net kalp atışını ve kesenin içinde bebişini görmek için 8 haftada git derim.. ben 5 haftalıkkken gittim 8. haftada hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.. darısı sana :)Meraba kizlar bisey sorcam bebek kacnci haftdan itibaren ultrasonda gorulmeye başlanıyor acaba?
Ohh iyi olmuş iki canınla çalışıyosun zaten. Ne var seni erken gönderse ctesi gelme dese.benim işim yorucuydu ama iyiydi y hafta sonları tatil ah dayanabilseydim dayanamdım.özel anaokuluydu ama 5yıldır ordaydım orda evlendim çok samimiydik ben öğrenince subat tatilde ayrıldım biraz mağdur oldular ama söylemştim hamile olursam ayrılırım diye.sagolsunlar bebeğini 2 yasına büyüt yeniden başla dediler bide işden çıkarmş gibi gösterdiler işsizlik maaşıda aldım allah razı olsun.bebek biraz büyüsün yine başlıycam inşallahEvet çalışıyorum 1 de çıkıcam.. Ama konuştum saatleri geri çektim normalde sabah 8,5 akşam 6,5 çıkıştı yasal hak 7,5 saat çalışmak şimdi sabah 9 da gelicem akşam 6 da çıkıcam.. zaten asgari ücretten ödüyor sgkmı doğum parasını az alıcam dedim bari burda hakkıımı yeme baya atıştık patronla en son mali müşavirini ara bana öyle gel dedim aramış kuyruğunu kıstırdı kabul etti..
iyi yere denk gelmişsin ben sinir oluyorum burda gerçi yeni sayılırım kasım ayında başladım.. doğum iznimden sonra gelmeyi düşünmüyorum 6 ay ücretsiz süt izni talep edersem çıkarır beni benimde işime gelir bebek 1 yaşına gelince kreşe verip işe girerim artık, mesleğimi seviyorum..Ohh iyi olmuş iki canınla çalışıyosun zaten. Ne var seni erken gönderse ctesi gelme dese.benim işim yorucuydu ama iyiydi y hafta sonları tatil ah dayanabilseydim dayanamdım.özel anaokuluydu ama 5yıldır ordaydım orda evlendim çok samimiydik ben öğrenince subat tatilde ayrıldım biraz mağdur oldular ama söylemştim hamile olursam ayrılırım diye.sagolsunlar bebeğini 2 yasına büyüt yeniden başla dediler bide işden çıkarmş gibi gösterdiler işsizlik maaşıda aldım allah razı olsun.bebek biraz büyüsün yine başlıycam inşallah
Aynen temmuza kadar çalış izne ayrıl bebek doğsun sonrası allah kerim.sağlıklı olsan çalşmak maddi açıdan çok iyi ama.onlar biraz büyüsün kendimizi toplayalım herşey olur inşallah. Biz bi kredi çektik düğün zamanı o bizi mahvetti 2016da inşallah bitiyor.tövbe ettim krediye.iyi yere denk gelmişsin ben sinir oluyorum burda gerçi yeni sayılırım kasım ayında başladım.. doğum iznimden sonra gelmeyi düşünmüyorum 6 ay ücretsiz süt izni talep edersem çıkarır beni benimde işime gelir bebek 1 yaşına gelince kreşe verip işe girerim artık mesleğimi seviyorum..
çok şükür borç yok bizde ama ev kira.. istanbul gibi bi yerde tek maaşla biraz sıkıntılı geçim çift maaşla rahat yaşıyorduk.. Kenara biraz daha atsak çok zorlanmayız doğum parası da gelir derken 1 yıl idare edicez.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun cnm..Aynen temmuza kadar çalış izne ayrıl bebek doğsun sonrası allah kerim.sağlıklı olsan çalşmak maddi açıdan çok iyi ama.onlar biraz büyüsün kendimizi toplayalım herşey olur inşallah. Biz bi kredi çektik düğün zamanı o bizi mahvetti 2016da inşallah bitiyor.tövbe ettim krediye.
Bizim ev kira değil çok şükür.amannn herşey boş varya huzur mutluluk sağlık olsunda herşey boş yasayarak öğrendim sonunda anlatsam oo.tek isteğim sağlıklı bir bebeğim seven bir eşim borcum olsada ödeyecek param ve sağlığımız olsun.birde namazımı kılıyım.başka hiç bir şey istemiyorum bu hayatta.çok şükür her günümüze.hadi calış canım sen.çok şükür borç yok bizde ama ev kira.. istanbul gibi bi yerde tek maaşla biraz sıkıntılı geçim çift maaşla rahat yaşıyorduk.. Kenara biraz daha atsak çok zorlanmayız doğum parası da gelir derken 1 yıl idare edicez.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun cnm..
canım merhaba. bende suan 19. haftamdayım ve 17 haftaya kadar gunde bır öğün ya yiyordum ya yiyemıyordum. çok şükür bi sıkıntı olmadı. doktorumun söylediğine göre bebek o dönemlerde annenin deposundaki besinleri yeterli miktarda alıyormuş zaten. doktoruna yıne bı danış eğer vücutta elektron kaybı olursa serum veriyorlar ve zencefilli pastil öneriyorlar. ben kullandım memnun kaldım tavsiye ederim .. inş sağlıkla kucağına alırsın..Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
çok doğru söylemişsin cnm önce sağlık sonra huzur çok şükür bizden zengini yok o zaman.. amaaannn ne çalışıcam nette geziyorum iş mi olur Allah'ın c.tesi günündeBizim ev kira değil çok şükür.amannn herşey boş varya huzur mutluluk sağlık olsunda herşey boş yasayarak öğrendim sonunda anlatsam oo.tek isteğim sağlıklı bir bebeğim seven bir eşim borcum olsada ödeyecek param ve sağlığımız olsun.birde namazımı kılıyım.başka hiç bir şey istemiyorum bu hayatta.çok şükür her günümüze.hadi calış canım sen.
Ben doktra gttim beta hcg degerim 5338 ckti kadin sadece ultrasonda goremeyiz dedi son adetim tarihmi sordu 19subat dedim o kadar Kacinci haftamdayim acaba onu bile bilmiorm??net kalp atışını ve kesenin içinde bebişini görmek için 8 haftada git derim.. ben 5 haftalıkkken gittim 8. haftada hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.. darısı sana :)
BetaHcg değerine göre 5 haftalık olmalı, geç yumurtlama olmuş sanırım.Ben doktra gttim beta hcg degerim 5338 ckti kadin sadece ultrasonda goremeyiz dedi son adetim tarihmi sordu 19subat dedim o kadar Kacinci haftamdayim acaba onu bile bilmiorm??
Ama ben adet oldm enfeksiyon vardi ilac kullandm gecn ay, 5haftalik olmamali diye düşünüyorum? sizce 2haftalik falan mi acabaBetaHcg değerine göre 5 haftalık olmalı, geç yumurtlama olmuş sanırım.
7+2 de kesenin içinde bebeği gördüm ben. Ultrason için biraz erken.
1-2 hafta daha beklemen gerekecek...
canım ben de adetimi üç gün geçe yaptırmıştım geçen cumartesi 49 pazar 73 ve salı günü 246 idi değerim sence kaç haftalık bebişim ya da normal mi bu değerlerBetaHcg değerine göre 5 haftalık olmalı, geç yumurtlama olmuş sanırım.
7+2 de kesenin içinde bebeği gördüm ben. Ultrason için biraz erken.
1-2 hafta daha beklemen gerekecek...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahiyi akşamlar hanımlar. Bende 11+2 haftalık hamileyim benide ekleyin
saol canım. YA kızlar nisan 8 de benim dogum günüm bebekte 13 haftalık oluyo cinsiyetini ögrenebilirmiyiz ilk bebişimiz bişeyler almak istiyoruz cok merak ediyoruz. Babannesi şimdiden 4 yelek ördü ama renkleri beyaz yeşil sarı oluyo bian önce ya maviler ya pembeler olsun istiyozHoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Canım ben 12+4 günlükken öğrendim erkek doktorun cihazi ve tecrubesi,bebeğin pozisyonu uygunsa görebilirsinizsaol canım. YA kızlar nisan 8 de benim dogum günüm bebekte 13 haftalık oluyo cinsiyetini ögrenebilirmiyiz ilk bebişimiz bişeyler almak istiyoruz cok merak ediyoruz. Babannesi şimdiden 4 yelek ördü ama renkleri beyaz yeşil sarı oluyo bian önce ya maviler ya pembeler olsun istiyoz
ayy inş bizde ögreniriz çikolata felan yiycem doktora gitmeden cocugu hareketlendiriyomuşCanım ben 12+4 günlükken öğrendim erkek doktorun cihazi ve tecrubesi,bebeğin pozisyonu uygunsa görebilirsiniz
ultrasonda belli olur ancak kaç haftalık oldugu. bende hamile olmadıgımı bilmeden kullandım doktoruna söyle bunu mutlaka ama bi doktor cocuk henüz cok gelişim aşamasının ilk safasında oldugu için etkilenmez dedi ama sen sormayı ihmal etmeKizlar ben hamileyim ama kac haftalik onu,bilmiorm doktor sadece su an gorulmez dedi o,kadar son adet tarihim 16subat hcg degerim 5338cikti gecen ay adetimden sonra enfeksiyon icin antibiyotik kullandm snra hamile oldgmu ogrendm ilac kullandgm icin tedrgin oldum szce kac haftalik hamileyim ve o ilac kullandgm doneme denk gelmis midir ki;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?