Var ben Varım ama zaten de göbeğim vardı biraz simdi sahada arttı artık kilo mu aldım karnım mi Büyüdü bilmiyorumburda olan varmı kızlar, benim karnım çıktı bu haftalarda karın çıkar mı hiç?
Aynen sonrada hastalandım yattımkatti183914 .!.:yorma kendini.. biraz enerjik olunca hemen temizliğe sarıldın dimi
Canım bendede kan uyuşmazligi var sekizinci hafta bana bi iğne vurdular düşük olmasın diye istersen bu hafta doktora boş vurmakta fayda var önden dedbir almak hem bebek için hem senin için daha faydalı doğumdan 72 saat içinde başka bir gebelik için tekrar iğne vuruyorlarkızlar bizde kan uyuşmazlığı var ne yapmam gerekir henüz hamilelğim 1 aylık bile değil
sağolasın canım haftaya perşembe gideceğim geç mi olur sence ..Canım bendede kan uyuşmazligi var sekizinci hafta bana bi iğne vurdular düşük olmasın diye istersen bu hafta doktora boş vurmakta fayda var önden dedbir almak hem bebek için hem senin için daha faydalı doğumdan 72 saat içinde başka bir gebelik için tekrar iğne vuruyorlar
bizdede kan uyuşmazlıgı var korkma birsey olmazkızlar bizde kan uyuşmazlığı var ne yapmam gerekir henüz hamilelğim 1 aylık bile değil
benımde bıraz göbüşüm vardı ama şimdi çıktı kendıme hamıle tsortu ve taytı aldım hevesımı alıyorum :) görümcemın dedıgıne göre benim göbek pskolojikmişVar ben Varım ama zaten de göbeğim vardı biraz simdi sahada arttı artık kilo mu aldım karnım mi Büyüdü bilmiyorum
Yok geç değil tam zamani canım,hayırlı olsun bebişinsağolasın canım haftaya perşembe gideceğim geç mi olur sence ..
Ultrason cihazlari farklı olabiliyor canım genelde bu haftada kalp atışi en rahat alttan ultrasonla görülüyor karından baktiysa goremeye biliyorlar hiç endişe etme haftaya tekrardan doktora gidip için rahat etsinArkadaşlar bana yardim edin kafayi yemek üzere yim.geçen hafta 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şehir degistirdigimiz için bugün başka bir doktora gittim.ayni şekilde o da 6 haftalık dedi kalp atisi duyamadi.progesteron ve haftaya randevu verdi.bu nazil oluyor.yok kesesini de gördüğünü soyledi
Vajinal bakti aslinda . 1 hafta sonra gideceğim daha tam ne kadarlik onu bile bilemedim. gec döllenme olduğu kesin amaUltrason cihazlari farklı olabiliyor canım genelde bu haftada kalp atışi en rahat alttan ultrasonla görülüyor karından baktiysa goremeye biliyorlar hiç endişe etme haftaya tekrardan doktora gidip için rahat etsin
Hiç telaşşş etme canım bunların hepsi ni yasadık korktuk.ama zamanı gelince kalbinide duycaksın kendisinşde görceksin inşallah tam gününüde bilceksin hiç canını sıkmaVajinal bakti aslinda . 1 hafta sonra gideceğim daha tam ne kadarlik onu bile bilemedim. gec döllenme olduğu kesin ama
Benimde ilk haftalarda göbüşüm nasıl çıkıyodu yemek yeyince falan. Şimdi hafta arttı minicik hiç yok ama çok kilo verdim inşallah bu aydan sonra cıkar.bende giymek istiyorumlatiaylarda post: 40189847 .!.:benımde bıraz göbüşüm vardı ama şimdi çıktı kendıme hamıle tsortu ve taytı aldım hevesımı alıyorum :) görümcemın dedıgıne göre benim göbek pskolojikmiştövbe tövbee
günaydın cnm, ben 15. haftada başladım hamile pantolonu ve tunikleri giymeye daha yeni yeni çıkıyor göbiş.. 5 aydan sonra hep göbekli olucaz merak etme herşey vaktiyle güzelBenimde ilk haftalarda göbüşüm nasıl çıkıyodu yemek yeyince falan. Şimdi hafta arttı minicik hiç yok ama çok kilo verdim inşallah bu aydan sonra cıkar.bende giymek istiyorum
Canım günaydın nasılsın işdemesin ohh yarın ttatil.günaydın cnm, ben 15. haftada başladım hamile pantolonu ve tunikleri giymeye daha yeni yeni çıkıyor göbiş.. 5 aydan sonra hep göbekli olucaz merak etme herşey vaktiyle güzel
Meraba kizlar bisey sorcam bebek kacnci haftdan itibaren ultrasonda gorulmeye başlanıyor acaba?
Evet çalışıyorum 1 de çıkıcam.. Ama konuştum saatleri geri çektim normalde sabah 8,5 akşam 6,5 çıkıştı yasal hak 7,5 saat çalışmak şimdi sabah 9 da gelicem akşam 6 da çıkıcam.. zaten asgari ücretten ödüyor sgkmı doğum parasını az alıcam dedim bari burda hakkıımı yeme baya atıştık patronla en son mali müşavirini ara bana öyle gel dedim aramış kuyruğunu kıstırdı kabul etti..Canım günaydın nasılsın işdemesin ohh yarın ttatil.
Canım ben 9.hafta gördüm bebeğimi karnımdan bakılan ultrasonda ama 8.dede görebilir dik sanırımMeraba kizlar bisey sorcam bebek kacnci haftdan itibaren ultrasonda gorulmeye başlanıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?