2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Benim hiç kaşıntım yok acaba kızmı.yakında bende öğrenirim inşallah.

ya bu kaşıntının cinsiyetle alakası var mı gerçekten? bende kaşınmaya başladın bak şimdi şaka bir yana karnım yeni yeni genişlemeye başladı benim ve cildim inanılmaz kurudu bunun üzerine eczaneden hem yüzüm hem vücudum için 2 krem aldım ve çok memnunum.(bu arada karma ciltliyim) bu kremleri kullandıktan sonra kaşıntı falan kalmadı. merak eden olursa vücudum için kullandığım dexery(gibi bişiydi tam ismini hatırlayamadım) yüzüme kullandığım da topicrem. bunlar hemilelik döneminde kullanılabilecek kimyasal içeriği olmayan kremlermiş eczacının söylediine göre.

sağol cnm tüm kremlerin fiyatları hemen hemen aynı galiba bende bu kremden alacağım. bu kremi uzun süre kullanıp gerçekten faydasını gören arkadaşlar var mı ki
kuzusu ya gerek yok o kadar para vermelere bnm dr vazelin kullan dedi ilk hamileliğimde sıfır çatlak şimdi ikinciye hamileyim yine vazelin kullanıyorum ve kime tavsiye etsem çatlak sorunu yaşamadılar ki biri kızkardeşim 8 aylık bebeği şimdi vücudu eskisi gibi..

gerçekten mi??? kesinlikle süper cnm yaa çok pahalı bu kremler birde yazık günah 75 tl aslında halama çektiysem eğer hiç çatlağım olmayacak vücudum da normalde çok esnektir ama yinede bir sıkıntı yaşayım istemiyorum. o zaman hemencecik kutu kutu vazelin almaya

ben de 7+6 oldum. ben de ne bulantı ne başka bişey çok şükür. pazartesi randevumuz var merakla bekliom. insan her daim tedirgin oluyo. ilk gebeliğim böyle hissetmem normal dimii acaba bişey olmuş mudur iyi midir. bi de henüz hareket hissetmeyince boşlukta gibiyim

Maşallah hep öle gider umarım
Bnde 7+4 üm
Evet hep hareket etse de hissetsem isteği var içimde

valla cnm ben kullandım dediğim gibi sıfır çatlak, kaşıntılarım başladığından beri bunda da kullanıyorum.. böyle çilek kokulusundan :) yiyesim geliyor

kızlar bunlar nasıl sizce

Eklentiler

• Dantelli-Tunik-ve-Tayt-Takim-100_10843_1.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Hamile-Lohusa-Sabahlik-747_10324_1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 76
Vay gülüzar teyzem işte idolümdeki teyzeler.biz fısısız valla.nasıl yapmışlar yapmışlar ya inanmıyorum ben ikinciyi yapamıyacak gibiyim

kattina .!.:
kızlar bunlar nasıl sizce
Ayy çok güzeller ben bunlara çok hevesliyim Pijama hastasıyım.begendiğim bi tane var doğumda onu alcam beyaz süslü püslü yatcam o acılarla:))şimdi yatıyorum eşim sürprizler yapmış bide pijama almış s beden nasıl giyceksem yazlık daralır o olmazki

bende taytlı olanın m bedenini aldım doğum sonrası için.. normal doğum yaparsam rahatlıkla giyerim ki şimdilik normal görünüyor inşallah bi aksilik olmaz.. beyaz bana çabuk kirlenir gibi geliyor cnm ya sonuçta normalde olsa sezeryan da olsa kanama olacak ne bilim riskli sanki beyaz.. o yüzden koyu tercih ettim sabahlık beyaz olsa yeter :)

[QUOgüzeltina, post: 40149066, member: 61584"]bende taytlı olanın m bedenini aldım doğum sonrası için.. normal doğum yaparsam rahatlıkla giyerim ki şimdilik normal görünüyor inşallah bi aksilik olmaz..[/QUOTE]
Çok güzel.ouff doğumu hatırlatma ben cok korkuyorum normal doğuramıycam.çok korkuyorum nasıl doğum yapcam bilmem beni iki gün bayıltsınlar

Vay gülüzar teyzem işte idolümdeki teyzeler.biz fısısız valla.nasıl yapmışlar yapmışlar ya inanmıyorum ben ikinciyi yapamıyacak gibiyim
Hatta bana doğumda beni cagar ben doğum yaptıririm sana diyor ben sezeryanim mecburum diyorum sen beni dinle gitme biyere tek solukta doğurursun diyor o benim neşe kaynağım,çok iyi bir komşum,arkadaşim

benimde favorim o netten sipariş verdim. pijama.comdan bakalım göründüğü kadar güzelmi
Burda ankarada pijama,gecelik baktım bende renk olarak pudra ve krem renkleri beğendim çok güzeller ama fiyatlari uçmuş 195 tl dedi çok fazla geldi takımdan hariç polardan sabahlik aldım grig ve pembe renkleri var yumuşacik doğumdan sonra en çok onu kullanırım herhalde emzirme ,gece kalkmalarda çok işime yariyacak gibi görünüyor

E="emili98, post: 40149364, member: 646765"]Hatta bana doğumda beni cagar ben doğum yaptıririm sana diyor ben sezeryanim mecburum diyorum sen beni dinle gitme biyere tek solukta doğurursun diyor o benim neşe kaynağım,çok iyi bir komşum,arkadaşim[/QUOTE]
Valla yaptırırda o doğumu:))benim eşim tarafıda öyle evde doğumlar olurmuş o küçükken eşim anlatıyor.keşke öyle olabilseydim çok isterdim

Ne guzel sohbet edıyorsunuz ımrenıyorum sıze kızlar gun ıcınde yogunluktan cevap yazamasamda hergun takıp edıyorum. Bugun ılk defa ultrasona gırdım bebegımın sesını duydum cok sukur kalbı atıyor ve olması gereken yerde buyuyor ne guzel bır duygu rabbım evlat hasretıyle yananlara da nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…