Bilemiyorum ama 1 ay sonra bu soruyu ben soracağım galiba hazır sormuşken karar verelim şimdiden yaptıranlar yardimci olabilir miMrb kızlar bn 12 haftalık geceyim Yarin ikili testim var ama yaptırmak konusunda çok kararsızım fikir verebilecek olan var mi?
Duda doktorun kartı görüşmek istersenarkadaşım çok sağol bugün tarama testim var bugünde cinsiyetini söylemezlerse direk senin doktoruna giderim. özel tıp merkezi mi burası hastane mi?
Ben yaptırmadim doktorum ultrasonda ense kalınlığıni,burun kemiğini dahi kontrol etti gayet normal dedi daum sendromu içinde göbekten sıvı aldırmadan belli olmaz dedi tabii onunda belirli riski var gelişim olarakta çok iyiyiz çok şükür bu zamana kadar gram kilo almasamda göbüşte çıktı.artık gerisi Allaha emanetBilemiyorum ama 1 ay sonra bu soruyu ben soracağım galiba hazır sormuşken karar verelim şimdiden yaptıranlar yardimci olabilir mi
Bna 1 ay sonra gel ense kalınlığı için dediBen yaptırmadim doktorum ultrasonda ense kalınlığıni,burun kemiğini dahi kontrol etti gayet normal dedi daum sendromu içinde göbekten sıvı aldırmadan belli olmaz dedi tabii onunda belirli riski var gelişim olarakta çok iyiyiz çok şükür bu zamana kadar gram kilo almasamda göbüşte çıktı.artık gerisi Allaha emanet
bende çok var halada örüyorum.. akşam resimleyip atarım cnm.. sen de paylaş fikir olsun banaKızlar bebek yeleklerine başladım sizlerde ciciler ördüyseniz burda hazırliklarimizida paylaşalim
aynı zamanlarda aynı seyleri yaşamışızAramızda bir kaç gün oynuyor sanırım bende 9 ocakta çizgiyle öğrendim
Evet canım ultrasonda ölçtü bizim yakışıklıda yüz üstü dönmüştu doktorda tam istediğim bi pozisyon dedi ve ense kalınlığı ölçüldü bende senin gibi zannediyordum öğrenmis oldukBna 1 ay sonra gel ense kalınlığı için dedi
Yani bnde sandm ki testlerle ölçülüyor
Sanırım ultrasonda bakıp ölçecek değil mi
hımm teşkkr edrmm cnmm yakışıklı deyince kacıncı haftada öğrndınEvet canım ultrasonda ölçtü bizim yakışıklıda yüz üstü dönmüştu doktorda tam istediğim bi pozisyon dedi ve ense kalınlığı ölçüldü bende senin gibi zannediyordum öğrenmis olduk
Şimdilik ikimizinkimi erkek acaba diğerleride yavaş yavaş müjdeyi verirlerbende çok var halada örüyorum.. akşam resimleyip atarım cnm.. sen de paylaş fikir olsun bana
12+3 günlükken öğrendik ense kalınlığınada aynı gün bakıldıhımm teşkkr edrmm cnmm yakışıklı deyince kacıncı haftada öğrndın
galiba öyle zamanla alıcaz güzel haberleri..Şimdilik ikimizinkimi erkek acaba diğerleride yavaş yavaş müjdeyi verirler
hımm12+3 günlükken öğrendik ense kalınlığınada aynı gün bakıldı
galiba öyle zamanla alıcaz güzel haberleri..
şu an ki hesaba göre 11+2 de gel dedi doktor bn bi hafta sonra gderimhımmbnde biraz geç gideyim o zmn ikisi çıksın aradan
Ultrason cihazı çok onemli ama iyi bi cihazsa kesin öğrenirsiniz benimki dört boyutluyduşu an ki hesaba göre 11+2 de gel dedi doktor bn bi hafta sonra gderim
bn bilmıyorum cihazı ya zatn glişmiş bi şehrde değlm belki de yoktur bilmıyrmmUltrason cihazı çok onemli ama iyi bi cihazsa kesin öğrenirsiniz benimki dört boyutluydu
İnşallah geliyorum arkanızdan bende erkek diycem öyle hissediyorum ayy yerim onu yakpost: 40127134 .!.:galiba öyle zamanla alıcaz güzel haberleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?