Allahım sağlık versin gözün aydın inşallah bende gidince duyarım kalp atışınıOhhhh çok şükür bu karlı günde yolda insanın aklına kırk tane vesvese geliyor,çok şükür kese görüldü,kalp atışlari duyuldu fasulye gibi benim kuzum .sadece kan uyuşmazlığından ötürü iğne vurdular,hap Verdiler birde dinlenmeye çalışacakmisim ,çok şükür,çok teşekkür ederim canım sağlıkli olalım inşallah bebişlerimizle
Tüh ya çalışıyomusun bide of ben evdeyken yıkıldım çok zor ya Anaokulu öğretmeniyim işi bıraktım ben hamileyken çalışamam allahım güç kuvvet vversin.doktoruna söyle bulantı hapı ve bulantı iğnesi veriyor ama bana oda kar etmedi acile gittik serum verdiler içinde vitaminler olan o biraz iyi geldi, , birde canım benim idrarımda mikrop varmış oda bulantı yaparmış tek içimlik bir toz ilaç verdi oda iyi geldi.bol su içip tuvalete gidip temizledim içimi.aman sakın karnını boş tutma arada birşey at ağzına kuru ekmek simit ye kus karnını dolu tutman çok önemli.ben 9gün aralıksız kustum hiç kalkmadan.birde sıcak çay iç içini ferahlatır mentos şeker ye.çok üzüldüm ya çok zor allah güç versin geçecek bugünler ama çok zor.kokulardanda uzak dur her kokudan parfüm bile bulandırıyor.bulantının sebebi bebeğin dışardan gelen şeylere karşı kendini korumasıymış ne ilginçKızlarya.zahaba. Bu bulantı beni mahvetti çubuk kraker,leblebi, peynir ekmek yemekten bitap düştüm. 4 gündür başladı ve hala devam ediyo durmadan arada geçer gibi oluyor sonra bi dahabugün 6+6 olduk. Bakalım pazartesi kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gidince sorcam doktora. Siz neler yapıyosunuz walla çalışamıyorum nerdeyse o duruma geldim
Çok sağol canım dediklerini not aldım :) ewet çalışmak ki ne hem araç kullanıyorum bütün gün arabamda poşetler krakerler su ekmek.. sanki savaşa gidiyomTüh ya çalışıyomusun bide of ben evdeyken yıkıldım çok zor ya Anaokulu öğretmeniyim işi bıraktım ben hamileyken çalışamam allahım güç kuvvet vversin.doktoruna söyle bulantı hapı ve bulantı iğnesi veriyor ama bana oda kar etmedi acile gittik serum verdiler içinde vitaminler olan o biraz iyi geldi, , birde canım benim idrarımda mikrop varmış oda bulantı yaparmış tek içimlik bir toz ilaç verdi oda iyi geldi.bol su içip tuvalete gidip temizledim içimi.aman sakın karnını boş tutma arada birşey at ağzına kuru ekmek simit ye kus karnını dolu tutman çok önemli.ben 9gün aralıksız kustum hiç kalkmadan.birde sıcak çay iç içini ferahlatır mentos şeker ye.çok üzüldüm ya çok zor allah güç versin geçecek bugünler ama çok zor.kokulardanda uzak dur her kokudan parfüm bile bulandırıyor.bulantının sebebi bebeğin dışardan gelen şeylere karşı kendini korumasıymış ne ilginç
Canım aynı durumdayız bulantı halsizlik resmen yürüyecek gücüm yok bugün tartildim üç kilo vermişim sözde hamile kalmadan önce kendime dikkat edecem şöyle yiyecem böyle beslenecem derken günü anca bir öğünle kapatıyorum her an uyumak istiyorum şu üç ay bi geçseydiÇok sağol canım dediklerini not aldım :) ewet çalışmak ki ne hem araç kullanıyorum bütün gün arabamda poşetler krakerler su ekmek.. sanki savaşa gidiyommetpamid alabilirsin dedi doktor çok sıkışınca içiyorum bir de rennie öyle kendi kendime çözüm üretmeye çalışıyorum canımm
Ewet bende iple çekiyorum geçmesini canımmmmCanım aynı durumdayız bulantı halsizlik resmen yürüyecek gücüm yok bugün tartildim üç kilo vermişim sözde hamile kalmadan önce kendime dikkat edecem şöyle yiyecem böyle beslenecem derken günü anca bir öğünle kapatıyorum her an uyumak istiyorum şu üç ay bi geçseydi
Canım hayırlı olsun bebişin öncelikle galiba bu 2015 bebekleri biraz nazlı gelicek gibislm kızlar bende 8+5 inci günümdeyim. doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktı bebişim. ikinci randevume 1,5 hafta var halaneden bu kadar uzun tuttu arayı anlamadım. tam bir ay. çok merak ediyorum bebişimi. folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum şimdilik. mide bulantıları çok fena devam ediyor. neredeyse hiç birşey yiyemiyorum. herşeyden tiksinir oldum. hele kokulara karsı cok hassaslaştım. 3 kilo verdim şu ana kadar. herşeye rağmen bebişimin benimle olduğunu bilmek güzel. çekerken zor geliyor ama düşününce herşeye değer diyorum. Allahım hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Amin.
Ben korkudan tartıya filan çıkmıyorum canım vence sende öyle yap psikolojini bozma bebişin etkilenir. Merak etme 3.aydan sonra fazlasıyla o kiloları alacaksınCanım aynı durumdayız bulantı halsizlik resmen yürüyecek gücüm yok bugün tartildim üç kilo vermişim sözde hamile kalmadan önce kendime dikkat edecem şöyle yiyecem böyle beslenecem derken günü anca bir öğünle kapatıyorum her an uyumak istiyorum şu üç ay bi geçseydi
Merhaba canim benimde bulantilarim var karnim acken daha kotu oluyo ogurmeye basliyorum sabah uyanir uyanmaz ayva yiyorum ve soda iciyorum saat 10u bulmadan geciyo ama soda yada ayva olmazsa mahvoluyorum dene istersenKızlar merhaba. Bu bulantı beni mahvetti çubuk kraker,leblebi, peynir ekmek yemekten bitap düştüm. 4 gündür başladı ve hala devam ediyo durmadan arada geçer gibi oluyor sonra bi dahabugün 6+6 olduk. Bakalım pazartesi kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gidince sorcam doktora. Siz neler yapıyosunuz walla çalışamıyorum nerdeyse o duruma geldim
Canım çok sağol ayvayı denicem mutlaka ama soda daha çok şişirmiyor mu meraj ettim de?Merhaba canim benimde bulantilarim var karnim acken daha kotu oluyo ogurmeye basliyorum sabah uyanir uyanmaz ayva yiyorum ve soda iciyorum saat 10u bulmadan geciyo ama soda yada ayva olmazsa mahvoluyorum dene istersen
tahmini doğum günümüz 1 gün arayla bende çok merak ediyorum ama kontolüm 2 martta gebelik programı indirdim telefona orda 6 marttan sonra net görülebileceği yazıyordu ultrasonda.. bakalım bende de bir heves belki gittiğimde öğrenirim diye.. tabi her şeyden önce Rabbim sağlık versin..Cinsiyetleri ne zamn öğrenicez yaa çok merak ediyorummm yarın ikili test gidicem belli olur mu acaba 10+6 haftadayız
Hayırlı olsun bebeğin amman ağzını hayır ac o miğde bulantısı geldimi birden gelir seni yere serer insallah hiç bulantı yaşama ben herkese çok iyyim birşeyim yok dedim bi geldi beni mahvetti günlerce bulantı.birde keseyi göremezsen sakın ha paniğe kapılma biz görrmedik dış gebelik olabilir dediler günlerce agladım ama sonunda gördük çok şükür inşallah sende görürsün bol dua etMerhabalar 5 haftalik hamileyim haftaya gitcemşı ve kese için doktora gitmedim henüz hiç bulantı yok bende korkuyorum kese görünmez diyeee
Ayvayı bende denedim iyi geldi gerçekten amaaa hemen arkasından kusarsan wuuuuuu korkunç boğazını yırtıyor:)) yerken çok çiğne ki çıkarken kolay çıksın:)) iyice iğrençleştim ben artık yediğim herşeyin kusma anını düşünüyorum:)))))))))Canım çok sağol ayvayı denicem mutlaka ama soda daha çok şişirmiyor mu meraj ettim de?
Canım hayırlı olsun bebeğin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah. hepimz.doktor randevusu için normal süre bence çünkü zaten bebeğin görülme süreci belirli daha çok minikler yapılacak kontrollerde belli bence sık doktora gitmeye suan gerek yok yani ben her doktora gidişimde panik yapıyorum kafam karışıyor allahın izniyle büyüsünler iyice belirginleşsinler ozaman görmek heycanlı durumunu görüp takip edebilirizslm kızlar beinşallahci günümdeyim. doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktı bebişim. ikinci randevume 1,5 hafta var halaneden bu kadar uzun tuttu arayı anlamadım. tam bir ay. çok merak ediyorum bebişimi. folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum şimdilik. mide bulantıları çok fena devam ediyor. neredeyse hiç birşey yiyemiyorum. herşeyden tiksinir oldum. hele kokulara karsı cok hassaslaştım. 3 kilo verdim şu ana kadar. herşeye rağmen bebişimin benimle olduğunu bilmek güzel. çekerken zor geliyor ama düşününce herşeye değer diyorum. Allahım hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Amin.
Sen zor günleri atlatmıssın çok şükür bende daha iyyim haftalar geçtikce alışıyorum.bebeklerim yazmıssın ikizmiiii ayyyyy öyleyse harika maaşallah allahım sağlıkla büyütsün dünyaya getirsinBende Aralık ta öğrendim şuan 14 haftalığız bu yıl bizim yılımız olcak inşallah tebrik ederim herkesiEverdeen hiç korkma ben daha 2 hafta öncesine kadar kafamı bile kaldıramıyodum günlerce aç yattım diyebilirim.Ama bebislerim gayet iyiler çok şükür sen moralini bozma bu dönem geçicek herşey normale dönücek arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?