- 18 Mart 2010
- 23
- 19
- 288
Arkadaşin kızı var hemde ikiz elimde ölçü olsun diye aldım ben rengi ve modeli erkeğe çevirdim sayı olarak çok işime yaradı ilkini başladım bakalım bitince paylaşacam inşallahçok tatlılar annesi yaaama kız modeli niye ördün şimdi erkek olcak bebiş hediye mi ördün yoksa..
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin inşallah yuvanaBen 6+2 günlük hamileyim. Şükürler olsun. Allah her kese sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Bence bir hafta sonra git benimkinede 12 haftana girince gel demişti doktorArkadaşlar benim.isim gereği belli günlerde doktora gidebilirim ense kalinligi icin 11+4 te Girmiş olacağım. Sizce o zaman bakilir mj acaba 1 hafta sonra 12+4 te mi gitsem
12Arkadaşlar benim.isim gereği belli günlerde doktora gidebilirim ense kalinligi icin 11+4 te Girmiş olacağım. Sizce o zaman bakilir mj acaba 1 hafta sonra 12+4 te mi gitsem
12 hafta ile 14. Hafta arasında bakıyorlarmis en iyi sonuç o zaman denildiArkadaşlar benim.isim gereği belli günlerde doktora gidebilirim ense kalinligi icin 11+4 te Girmiş olacağım. Sizce o zaman bakilir mj acaba 1 hafta sonra 12+4 te mi gitsem
12+3 günlükken öğrendik ense kalınlığınada aynı gün bakıldı
Belki benimkininde cinsiyetini söylerler yakında12+3 günlükken öğrendik ense kalınlığınada aynı gün bakıldı
Günaydınnnn.Kızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
Mutlu yıllarKızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
Duda doktorun kartı görüşmek istersen
Bilemiyorum, çok kararsızım bu konuda...
Hiç bir test kesin sonuç vermiyor, hep bir yanılma payı var...
Kendimi boşuna strese sokmayayım diyorum, ama gene de bilmiyorum...
Kızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
Saol canım inşallah hepimizGünaydınnnn.
Doğum günün kutlu olsun canım. Bebeğinle birlikte Sağlıklı nice doğum günleri geçirirsin inşallah. Mutlu yıllarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?