2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Mrb kızlar bn 12 haftalık geceyim Yarin ikili testim var ama yaptırmak konusunda çok kararsızım fikir verebilecek olan var mi?
Bilemiyorum ama 1 ay sonra bu soruyu ben soracağım galiba hazır sormuşken karar verelim şimdiden yaptıranlar yardimci olabilir mi

Bilemiyorum ama 1 ay sonra bu soruyu ben soracağım galiba hazır sormuşken karar verelim şimdiden yaptıranlar yardimci olabilir mi
Ben yaptırmadim doktorum ultrasonda ense kalınlığıni,burun kemiğini dahi kontrol etti gayet normal dedi daum sendromu içinde göbekten sıvı aldırmadan belli olmaz dedi tabii onunda belirli riski var gelişim olarakta çok iyiyiz çok şükür bu zamana kadar gram kilo almasamda göbüşte çıktı.artık gerisi Allaha emanet

Bna 1 ay sonra gel ense kalınlığı için dedi
Yani bnde sandm ki testlerle ölçülüyor
Sanırım ultrasonda bakıp ölçecek değil mi

kızlar ya ikili yaptırın ya dörtlü tarama ikisi de aynı şeye bakacak sonuçta.. hiç birini yaptırmadan nasıl geçer hamilelik süreci ben kafayı yerdim içim içime sığmazdı acaba yaptırsamıydım diye sonuçta önlem alınabiliniyor bir çok şeyde.. ikili yaptırdım dr dörtlüye gerek yok dedi şükür temiz çıktı..

Bna 1 ay sonra gel ense kalınlığı için dedi
Yani bnde sandm ki testlerle ölçülüyor
Sanırım ultrasonda bakıp ölçecek değil mi
Evet canım ultrasonda ölçtü bizim yakışıklıda yüz üstü dönmüştu doktorda tam istediğim bi pozisyon dedi ve ense kalınlığı ölçüldü bende senin gibi zannediyordum öğrenmis olduk

Evet canım ultrasonda ölçtü bizim yakışıklıda yüz üstü dönmüştu doktorda tam istediğim bi pozisyon dedi ve ense kalınlığı ölçüldü bende senin gibi zannediyordum öğrenmis olduk
hımm teşkkr edrmm cnmm yakışıklı deyince kacıncı haftada öğrndın

çok tatlılar annesi yaa ama kız modeli niye ördün şimdi erkek olcak bebiş hediye mi ördün yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…