- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Benim hiç kaşıntım yok acaba kızmı.yakında bende öğrenirim inşallah.
kuzusu ya gerek yok o kadar para vermelere bnm dr vazelin kullan dedi ilk hamileliğimde sıfır çatlak şimdi ikinciye hamileyim yine vazelin kullanıyorum ve kime tavsiye etsem çatlak sorunu yaşamadılar ki biri kızkardeşim 8 aylık bebeği şimdi vücudu eskisi gibi..sağol cnm tüm kremlerin fiyatları hemen hemen aynı galiba bende bu kremden alacağım. bu kremi uzun süre kullanıp gerçekten faydasını gören arkadaşlar var mı ki
kuzusu ya gerek yok o kadar para vermelere bnm dr vazelin kullan dedi ilk hamileliğimde sıfır çatlak şimdi ikinciye hamileyim yine vazelin kullanıyorum ve kime tavsiye etsem çatlak sorunu yaşamadılar ki biri kızkardeşim 8 aylık bebeği şimdi vücudu eskisi gibi..
Maşallah hep öle gider umarımben de 7+6 oldum. ben de ne bulantı ne başka bişey çok şükür. pazartesi randevumuz var merakla bekliom. insan her daim tedirgin oluyo. ilk gebeliğim böyle hissetmem normal dimiiacaba bişey olmuş mudur iyi midir. bi de henüz hareket hissetmeyince boşlukta gibiyim
Benim cihazda 4 boyutluydu, doktor da çok tecrübeliydi, 13+0 da gittim yinede birşey söylemediUltrason cihazı çok onemli ama iyi bi cihazsa kesin öğrenirsiniz benimki dört boyutluydu
valla cnm ben kullandım dediğim gibi sıfır çatlak, kaşıntılarım başladığından beri bunda da kullanıyorum.. böyle çilek kokulusundan :) yiyesim geliyorgerçekten mi???kesinlikle süper cnm yaa çok pahalı bu kremler birde yazık günah 75 tl aslında halama çektiysem eğer hiç çatlağım olmayacak vücudum da normalde çok esnektir ama yinede bir sıkıntı yaşayım istemiyorum. o zaman hemencecik kutu kutu vazelin almaya
Vay gülüzar teyzem işte idolümdeki teyzeler.biz fısısız valla.nasıl yapmışlar yapmışlar ya inanmıyorum ben ikinciyi yapamıyacak gibiyimYüzde yaglanma birde minik sivilce çıkarsa kız dedi benim gülizar teyzem kendileri 14 doğum yapmış ikisi tarlada doğurup bebeyi çapıta sardım tarlayı çapaya devam ettim diyor kocasıda traktörde uyuyormus onada hiç ses etmedim diyor,herif geldiki bebe doğmuş tarla çapalanmis akşamada eve gittik diyor öylede iyi bir teyzem
Canım canım çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım,sağlıkla ,huzurla ,eşinle ,sevdiklerinle veeeee en çokta bebişinleee:) mutlu yaşlar
Ayy çok güzeller ben bunlara çok hevesliyim Pijama hastasıyım.begendiğim bi tane var doğumda onu alcam beyaz süslü püslü yatcam o acılarla:))şimdi yatıyorum eşim sürprizler yapmış bide pijama almış s beden nasıl giyceksem yazlık daralır o olmazkikattina .!.:kızlar bunlar nasıl sizce
bende taytlı olanın m bedenini aldım doğum sonrası için.. normal doğum yaparsam rahatlıkla giyerim ki şimdilik normal görünüyor inşallah bi aksilik olmaz.. beyaz bana çabuk kirlenir gibi geliyor cnm ya sonuçta normalde olsa sezeryan da olsa kanama olacak ne bilim riskli sanki beyaz.. o yüzden koyu tercih ettim sabahlık beyaz olsa yeter :)Ayy çok güzeller ben bunlara çok hevesliyim Pijama hastasıyım.begendiğim bi tane var doğumda onu alcam beyaz süslü püslü yatcam o acılarla:))şimdi yatıyorum eşim sürprizler yapmış bide pijama almış s beden nasıl giyceksem yazlık daralır o olmazki
Sabahlikli olan daha hoşuma gittikızlar bunlar nasıl sizce
Hatta bana doğumda beni cagar ben doğum yaptıririm sana diyor ben sezeryanim mecburum diyorum sen beni dinle gitme biyere tek solukta doğurursun diyor o benim neşe kaynağım,çok iyi bir komşum,arkadaşimVay gülüzar teyzem işte idolümdeki teyzeler.biz fısısız valla.nasıl yapmışlar yapmışlar ya inanmıyorum ben ikinciyi yapamıyacak gibiyim
benimde favorim o netten sipariş verdim. pijama.comdan bakalım göründüğü kadar güzelmiSabahlikli olan daha hoşuma gitti
Burda ankarada pijama,gecelik baktım bende renk olarak pudra ve krem renkleri beğendim çok güzeller ama fiyatlari uçmuş 195 tl dedi çok fazla geldi takımdan hariç polardan sabahlik aldım grig ve pembe renkleri var yumuşacik doğumdan sonra en çok onu kullanırım herhalde emzirme ,gece kalkmalarda çok işime yariyacak gibi görünüyorbenimde favorim o netten sipariş verdim. pijama.comdan bakalım göründüğü kadar güzelmi
Canim benim kuzenim doktor ve hamile o da bu kremden aldı en iyisi bu diyor forumdan da arastirabilirsinsağol cnm tüm kremlerin fiyatları hemen hemen aynı galiba bende bu kremden alacağım. bu kremi uzun süre kullanıp gerçekten faydasını gören arkadaşlar var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?