Aynen canım bende yarım saat önce wafle yemiştim doktorda tatlı yemek etkili oluyor ultrasonda dediayy inş bizde ögreniriz çikolata felan yiycem doktora gitmeden cocugu hareketlendiriyomuş
Canım 5+5 günlük hamile çıkıyorsun ilaçin hiçbir zararı dokunmaz hiç korkmaKizlar ben hamileyim ama kac haftalik onu,bilmiorm doktor sadece su an gorulmez dedi o,kadar son adet tarihim 16subat hcg degerim 5338cikti gecen ay adetimden sonra enfeksiyon icin antibiyotik kullandm snra hamile oldgmu ogrendm ilac kullandgm icin tedrgin oldum szce kac haftalik hamileyim ve o ilac kullandgm doneme denk gelmis midir ki;(
Ayy canm cok saol rahatladm biraz yaa mutlaka soylicem zaten soyledm de dkkate almadi baska doktra gtcem insallh 2Hafta sonra tekrar teşekkür ederimultrasonda belli olur ancak kaç haftalık oldugu. bende hamile olmadıgımı bilmeden kullandım doktoruna söyle bunu mutlaka ama bi doktor cocuk henüz cok gelişim aşamasının ilk safasında oldugu için etkilenmez dedi ama sen sormayı ihmal etme
Teşekkür ederim canm yaa rahatladm biraz teşekkür ederiimCanım 5+5 günlük hamile çıkıyorsun ilaçin hiçbir zararı dokunmaz hiç korkma
Ben de uzman değilim bu konuda ama, bildiğim kadarıyla ilk haftalarda değer her gün 1,5-2 katı artıyor.canım ben de adetimi üç gün geçe yaptırmıştım geçen cumartesi 49 pazar 73 ve salı günü 246 idi değerim sence kaç haftalık bebişim ya da normal mi bu değerler
Kizlar ben hamileyim ama kac haftalik onu,bilmiorm doktor sadece su an gorulmez dedi o,kadar son adet tarihim 16subat hcg degerim 5338cikti gecen ay adetimden sonra enfeksiyon icin antibiyotik kullandm snra hamile oldgmu ogrendm ilac kullandgm icin tedrgin oldum szce kac haftalik hamileyim ve o ilac kullandgm doneme denk gelmis midir ki;(
Aynen canim bende hamile oldugumu bilmiyordum rrtesi gun ilaci ictim adet sokturucu kullandim bu gibi durumlarda ya hep ya hic diyor doktorlar bi zarari olsa bebek duser mis zaten tatlimGenelde ilacın ilk günlerde bir etkisi olmuyor. Geç yumurtlama . olduysa ilaç bittikten sonra hamile kalmış bile olabilirsin.
Tedirginliği üstünden atmaya bak, rahat ol. Dünyaya gelecek bebek hiçbir engel tanımıyor...
Insallah saglikli olsunda allahn izniyle rabbm hepimize bebegimzi saglikla kucagmza almayi nasip etsin teşekkür ederim bu aradaGenelde ilacın ilk günlerde bir etkisi olmuyor. Geç yumurtlama olduysa ilaç bittikten sonra hamile kalmış bile olabilirsin.
Tedirginliği üstünden atmaya bak, rahat ol. Dünyaya gelecek bebek hiçbir engel tanımıyor...
Bişey olacagını sanmıyorum ama bundan sonra dikkat et. Biz evham yaptıkça kendimizi ve bebekleri üzüyoruzKızlar ben ne yaptım kendi kendime ya normalde hiç yumurta yemem ben 4gündür sabahları rafadan yumurta yiyorum canım çok istitor şimdi yedim birden aklıma geldi çiğ yumurta diye baktım zararılymış benn naptım çok fenayım bişey olmuş mudur yaaa(
Canım hiç endişe etme bende ilk hamileligimde dokuz ay rafadan yumurta yedim yumurta taze olduğu müddetce korkma,hatta oksuruge yakalandim ilaç icemedim kırdım sutun içine yumurtayi onu içtim onunla atlattım öldürüguKızlar ben ne yaptım kendi kendime ya normalde hiç yumurta yemem ben 4gündür sabahları rafadan yumurta yiyorum canım çok istitor şimdi yedim birden aklıma geldi çiğ yumurta diye baktım zararılymış benn naptım çok fenayım bişey olmuş mudur yaaa(
Ayu ödüm koptu anneme geldim oda birşey bolmaz dedi halada yiyesim var ama yemiycemCanım hiç endişe etme bende ilk hamileligimde dokuz ay rafadan yumurta yedim yumurta taze olduğu müddetce korkma,hatta oksuruge yakalandim ilaç icemedim kırdım sutun içine yumurtayi onu içtim onunla atlattım öldürügu
8 yasındaki kızımın adını ben koymuştum.kızlar bebişlerinizin ismini düşündünüzmü biz kız olursa karar verdik ama erkek olursa anlaşmazlık yaşıyoz eşimle ::)
erkek için erol tahir cok ağır bi isim değilmi ya
günaydın cnm.. galiba son günlerde iyisin mide bulantıların baya hafifledi değil mi..Günaydınnnnmnnnnn anneler bir haftaya daha girdikk bu haftada bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah her geçen hafta biraz daha yaklaşıyoruz miss kokan minnaklarımızı kucağımaza almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?