Aynısını 1 ay sonra yaşayacağım Allah izin verirse nasıl bakılıo enseyeB gün bende kontrole gittim ense kalınlığına bakıldı bebisimin birde kan alındı yarın alacağım sonuçları hayırlisiyla bir sorun çıkmaz inşallah bi de 4 boyutlu ultrason da baktik bebegime hareket ediyordu doktorum iyice gösterdi sağolsun çok tatlıya küçücük ama kıpır kıpır di masallah o hareket ettikçe ben mutlu oldum arkadaslar
Gözün aydın canım sağlıkla sıhatle büyüsün inşallah
Amin cnm inşallah.. bebeğinin sağlıkla olmasına çok sevindimilk haftalarda yorgun hissetmen gayet normal ben işe sürünerek geliyordum, çok şükür 11-12. haftalarda rahatladım.. darısı senin ve senin gibi yorgunluk çekenlere inşallah..
Ense kalinligina ultrasondan bakılıyor canım ordan ölçüm yapıyor doktorun sende bebeğini seyrediyorsunAynısını 1 ay sonra yaşayacağım Allah izin verirse nasıl bakılıo enseye
Canım geçmiş olsun ben ilk gebelikte yaşadım tansiyon düşüklüğü ve kansızlık vardı ondan dedi doktorumBende bu bayılma 3.kez oluyor 3, 4dakika sürmüş aranzda bayılan varmı yoksa bende mi sorun var korkuyorum bugünkü en agırıydı.sürekli düşünüyorum
Tüh ya eşininde olmaması kötü olmuş çaresizlik çok zor allahım kimseyi zor durumda bırakmasın.bugün bol bol dua edelim kendimize.nasıl oldun şimdi iyimisin çok geçmiş olsun canımHerkese hayırlı cumalar olsun benimde eşim şehir dışında çocuklarla erken yattım 11 gibi şiddetli karın,mide ağrısi ile elimi karnıma bile süremedim uykudan uyandım 12 gibi resmen kivrandim bulantıda başladı ağrıyla gece üçbuçuga kadailaçta icemedim .elimi karnıma koyup Allahin isimlerini çektim sonra yatakta sızmışim ama ilk defa böyle zor bi gece yaşadım,rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
slm kuzucumheyyy katinaaa mucukk :))) kolay gelsin
cnm bende dün gece göbek deliği ağrısı çektimHerkese hayırlı cumalar olsun benimde eşim şehir dışında çocuklarla erken yattım 11 gibi şiddetli karın,mide ağrısi ile elimi karnıma bile süremedim uykudan uyandım 12 gibi resmen kivrandim bulantıda başladı ağrıyla gece üçbuçuga kadailaçta icemedim .elimi karnıma koyup Allahin isimlerini çektim sonra yatakta sızmışim ama ilk defa böyle zor bi gece yaşadım,rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
ne sorun olcak sende eskiden hep bayılarak dr gider anlarlarmış hamile olduklarınıBende bu bayılma 3.kez oluyor 3, 4dakika sürmüş aranzda bayılan varmı yoksa bende mi sorun var korkuyorum bugünkü en agırıydı.sürekli düşünüyorum
Çok şükür şimdi iyiyim sadece sabah çocuklar okula geç kaldıTüh ya eşininde olmaması kötü olmuş çaresizlik çok zor allahım kimseyi zor durumda bırakmasın.bugün bol bol dua edelim kendimize.nasıl oldun şimdi iyimisin çok geçmiş olsun canım
Tüh ya eşininde olmaması kötü olmuş çaresizlik çok zor allahım kimseyi zor durumda bırakmasın.bugün bol bol dua edelim kendimize.nasıl oldun şimdi iyimisin çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Yanlız olmak gerçekten çok zor. Umarım şuan sen ve bebeğin için herşey yolundadır. Benim 2. gebeliğim. İlki geçen yıl haziranda düşükle sonuçlandı. Şuan çok tedirginim. Sürekli diken üstündeyim desem yeridir. Esmaül hüsnayı okuyorum her aklıma geldiğinde. Verende o alanda. Rabbim İnşallah hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin.Herkese hayırlı cumalar olsun benimde eşim şehir dışında çocuklarla erken yattım 11 gibi şiddetli karın,mide ağrısi ile elimi karnıma bile süremedim uykudan uyandım 12 gibi resmen kivrandim bulantıda başladı ağrıyla gece üçbuçuga kadailaçta icemedim .elimi karnıma koyup Allahin isimlerini çektim sonra yatakta sızmışim ama ilk defa böyle zor bi gece yaşadım,rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
bebişim anca resimledim bak ördüklerim bunlarÇok şükür şimdi iyiyim
Ay canım çok güzel bizim yerimize gıdığından öp bebişiKızlar akşam hep hastaymışız allahım hepimize şifa versin.bugün abdest alıp yasin okuyalım ben hepimize okuyorum bana ve tüm hamile arkadaslarıma diye.birbirimizin duası olur. Bugün içim pır pır evimize bir bebek gelcek çok heyecanlı ya ve bizim hiç gitmeyecek ne güzel bi duygu:))
seni enerjik görmek çok güzel.. ben çalışıyorum ve ortamın hiç müsait değil okumaya ama akşam okurum.. Allah kabul etsin şimdiden tatlım..Kızlar akşam hep hastaymışız allahım hepimize şifa versin.bugün abdest alıp yasin okuyalım ben hepimize okuyorum bana ve tüm hamile arkadaslarıma diye.birbirimizin duası olur. Bugün içim pır pır evimize bir bebek gelcek çok heyecanlı ya ve bizim hiç gitmeyecek ne güzel bi duygu:))
Maşallah canım senin çeyiz hazırlanmis aslanımız sağlıkla eskitsin hepsini inşallah bende yelek örüyorum benim sitede komşularim var hepsi bo boy yelek başladı renk renk kısmetli bizim keratalarbebişim anca resimledim bak ördüklerim bunlarelimde bir hırka daha var 3-5 tane ördüm mü tamamdır..
ohh mis güle güle giydir inşallah üstünde eskisin hepsiMaşallah canım senin çeyiz hazırlanmis aslanımız sağlıkla eskitsin hepsini inşallah bende yelek örüyorum benim sitede komşularim var hepsi bo boy yelek başladı renk renk kısmetli bizim keratalar
Yeşil,ve grig yakaliya bayıldım kaç ilmek başladınohh mis güle güle giydir inşallah üstünde eskisin hepsibende olabildiğince boy boy yapmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?