2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOi98, post: 40127218, member: 646765"]Kızlar içinde model var elindekini bitiriyim onuda atarım[/QUOTE]
Çok güzeller bende model buldum ama yükle yemedim erkek modelleri

çok tatlılar annesi yaa ama kız modeli niye ördün şimdi erkek olcak bebiş hediye mi ördün yoksa..
Arkadaşin kızı var hemde ikiz elimde ölçü olsun diye aldım ben rengi ve modeli erkeğe çevirdim sayı olarak çok işime yaradı ilkini başladım bakalım bitince paylaşacam inşallah

Arkadaşlar benim.isim gereği belli günlerde doktora gidebilirim ense kalinligi icin 11+4 te Girmiş olacağım. Sizce o zaman bakilir mj acaba 1 hafta sonra 12+4 te mi gitsem

Arkadaşlar benim.isim gereği belli günlerde doktora gidebilirim ense kalinligi icin 11+4 te Girmiş olacağım. Sizce o zaman bakilir mj acaba 1 hafta sonra 12+4 te mi gitsem
Bence bir hafta sonra git benimkinede 12 haftana girince gel demişti doktor

12
12 hafta ile 14. Hafta arasında bakıyorlarmis en iyi sonuç o zaman denildi

Eşimle konuştum yaptıralım ikili testi dedi bugun yaptircam inşallah bi sıkıntı çıkmaz bebişimde

merhaba arkadaşlar :) dün tarama testimi oldum. sonuçlar daha çıkmadı. çıkınca bilgilendiriciim. dünün en kötü olayı yaklaşık 10 tüp kan verdim (diğer testler için) ve akşama kadar baygınlık geçirdim. daha sabah yeni yeni kendime geliyorum. normalde bu kadar etkilemezdi ama galiba daha hassasım. tarama testi için bilgilendirme: ultrasonla tüm ölçümlerini yaptılar bebişimin. sonra bir tüp de kan aldılar tarama testi için. birde form var yaşım kilom vs bilgilerin olduğu.. o kadar da korkulacak bi test gibi gelmedi bana yada devlet hastanesinde yaptırdım bu testi biliyorsunuz oralarda çok ilgilenmez ve önemsemezler ondan kaynaklı da bana normal gibi geldi bilemiyrum.

Bilemiyorum, çok kararsızım bu konuda...
Hiç bir test kesin sonuç vermiyor, hep bir yanılma payı var...
Kendimi boşuna strese sokmayayım diyorum, ama gene de bilmiyorum...

tatlımm ben dün testi yaptırdım. korkulacak hiç bişi yok gibi göründü ayrıntılı bilgileri önceki yorumuma yazdım ordan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…