2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

12. haftada çağırması normal cnm bebek artık gelişimini tamamlamış olacak ve ikili test için gün verecek sonra ayda 1 çağıracak 7 ayda 3 haftada bir 8. ayda 2 haftada bir şeklinde.. tabi birazda bebeğin ve senin sağlık durumuna göre değişir çağırma sıklığı.. rahat ol şuan kullandığın ilaçlar yeterli..

Merhaba kizlar nasilsiniz

Ya sizlere iki sey sormam lazim

Ilki yaklasik iki haftadir kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama en son sali gunu baktik bebise ve cok sükür cok iyi acaba sizlerdede oldu mu bu hamilelige mi alistim acaba bide oyle sert bi karnim yok

Ikinciai ise yurtdisinda yasiyorum ve bakteri nedeniyle krem verildi siringasi var iceri sIkIliyor hastane vermisti doktoruma sordum kullan dedi dun kullandim ama acikcasi korkuyorum bi zarari olur mu ki sizce

benimde en çok korktuğum şey normal doğum ama kızlar ağrısız doğum diye birşey varya epidural yapıyorlar ama normal doğum yapıyorsun buaralar aklımı kurcalıyor nasıl yapıcam bende bilemiyorum

12 daha iyi bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğine genelde bu haftada bakılıyor bundan sonraki randevularini ayda bir yaptirsan daha uygun gibi

Canım bende bebek kipirdayana kadar insan kendini hamile zannetmiyorum bende oynamasını sabırsızlikla bekliyorum ilaça gelirsek tehlikeli olsa vermezler zaten içmekten daha iyi gibi

Kızlar normal doğumdan şaşmayin derim,ben normalde sezaryende olduğum için normal doğum tabiiki ağrı olacak ama doğum yaptıktan sonra bi saatte oturup bebeği emzirebiliyorsunuz odada yardımsiz tur atıyorsunuz ama sezeryan bir hafta yardımsiz yataktan kalkamıyorsunuz şimdi normal doğum tercih edilsin diye uyusturarak doğum yaptırıyorlarmis çok büyük avantaj sütunuzde hemen geliyor normal doğumda,ama sezeryanda iki gün beklemek gerekiyor

Canım bende bebek kipirdayana kadar insan kendini hamile zannetmiyorum bende oynamasını sabırsızlikla bekliyorum ilaça gelirsek tehlikeli olsa vermezler zaten içmekten daha iyi gibi
Canim cok sagol cevabin icin. Aramiz birgun gibi gozukuyor. Bende sabirsizlikla hareket bekliyorum ama ilk bebegim galiba anlamam biraz daha zaman alcak

galiba ilavi kullanmaya decam etcem cunku ilerlerse de kotu olabilir sonucu

Canim cok sagol cevabin icin. Aramiz birgun gibi gozukuyor. Bende sabirsizlikla hareket bekliyorum ama ilk bebegim galiba anlamam biraz daha zaman alcak

galiba ilavi kullanmaya decam etcem cunku ilerlerse de kotu olabilir sonucu
Benim sezaryan olduğu için 38 haftalikken alacakmis doktorum 15-16 eylül gibi olacak inşallah hayırlısi olsun hakkımızda

kızlar tüp bebek tedavisi görürken hamile kaldım cumartesi öğrendim mucizemi değerlerim her gün artıyor haftaya da ultrasonda bakacak doktor şoklar içindeyim hala inanamıyorum..tüp ilaçlarımı alıp iğnelere başlamıştık tüpte bile doktor % 25 demişti yaşım 36 gerçekten benim mucizem

burda olan varmı kızlar, benim karnım çıktı bu haftalarda karın çıkar mı hiç?

Çok güzel bi haber canım hayırlı uğurlu olsun bebişin

hadi yaa ama benimki daha 10 haftalık gaz mı acaba 55 le hamile kaldım 57 kg olmusum ama gobek maşallah 5 yalık gıbı
Ben daha gr kilo almadım üç kg verdim onu bile almadım bebeğin gelişimi gayet güzel doktorumda beşinci aydan sonra alırsın dedi kilo almasakta bebek gelişiyor zaten ben sekiz ile on kilo alıyorum hamilelik boyunca bebekte üçbuçuk ile dört kilo arasında alıyor kimi anne kendine bende ise bebek alıyor

B gün bende kontrole gittim ense kalınlığına bakıldı bebisimin birde kan alındı yarın alacağım sonuçları hayırlisiyla bir sorun çıkmaz inşallah bi de 4 boyutlu ultrason da baktik bebegime hareket ediyordu doktorum iyice gösterdi sağolsun çok tatlıya küçücük ama kıpır kıpır di masallah o hareket ettikçe ben mutlu oldum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…