başladı hiç durmadan çıkardım, dr gittim o bile nazaramı geldin dedi düşün artık sus söyleme öyle şeyler şükür bu haftaya iyi başladım

Ben tatlı hiç yemiyorum özellikle çikolata bebeğe gaz yapıyormuş diye duydum zaten canım da istemiyor.hatta şeker yüklemesi bile yaptırmadım
Aaa ben hiç duymadım çikolatayla gaz olduğunu cnm, ama asitli tüm içecekler doğumdan sonra bebeğe çok gaz yapıyor tecrübeyle sabit..

Evet maalesef gaz yapıyormuş çikolata medicalpark.com da okudum yeniden Google amca da öyle söylüyor

Aaa ben hiç duymadım çikolatayla gaz olduğunu cnm, ama asitli tüm içecekler doğumdan sonra bebeğe çok gaz yapıyor tecrübeyle sabit..
Bir yakınım da çikolataya çok düşkündü bebek doğduğun da gaz sorunu çok oldu hoş bütün bebeklerin gaz sorunu olacak tabiki ama aza indirgemek sanırım bizim elimizde tecrübeleyip göreceğiz ben hiç çikolata yemiyorum bakalım ne olacak

Anne karnındaki daki bebeğin annenin en çok yediği şeye aşina olduğunu biliyorum oğlumda çok çilek yemiştim 2.5 yaşında olmasına rağmen herseyin Çilekli si markette çilek görünce hemen saldiriyor mesela annesi kılık lı

Emzirme süresinde dikkat ediyoruz da hamileyken bilemiyoruz canım ☺

Canım bulantı hala devam mı tüh ya karnını aç bırakma birde sabah uyanınca bulantı geliyor ya onu aç karnına mutlaka çıkar içinde dönmesin rahatlatıyor

Beni Sırt ağrısı çok yoruyor sanki sırtımda acık bir yara var o derece sanırım Bebeğin ve göğüslerin Ağırlığı neden oluyor spor egzersiz Şart onu Anlıyorum
Ben yürüyüşe başladığımdan beri bel ağrım kesildi, normalde ağır taşıyınca olurdu hamileliğimden beri son 1 aydır artmıştı.. 10 gündür yürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…