Canim benim de 9.haftasa gogsum kaşınma baslamisti şimdi banyoda bebek yağı kullanıyorum 3.aya kadar onla idare edecem 3.aydan sonra kullanmak için lierac çatlak kremi aldimSelam arkadaşlar,
9. haftama yeni girdim. Ara ara göbeğim ve karnım kaşınmaya başladı, sizce bu normal mi? Sizlerin ne zaman başladı? Çatlak kremleri kullanma zamanım geldi mi?
ablam lierac kullandı, sıfır çatlak...ben de onu kullanmayı düşünüyorum, doktor başka bir öneride bulunmazsa. Teşekkürler cevabın için. Sağlıklı ve mutlu hamilelikler...:)Canim benim de 9.haftasa gogsum kaşınma baslamisti şimdi banyoda bebek yağı kullanıyorum 3.aya kadar onla idare edecem 3.aydan sonra kullanmak için lierac çatlak kremi aldim
Hadi inşallah hayırlı sonucları yaz.canım ya 10 tüp çok değilmi hiç duymamştım okadar kan aldıklarını.benimde randevuma az kaldı bendende mi alcaklar okadar kan[/QUOTE][QUOTprinces, post: 40139743, member: 503067"]merhaba arkadaşlar :) dün tarama testimi oldum. sonuçlar daha çıkmadı. çıkınca bilgilendiriciim. dünün en kötü olayı yaklaşık 10 tüp kan verdim (diğer testler için) ve akşama kadar baygınlık geçirdim. daha sabah yeni yeni kendime geliyorum. normalde bu kadar etkilemezdi ama galiba daha hassasım.tarama testi için bilgilendirme: ultrasonla tüm ölçümlerini yaptılar bebişimin. sonra bir tüp de kan aldılar tarama testi için. birde form var yaşım kilom vs bilgilerin olduğu.. o kadar da korkulacak bi test gibi gelmedi bana yada devlet hastanesinde yaptırdım bu testi biliyorsunuz oralarda çok ilgilenmez ve önemsemezler ondan kaynaklı da bana normal gibi geldi bilemiyrum.
ablam lierac kullandı, sıfır çatlak...ben de onu kullanmayı düşünüyorum, doktor başka bir öneride bulunmazsa. Teşekkürler cevabın için. Sağlıklı ve mutlu hamilelikler...:)
Ailenle sevdiklerinle sağlıkli ,mutlu nice yaşların olsun .iyiki doğdunKızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
Kızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
Canım sen genede krem kullanmaya nemlendirici kullanmaya başla bi teyze bana elinde kolunda karnında bu aylarda kaşıntın varmı demişti benimde göbek,el,kol kaşındı senin oğlun olcak dedi ben inanmamıştım ama doğru çıktı erkek Seninde belki oğlun olacaktir bakarız doğru çıkıyormuSelam arkadaşlar,
9. haftama yeni girdim. Ara ara göbeğim ve karnım kaşınmaya başladı, sizce bu normal mi? Sizlerin ne zaman başladı? Çatlak kremleri kullanma zamanım geldi mi?
tahminler genelde erkek olacağı yönünde :))))Canım sen genede krem kullanmaya nemlendirici kullanmaya başla bi teyze bana elinde kolunda karnında bu aylarda kaşıntın varmı demişti benimde göbek,el,kol kaşındı senin oğlun olcak dedi ben inanmamıştım ama doğru çıktı erkek Seninde belki oğlun olacaktir bakarız doğru çıkıyormu
iyiki doğdun kuzuuuuu inşallah bebeğinde sağlıkla doğar seneye birlikte kutlarsınız..Kızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
çok yerinde bir karar olmuş cnmEşimle konuştum yaptıralım ikili testi dedi bugun yaptircam inşallah bi sıkıntı çıkmaz bebişimde
Canımm saol inşallah:))iyiki doğdun kuzuuuuu inşallah bebeğinde sağlıkla doğar seneye birlikte kutlarsınız..
Benim hiç kaşıntım yok acaba kızmı.yakında bende öğrenirim inşallah.tahminler genelde erkek olacağı yönünde :))))
hakikaten suratım, boynum, elim vs. de kaşınıyor. Sanırım herşey yolunda giderse önümüzdeki aya kadar belli olur, ben de hemen paylaşırım sizlerle....
Yüzde yaglanma birde minik sivilce çıkarsa kız dedi benim gülizar teyzem kendileri 14 doğum yapmış ikisi tarlada doğurup bebeyi çapıta sardım tarlayı çapaya devam ettim diyor kocasıda traktörde uyuyormus onada hiç ses etmedim diyor,herif geldiki bebe doğmuş tarla çapalanmis akşamada eve gittik diyor öylede iyi bir teyzemBenim hiç kaşıntım yok acaba kızmı.yakında bende öğrenirim inşallah.
75 tl canimmerhaba :) ya bu lierac tam olarak ne kadar? bende çok duyuyorum sebamedle bunun arasında kaldım ama kutu kutu da bitirmek gerekio doğuma kadar
Doğum günün kutlu olsun canım,sağlıkla ,huzurla ,eşinle ,sevdiklerinle veeeee en çokta bebişinleee:) mutlu yaşlarKızlarr herkese Günaydın bugün benim doğum günüm bebeğimle ilk doğum günüm en güzel hediyem benim
75 tl canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?