2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım 5+5 günlük hamile çıkıyorsun ilaçin hiçbir zararı dokunmaz hiç korkma

Eklentiler

• 2015-03-28_23-23-05_1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
Ayy canm cok saol rahatladm biraz yaa mutlaka soylicem zaten soyledm de dkkate almadi baska doktra gtcem insallh 2Hafta sonra tekrar teşekkür ederim

canım ben de adetimi üç gün geçe yaptırmıştım geçen cumartesi 49 pazar 73 ve salı günü 246 idi değerim sence kaç haftalık bebişim ya da normal mi bu değerler
Ben de uzman değilim bu konuda ama, bildiğim kadarıyla ilk haftalarda değer her gün 1,5-2 katı artıyor.
Test kağıdında da ortalama değerlerin yazması lazım. Ordan da bakabilirsin.
Senin de her gün artmış. 3-4 haftalık muhtemelen. İlerleyen haftalarda ultrasonda belli olur.
Hayırlısı olsun, ilk günler çok heyecanlı olur insan...

Genelde ilacın ilk günlerde bir etkisi olmuyor. Geç yumurtlama olduysa ilaç bittikten sonra hamile kalmış bile olabilirsin.
Tedirginliği üstünden atmaya bak, rahat ol. Dünyaya gelecek bebek hiçbir engel tanımıyor...

Ay
Aynen canim bende hamile oldugumu bilmiyordum rrtesi gun ilaci ictim adet sokturucu kullandim bu gibi durumlarda ya hep ya hic diyor doktorlar bi zarari olsa bebek duser mis zaten tatlim

Insallah saglikli olsunda allahn izniyle rabbm hepimize bebegimzi saglikla kucagmza almayi nasip etsin teşekkür ederim bu arada

Kızlar ben ne yaptım kendi kendime ya normalde hiç yumurta yemem ben 4gündür sabahları rafadan yumurta yiyorum canım çok istitor şimdi yedim birden aklıma geldi çiğ yumurta diye baktım zararılymış benn naptım çok fenayım bişey olmuş mudur yaaa(

Bişey olacagını sanmıyorum ama bundan sonra dikkat et. Biz evham yaptıkça kendimizi ve bebekleri üzüyoruz

Canım hiç endişe etme bende ilk hamileligimde dokuz ay rafadan yumurta yedim yumurta taze olduğu müddetce korkma,hatta oksuruge yakalandim ilaç icemedim kırdım sutun içine yumurtayi onu içtim onunla atlattım öldürügu

Ayu ödüm koptu anneme geldim oda birşey bolmaz dedi halada yiyesim var ama yemiycem

kızlar bebişlerinizin ismini düşündünüzmü biz kız olursa karar verdik ama erkek olursa anlaşmazlık yaşıyoz eşimle ::)

Kızlar... Herkese hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler inşaallah.. Benim de ilk hamileliğim ve inanılmaz heyecan doluyum.. 3 yıldır bekliyorum bu anı ve doya doya yaşamak istiyorum gebeliğe dair herşeyi.. Ne mide bulantısı ne yorgunluk ne de iş stresi hiçbiri engel değil bu mutluluğa.. Tek isteğim sağlıkla dünyaya gelsin hayırlı bir evlat olsun inşaallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin... öpüldünüz hamişleeeerr...

kızlar bebişlerinizin ismini düşündünüzmü biz kız olursa karar verdik ama erkek olursa anlaşmazlık yaşıyoz eşimle ::)
8 yasındaki kızımın adını ben koymuştum.
Bu sefer erkek olursa babasının adını koyacağım, kız olursa da babası koyacak adını...

erkek için erol tahir cok ağır bi isim değilmi ya

bencede yani biraz son zamanki modaya uygun değil gibi görünüyor cnm :) bu aradaisim demişsen kızlar aklınıza gelen beğendiğiniz kız erkek bebek isimlerini paylaşırmısınız?

Kızlar ben erkek olursa ahmet aras düşünüorum eşimle hep aras derdik tansdıgmzdan beri birde soy adımıza uyumlu diye.kızdada alya bulduk aryada hoşumuza gidyor.birde şu isimlerde hoş çınar sarp neva mina hoşuma gidyor bunlarda

Günaydınnnnmnnnnn anneler bir haftaya daha girdikk bu haftada bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah her geçen hafta biraz daha yaklaşıyoruz miss kokan minnaklarımızı kucağımaza almaya

Günaydınnnnmnnnnn anneler bir haftaya daha girdikk bu haftada bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah her geçen hafta biraz daha yaklaşıyoruz miss kokan minnaklarımızı kucağımaza almaya
günaydın cnm.. galiba son günlerde iyisin mide bulantıların baya hafifledi değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…