Şükür 2 gündür rahatım kuzu, 1 hafta yokladı geçti diye düşünüyorum bakalım inşallah.. Sende biraz daha devam edecek gibi artık rahatla valla çok üzülüyorum çekilir gibi değil..Canım bulantı hala devam mı tüh ya karnını aç bırakma birde sabah uyanınca bulantı geliyor ya onu aç karnına mutlaka çıkar içinde dönmesin rahatlatıyor
Normal o kasılmalar 12-14 hafta arası uyku sorunum oldu ağrılardan şimdi de bünye alışkanlık yaptı uyanıyorum sürekli..Bende aynen sabahları kötü oluyorum akşama doğru hafifliyor.bu seferde geceleri karnıma krap giriyor
Sakın koladan uzak dur cnm.. Ben kızıma hamileyken sürekli içiyordum hele yazın offf ne güzel gidiyordu sonra doğumdan itibaren 6 ay kesintisiz ağlayan bir bebek dr içtiğin kolaların karşılığı aferin demişti.. Şimdi eve sokmuyorum valla özlesemde bağrıma taş basıyorumÇikolata gazmı yapıyormuş ben hiç yemiyorum zaten tuzlu seviyorum. Ama ben bir kola tiryakisiyim yani yıllardır susuz yasarım ama kolasız asla.bebekden sonra bıraktım ama kendiliğimden istemedim ama arada kaçamak yapıyorum öyle bir gidyor ki ufff:))) acaba zararı olurmu
Çok zor alıştım ama yemek yiyor um su son lokmayıda yutuyum çıkarcam diyorum eşime gidyrum çıkarıp aynen devam:))) artık canımı acıtmıyor normalleşti eskiden aglaya aglaya koşuyodumŞükür 2 gündür rahatım kuzu, 1 hafta yokladı geçti diye düşünüyorum bakalım inşallah.. Sende biraz daha devam edecek gibi artık rahatla valla çok üzülüyorum çekilir gibi değil..
Amann içmeyim ozaman yazın ne yapcaz bilmem Meyvenin dibine vurcaz içecek yoksa.şimdiden hayatım ızı ele geçirdiler BebeklerSakın koladan uzak dur cnm.. Ben kızıma hamileyken sürekli içiyordum hele yazın offf ne güzel gidiyordu sonra doğumdan itibaren 6 ay kesintisiz ağlayan bir bebek dr içtiğin kolaların karşılığı aferin demişti.. Şimdi eve sokmuyorum valla özlesemde bağrıma taş basıyorumama çikolatayı yeni duydum sorcam dr hafataya randevum var..
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallahysmn10ost: 40119767 .!.:Kızlar iyi günler bende 25 aralik transferiyle 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah burda bebeklerimiz doğduğunda anilarimizi paylaşırız :)
slm cnm sanada iyi günler hoşgeldin.. sağlıkla büyüt dünyaya getir inşallah bebişini..Kızlar iyi günler bende 25 aralik transferiyle 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah burda bebeklerimiz doğduğunda anilarimizi paylaşırız :)
Kızlar iyi günler bende 25 aralik transferiyle 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah burda bebeklerimiz doğduğunda anilarimizi paylaşırız :)
tatlım ben yaptırcam ama tereddütlerim var yapılan test içeriği bana güvenilir gelmedi pek. çünkü bebeğin ense kalınlığı ve kan tahlillerimdeki değerleri bilg programına yazıyorlar ve çıkan sonuca göre down sendromlu olup olmadıı çıkıyormuş. hadi gelişimi farklıysa? gibi sorular var kafamda ama yinede yarın yaptırıyorum testi. sen yaptırcakmısın?
Sağol canim hosbuldum:)Hayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallah
Hosbuldum canim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızslm cnm sanada iyi günler hoşgeldin.. sağlıkla büyüt dünyaya getir inşallah bebişini..
Sağol canim o günleri görmek de nasip olur inşallahMaşallah. Allah tamamına erdirsin.
Bakalım doğduktan sonra nasıl olacaklar, hep beraber göreceğiz
Evet canım ankara cukurambarda muayenesi 100 lira dr nurten boyraz belli bir doktorun yoksa tavsiye ederimmerhaba cnm nerde baktırmıştın? yani il olarak.. ankaradaysa bende oraya bir gideyim.
Evet canım ankara cukurambarda muayenesi 100 lira dr nurten boyraz belli bir doktorun yoksa tavsiye ederim
aynı zamanlarda aynı seyleri yaşamışızBen yılbaşı gecesi yumurtladım ve meleğimi 12 ocakta hayali çizgi ile 13 ocakta daha net çizgi ve kan tahlili ile regli öncesi tespit ettim ☺☺☺
Ozel bi yer canım doktorun akropol ve koru hastanesiyle anlaşmasi var doğumu nerde istersen cihazlarin hepsi yeni burayı yeni açtı ultrason 4 boyutluarkadaşım çok sağol bugün tarama testim var bugünde cinsiyetini söylemezlerse direk senin doktoruna giderim. özel tıp merkezi mi burası hastane mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?