2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım bulantı hala devam mı tüh ya karnını aç bırakma birde sabah uyanınca bulantı geliyor ya onu aç karnına mutlaka çıkar içinde dönmesin rahatlatıyor
Şükür 2 gündür rahatım kuzu, 1 hafta yokladı geçti diye düşünüyorum bakalım inşallah.. Sende biraz daha devam edecek gibi artık rahatla valla çok üzülüyorum çekilir gibi değil..

Bende aynen sabahları kötü oluyorum akşama doğru hafifliyor.bu seferde geceleri karnıma krap giriyor
Normal o kasılmalar 12-14 hafta arası uyku sorunum oldu ağrılardan şimdi de bünye alışkanlık yaptı uyanıyorum sürekli..

Çikolata gazmı yapıyormuş ben hiç yemiyorum zaten tuzlu seviyorum. Ama ben bir kola tiryakisiyim yani yıllardır susuz yasarım ama kolasız asla.bebekden sonra bıraktım ama kendiliğimden istemedim ama arada kaçamak yapıyorum öyle bir gidyor ki ufff:))) acaba zararı olurmu

Sakın koladan uzak dur cnm.. Ben kızıma hamileyken sürekli içiyordum hele yazın offf ne güzel gidiyordu sonra doğumdan itibaren 6 ay kesintisiz ağlayan bir bebek dr içtiğin kolaların karşılığı aferin demişti.. Şimdi eve sokmuyorum valla özlesemde bağrıma taş basıyorum ama çikolatayı yeni duydum sorcam dr hafataya randevum var..

Şükür 2 gündür rahatım kuzu, 1 hafta yokladı geçti diye düşünüyorum bakalım inşallah.. Sende biraz daha devam edecek gibi artık rahatla valla çok üzülüyorum çekilir gibi değil..
Çok zor alıştım ama yemek yiyor um su son lokmayıda yutuyum çıkarcam diyorum eşime gidyrum çıkarıp aynen devam:))) artık canımı acıtmıyor normalleşti eskiden aglaya aglaya koşuyodum

Amann içmeyim ozaman yazın ne yapcaz bilmem Meyvenin dibine vurcaz içecek yoksa.şimdiden hayatım ızı ele geçirdiler Bebekler

Kızlar iyi günler bende 25 aralik transferiyle 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah burda bebeklerimiz doğduğunda anilarimizi paylaşırız :)

ysmn10ost: 40119767 .!.:
Kızlar iyi günler bende 25 aralik transferiyle 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah burda bebeklerimiz doğduğunda anilarimizi paylaşırız :)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallah

Bilemiyorum, çok kararsızım bu konuda...
Hiç bir test kesin sonuç vermiyor, hep bir yanılma payı var...
Kendimi boşuna strese sokmayayım diyorum, ama gene de bilmiyorum...

100 sayfa olmuşuz 3ayda 100 olduk bebişlerimizi kaç sayfalarda doğum yapcaz acaba hayırlısıyla ben 300 lerde falan doğum yaparım herhalde

Hayırlı olsun canım hoşgeldin. İnşallah
Sağol canim hosbuldum:)
slm cnm sanada iyi günler hoşgeldin.. sağlıkla büyüt dünyaya getir inşallah bebişini..
Hosbuldum canim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Maşallah. Allah tamamına erdirsin.
Bakalım doğduktan sonra nasıl olacaklar, hep beraber göreceğiz
Sağol canim o günleri görmek de nasip olur inşallah

Ohh.E="emili98, post: 40122432, member: 646765"]Kızlar bebek yeleklerine başladım sizlerde ciciler ördüyseniz burda hazırliklarimizida paylaşalim[/QUOTE]
Ohh.bitane yeni doğduğunda üşürse diye minicik bişey ördüm değişik anlamsız bir renkte:) güzeel olmadı cinsiyetini öğrenince başlıcaz sen paylaş ben bir kaç model buldum bak

Evet canım ankara cukurambarda muayenesi 100 lira dr nurten boyraz belli bir doktorun yoksa tavsiye ederim

arkadaşım çok sağol bugün tarama testim var bugünde cinsiyetini söylemezlerse direk senin doktoruna giderim. özel tıp merkezi mi burası hastane mi?

Ben yılbaşı gecesi yumurtladım ve meleğimi 12 ocakta hayali çizgi ile 13 ocakta daha net çizgi ve kan tahlili ile regli öncesi tespit ettim ☺☺☺
aynı zamanlarda aynı seyleri yaşamışız Aramızda bir kaç gün oynuyor sanırım bende 9 ocakta çizgiyle öğrendim

Mrb kızlar bn 12 haftalık geceyim Yarin ikili testim var ama yaptırmak konusunda çok kararsızım fikir verebilecek olan var mi?

arkadaşım çok sağol bugün tarama testim var bugünde cinsiyetini söylemezlerse direk senin doktoruna giderim. özel tıp merkezi mi burası hastane mi?
Ozel bi yer canım doktorun akropol ve koru hastanesiyle anlaşmasi var doğumu nerde istersen cihazlarin hepsi yeni burayı yeni açtı ultrason 4 boyutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…