12. haftada çağırması normal cnm bebek artık gelişimini tamamlamış olacak ve ikili test için gün verecek sonra ayda 1 çağıracak 7 ayda 3 haftada bir 8. ayda 2 haftada bir şeklinde.. tabi birazda bebeğin ve senin sağlık durumuna göre değişir çağırma sıklığı.. rahat ol şuan kullandığın ilaçlar yeterli..evet kalp atışını duyduk ama ne bileyim yavrum napıo orda bılemıyorum:)merak ediyorum.vejeteryanım bırde sadece decavit ve follıc kullanıyorum.ek birsey verecekmı diye.normal dıosun yanı.bu arada canım bende aynı senın gıbıyım ama bana cesaret geldi baku de bır arkadaşım 5 dakıkada normal dogum yapmıs sunı sancıyla hıc korkma emi,bebek dogmadan kuran hatmi yaptırın ben yaptırcam
Ahh ahh keşke yapabilsem hiç umudum yok hayal bile edemiyorum ben anormal derecede korkagım.okadar ki evlenmeden önce ödünmkopardı ben vajinusmusum derdim öyle benliğime kazınmışki evlendim gerçekden yapamadım:)) doktora gittinm terapi falan gördüm olmadığım halde kendimi korkutuyomusum.hamile kaldım alttan muayene yaptıramadım.acaip korkagım beni tedavi eden doktorda sen normal doğum yapamzsın dedi psikolojikmiş.zaten miniciğim 43kiloyla hamile kaldım keşke kilo alsam.ben nasıl anne olcam valla bilmiyorum hiç umudum yok kendimden.iyi bakar büyütürüm ama doğum konusu beni benden alıyor.sen maaşallah aşmışsın anne olmakda tabi olgunlaştırıyor darısı başıma:)))
12 daha iyi bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğine genelde bu haftada bakılıyor bundan sonraki randevularini ayda bir yaptirsan daha uygun gibiselam kızlarr yıne muhabbetin dibine vurmussunuz:) benımde mısafırım gelecek sabahtan beri hazırlık yapıyorum ,aklıma takılan bır sey varda ben 6 haftalıkken gıttım dr a ,bırdahakıne 12.haftada gel dedı ama cok uzun degıl mı bu süre sız 6. haftadan sonra ne zman gıtmıstınız
Canım bende bebek kipirdayana kadar insan kendini hamile zannetmiyorum bende oynamasını sabırsızlikla bekliyorum ilaça gelirsek tehlikeli olsa vermezler zaten içmekten daha iyi gibiMerhaba kizlar nasilsiniz
Ya sizlere iki sey sormam lazim
Ilki yaklasik iki haftadir kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama en son sali gunu baktik bebise ve cok sükür cok iyi acaba sizlerdede oldu mu bu hamilelige mi alistim acaba bide oyle sert bi karnim yok
Ikinciai ise yurtdisinda yasiyorum ve bakteri nedeniyle krem verildi siringasi var iceri sIkIliyor hastane vermisti doktoruma sordum kullan dedi dun kullandim ama acikcasi korkuyorum bi zarari olur mu ki sizce
Canim cok sagol cevabin icin. Aramiz birgun gibi gozukuyor. Bende sabirsizlikla hareket bekliyorum ama ilk bebegim galiba anlamam biraz daha zaman alcakCanım bende bebek kipirdayana kadar insan kendini hamile zannetmiyorum bende oynamasını sabırsızlikla bekliyorum ilaça gelirsek tehlikeli olsa vermezler zaten içmekten daha iyi gibi
Benim sezaryan olduğu için 38 haftalikken alacakmis doktorum 15-16 eylül gibi olacak inşallah hayırlısi olsun hakkımızdaCanim cok sagol cevabin icin. Aramiz birgun gibi gozukuyor. Bende sabirsizlikla hareket bekliyorum ama ilk bebegim galiba anlamam biraz daha zaman alcak
galiba ilavi kullanmaya decam etcem cunku ilerlerse de kotu olabilir sonucu
Amin canim insallah allah kolaylik versin sezeryan zorBenim sezaryan olduğu için 38 haftalikken alacakmis doktorum 15-16 eylül gibi olacak inşallah hayırlısi olsun hakkımızda
Kızlar bende henüz 3-4 gündür hamile olduğumu öğrendim. Hepimizin kucağına almak kısmet olur inşallahh :)
Çok güzel bi haber canım hayırlı uğurlu olsun bebişinkızlar tüp bebek tedavisi görürken hamile kaldımcumartesi öğrendim mucizemi değerlerim her gün artıyor haftaya da ultrasonda bakacak doktor şoklar içindeyim hala inanamıyorum..tüp ilaçlarımı alıp iğnelere başlamıştık tüpte bile doktor % 25 demişti yaşım 36 gerçekten benim mucizem
Benimde çıktı ama çok az bazen Allah Allah bu çocuk nerde dediğim oluyor kayboluyor keretaburda olan varmı kızlar, benim karnım çıktı bu haftalarda karın çıkar mı hiç?
hadi yaa ama benimki daha 10 haftalık gaz mı acaba 55 le hamile kaldım 57 kg olmusum ama gobek maşallah 5 yalık gıbıBenimde çıktı ama çok az bazen Allah Allah bu çocuk nerde dediğim oluyor kayboluyor kereta
Ben daha gr kilo almadım üç kg verdim onu bile almadım bebeğin gelişimi gayet güzel doktorumda beşinci aydan sonra alırsın dedi kilo almasakta bebek gelişiyor zaten ben sekiz ile on kilo alıyorum hamilelik boyunca bebekte üçbuçuk ile dört kilo arasında alıyor kimi anne kendine bende ise bebek alıyorhadi yaa ama benimki daha 10 haftalık gaz mı acaba 55 le hamile kaldım 57 kg olmusum ama gobek maşallah 5 yalık gıbı
burda olan varmı kızlar, benim karnım çıktı bu haftalarda karın çıkar mı hiç
burda olan varmı kızlar, benim karnım çıktı bu haftalarda karın çıkar mı hiç?
benim de çıktı karnım 10 haftalık oldu hemde nasıll ikiz olmasından da kaynaklanabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?