2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Yeşil,ve grig yakaliya bayıldım kaç ilmek başladın
yeşil olan tam yeni doğan oldu cnm yakadan 74 ilmek bebe yünü 3 nolu şişle başladım :)
ama gri olan yaşını geçince giyer diye düşünüyorum, zaten yürüyünce daha güzel gösterir o model kendini.. derya baykalda örüyorlardı ordan aldım örneği arka 54 ilmek vizon ip 5 nolu şişle önler 30 +30 iki parça.. örmek istersen tarif ederim özelden özellikle gri olan çok basit hiç kol evi falan kesmiyosun, yakada bütün çıkıyor önlerle birlikte arttırma da yok değişik bi örnek..

Maaşallah maaşallah en üstteki gri çok güzel bendede onun uzun kollu modeli var çok tarz hepsi çok güzel eline sağlık bende cinsiyetini bi öğrenseydim anlamsız renkler ördüm ne olursa diye.ne kadar hazır olursa olsun örgü yeleğin yeri başka bazıları hiç yelek giydirmiyor hayret.çocuk uyanınca yeleksiz dururmu hiç

kesinlikle aynı fikirdeyim uyanır uyanmaz yelek şart, örgü sıcak tutuyor hem penye yelek falan sevmem ben almadım da zaten.. 3 yaşına kadar uyanınca örgü yelek şart büyüklerde el örgüsü sevmem ama küçük çocuğa bebeğe yakışıyor..

Aynen öyle oyy mis kokar uyanınca bugün bir bebek özlemi içindeyim iyi olunca yeni hissettim hamile gibi.

Aynen öyle oyy mis kokar uyanınca bugün bir bebek özlemi içindeyim iyi olunca yeni hissettim hamile gibi.
aman hep iyi ol cnm yaa.. hafta sonu saatler ileri alınıyor günler daha uzun olacak birazda güneşli olursa daha enerjik oluruz herhalde zaman da su gibi akıp gider, ben yazı iple çekiyorum doğum iznime 2 hafta erken çıkıcam yıllık iznimle birleştiricem yani 3 temmuzda iş son gün.. o günler bi gelse yazlığa gidicem bol bol yüzücem..

ah yaz bi gelse bizim burda bir vadi var koccaman yemyeşil bir alan bol bol yürüyüş yapcam dondurmamıda alıcam bide bi meyve var acaip canım çekiyor yaz gelsin onun dibine vurcam söylemeyim canın ister.bende yüzmeye gidyorum ama tabi 3aydır gidemedim yazın gitmeyi düşünüyorum ama bu havuzlardaki klorun zararı olurmu acaba.ohh tatilde vakit ne güzel geçer bizde hazirana gidelim dedik karnım çok çıkmaz çok sıcaklardada fena olmayalım.klimada zararlı.çalışırken çok zor çok şükür çok bulantı yasamadı, allah yardım etti.ahh o tatil günü bi gelse anlıyorum seni.Ben işden ayrıldım 3 ay eve kapandım resmen

evet cnm Rabbim yüzüme baktı da çok zor geçirmedim ilk aylarımı, havuza girme bence bnm dr tavsiye etmiyor havuzu mikrop çok diyor ama sen yinede kendi dr sor istersen.. şimdi böyle anlatırken hayal kurması bile güzel, 1 nisandan sonra havalar iyice ısınacakmış sen hangi şehirdesin cnm.. nerde öyle bol yeşillikli alan valla ben beton yığını içindeyim kışın ist. güngörendeyim işyerimde merterde ama yazın yazlık ayvalıkta akçayda da annemler var bol bol oksijen, deniz tertemiz dibini görürsün kumu pırıl pırıl çok özledim valla.. bak denizin rsm atayım bizim yazlığın orda..

Eklentiler

• 1044595_10151675551912458_472323787_n.webp
    30 KB · Görüntüleme: 70
Bizim tatil bu sene yattı çocuklarda çok istiyordu ama malesef haziran temmuz ramazan,zaten o zamanda ben sekiz aylık oluyorum anca mayısta bi bartın istiyorum yeşillik

Bunlarda benim kuzular

Eklentiler

• 2015-03-27_12-29-36.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 2015-03-27_12-30-24_1.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 85
Off çok güzel ya deniz gibisi varmı ahh duramadım yerimde yazzz GELSİNNN.Ben konyadayım bizim burdada pek yeşillikk yok ama bizim buraya dogal bir park yapıtalr çok geniş bir alana yazın yemyeşil tam yürümelik.havuz banada sakıncalı geliyor.bende temizlik yapıyorum belim ağrıdı

mili98, post: 40181925, member: 646765"]Bizim tatil bu sene yattı çocuklarda çok istiyordu ama malesef haziran temmuz ramazan,zaten o zamanda ben sekiz aylık oluyorum anca mayısta bi bartın istiyorum yeşillik[/QUOT
Maaşallah büyümüş ler tam abilik yaparlar ben foto atamıyom ya.

yorma kendini.. biraz enerjik olunca hemen temizliğe sarıldın dimi

Herkese merhaba
ben de 9+5 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. İki gündür mide bulantılarım epey azaldı ama doktor kontrolünü beklemek epey zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…