Gözün aydın canım çok güzel bi duyguNe guzel sohbet edıyorsunuz ımrenıyorum sıze kızlar gun ıcınde yogunluktan cevap yazamasamda hergun takıp edıyorum. Bugun ılk defa ultrasona gırdım bebegımın sesını duydum cok sukur kalbı atıyor ve olması gereken yerde buyuyor ne guzel bır duygu rabbım evlat hasretıyle yananlara da nasıp etsın ınsallah
Dün yaptırdım testi ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş dedi doktor kan da verdim üç gün sonra çıkacak o da iyi gelir inşşşçok yerinde bir karar olmuş cnmhadi hayırlı haberler al inşallah..
Gözün aydın canım sağlıkla sıhatle büyüsün inşallahNe guzel sohbet edıyorsunuz ımrenıyorum sıze kızlar gun ıcınde yogunluktan cevap yazamasamda hergun takıp edıyorum. Bugun ılk defa ultrasona gırdım bebegımın sesını duydum cok sukur kalbı atıyor ve olması gereken yerde buyuyor ne guzel bır duygu rabbım evlat hasretıyle yananlara da nasıp etsın ınsallah
gözün aydın kan da temiz çıkar merak etme cnm sağlıkla büyüt bebişini inşallah.. zaman geçmiyor sanki bir an önce 6. aya gelmek istiyorumDün yaptırdım testi ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş dedi doktor kan da verdim üç gün sonra çıkacak o da iyi gelir inşşş
korkma ben kızıma hamileyken annem hayatta normal yapamaz bu diyordu arkamdan, parmağım kesilmişti hamileyken ben nasıl ağlıyorum baba diye koridordan salona koşuyorum o zamanlar 2 yaşında olan yeğenim taklitimi yapıyordu kimse normal doğum yapacağıma inanmadı canı cebinde tipler var ya onlardandım ama Allah onun dayanma gücünü veriyor cnm rüyada gibi hissediyorsun acıyı.. ben doğumdan sonra daha metanetli daha dayanıklı bir kadın oldum.. şimdi hep dua ediyorum Rabbim normal doğum nasip etsin diye.. ne vücut bozulması ne fazla kilo sorunu kalıyor normal doğum da hem sütünde ıkınmalardan dolayı doğum sonrası hemen geliyor.. normal adı üstünde bebekte annede doğum sürecinde bir nevi yenileniyor sonra hayata bakışın değişiyor..Çok güzel.ouff doğumu hatırlatma ben cok korkuyorum normal doğuramıycam.çok korkuyorum nasıl doğum yapcam bilmem beni iki gün bayıltsınlar
Amin cnm inşallah.. bebeğinin sağlıkla olmasına çok sevindimNe guzel sohbet edıyorsunuz ımrenıyorum sıze kızlar gun ıcınde yogunluktan cevap yazamasamda hergun takıp edıyorum. Bugun ılk defa ultrasona gırdım bebegımın sesını duydum cok sukur kalbı atıyor ve olması gereken yerde buyuyor ne guzel bır duygu rabbım evlat hasretıyle yananlara da nasıp etsın ınsallah
İkili tarama testi hangi haftalar arasında yapılıyor bir de zorunlumuydu biliyormusunuz?Ben yaptırmadim doktorum ultrasonda ense kalınlığıni,burun kemiğini dahi kontrol etti gayet normal dedi daum sendromu içinde göbekten sıvı aldırmadan belli olmaz dedi tabii onunda belirli riski var gelişim olarakta çok iyiyiz çok şükür bu zamana kadar gram kilo almasamda göbüşte çıktı.artık gerisi Allaha emanet
zorunlu değil ama bana sorarsan şart ikili yaptırmazsan dörtlü yaptırmanı isteyecek dr. 12-14 hafta arası yapılıyor ikili test cnm.. şimdi herşey ilerledi anne karnında bir çok şeye müdahale edip iyileştirme yapılıyor testler bu yüzden önemli..İkili tarama testi hangi haftalar arasında yapılıyor bir de zorunlumuydu biliyormusunuz?
zorunlu değil ama bana sorarsan şart ikili yaptırmazsan dörtlü yaptırmanı isteyecek dr. 12-14 hafta arası yapılıyor ikili test cnm.. şimdi herşey ilerledi anne karnında bir çok şeye müdahale edip iyileştirme yapılıyor testler bu yüzden önemli..
dörtlü olunca üçlü tarih oldu gibi bişey cnm..haklısın ister istemez korkuyorum testlerden inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. birde 3 lü tarama testi varmış ne kadar çok test var
dörtlü olunca üçlü tarih oldu gibi bişey cnm..
evet cnm daha kapsamlı, ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım dr vazelin yeter dedi gerçekten sıfır çatlak göbeğim dümdüz.. şimdi yine vazelin kullanıyorum.. krem almayı falan da düşünmüyorum..daha kapsamlı tabi 4 lü tarama ondan dimi. Canım bide bişey sorucam şu çatlak kremlerinden herkes LİERAC öneriyorlar bilgin varmı?
evet cnm daha kapsamlı, ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım dr vazelin yeter dedi gerçekten sıfır çatlak göbeğim dümdüz.. şimdi yine vazelin kullanıyorum.. krem almayı falan da düşünmüyorum..
cnm ben kime tavsiye ettiysem çatlak sorunu yaşamadılar vazelin baya etkiliBöyle şeyler ırsi derler aslında :) benim annemde hiç olmamış ama benim ilk hamileliğim ya bilemedim inşallah benimde olmaz. Vazelin denerim inşallah bende de işe yarar canım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah2 yaşindaki kizima kardeş geliyor
Ahh ahh keşke yapabilsem hiç umudum yok hayal bile edemiyorum ben anormal derecede korkagım.okadar ki evlenmeden önce ödünmkopardı ben vajinusmusum derdim öyle benliğime kazınmışki evlendim gerçekden yapamadım:)) doktora gittinm terapi falan gördüm olmadığım halde kendimi korkutuyomusum.hamile kaldım alttan muayene yaptıramadım.acaip korkagım beni tedavi eden doktorda sen normal doğum yapamzsın dedi psikolojikmiş.zaten miniciğim 43kiloyla hamile kaldım keşke kilo alsam.ben nasıl anne olcam valla bilmiyorum hiç umudum yok kendimden.iyi bakar büyütürüm ama doğum konusu beni benden alıyor.sen maaşallah aşmışsın anne olmakda tabi olgunlaştırıyor darısı başıma:)))korkma ben kızıma hamileyken annem hayatta normal yapamaz bu diyordu arkamdan, parmağım kesilmişti hamileyken ben nasıl ağlıyorum baba diye koridordan salona koşuyorum o zamanlar 2 yaşında olan yeğenim taklitimi yapıyordu kimse normal doğum yapacağıma inanmadı canı cebinde tipler var ya onlardandım ama Allah onun dayanma gücünü veriyor cnm rüyada gibi hissediyorsun acıyı.. ben doğumdan sonra daha metanetli daha dayanıklı bir kadın oldum.. şimdi hep dua ediyorum Rabbim normal doğum nasip etsin diye.. ne vücut bozulması ne fazla kilo sorunu kalıyor normal doğum da hem sütünde ıkınmalardan dolayı doğum sonrası hemen geliyor.. normal adı üstünde bebekte annede doğum sürecinde bir nevi yenileniyor sonra hayata bakışın değişiyor..
kendini hazırlamak senin elinde olumsuz düşündükçe olumsuz şeyler yaşarsın tabiki.. valla kuzu ben yaptıysam herkes yapar yeterki tek sorun korku olsun.. ama başka etkenler varsa yapacak bişey yok tabiki.. herşeyin hayırlısı olsun cnm..Ahh ahh keşke yapabilsem hiç umudum yok hayal bile edemiyorum ben anormal derecede korkagım.okadar ki evlenmeden önce ödünmkopardı ben vajinusmusum derdim öyle benliğime kazınmışki evlendim gerçekden yapamadım:)) doktora gittinm terapi falan gördüm olmadığım halde kendimi korkutuyomusum.hamile kaldım alttan muayene yaptıramadım.acaip korkagım beni tedavi eden doktorda sen normal doğum yapamzsın dedi psikolojikmiş.zaten miniciğim 43kiloyla hamile kaldım keşke kilo alsam.ben nasıl anne olcam valla bilmiyorum hiç umudum yok kendimden.iyi bakar büyütürüm ama doğum konusu beni benden alıyor.sen maaşallah aşmışsın anne olmakda tabi olgunlaştırıyor darısı başıma:)))
Ohh yorma canım kendini fazla.bende ilk öğrendim de 5haftalıkdı sonra 6.haftada gittim sonra 9.haftada gittim şimdi bu ayın sonu bir randevum daha var bugün tam 12.haftam ama benim 6.haftada sadece keseyi gördük 9.hafta kalp atısını duyduk bu aydan sonrakide test falan yapcak sanırım.sen kalp atısını falan duyduysan normal aslında 12.haftadan sonra çağrıyolar genelde yada 12.hafta falan.demekki sağlıklı gördü bebeşi endişe etme bencelati lokum .!.:selam kızlarr yıne muhabbetin dibine vurmussunuz:) benımde mısafırım gelecek sabahtan beri hazırlık yapıyorum ,aklıma takılan bır sey varda ben 6 haftalıkken gıttım dr a ,bırdahakıne 12.haftada gel dedı ama cok uzun degıl mı bu süre sız 6. haftadan sonra ne zman gıtmıstınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?