- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
Arkadaslarım genel olarak hele ilk anne olan arkadaslarım ve ben acaip panik haldeyiz acaba sunu yedim birşeymi oldu büyümedimi sürekli kafamızda kuruyoruz hem kendimizi üzüyoruz hem bebeğimizi geriyoruz ben artık karar verdim bunu yapmamaya çalışcam paranoyak oldum çünkü.sürekli birşey kuruyorum gerçeği unutmuş gibi bu canı allahım verdi biz birşey yapmadık ki bizim bile değil biz sadece allahın can verdiği emaneti taşıyoruz bi aracayız allahım onu yaratmış gerisi boş hiç panik lemeyelim duamızı edelim kendimize dikkat edelim yememize içmemize özen gösterelim.bu boş korkulardanda arınalım yoksa allah korusun bişey yokken bişey olcak.
Ben işde.ya normalde yemem bile ama nasıl yedim 4gündür ve 2.yiyesim geliyor bugün yemedim korktum ama canım istiyor hala pişirde bir kaşık al bari birşey olmaz ben limiti mi bitirdim çok yedim bak canım istedi yine bide güzel gidyor[QUOişde.dgl, post: 40226599, member: 603343"]ya kızlar burada bi arkadaş rafadan yumurta yedim diye telaşlanmıştı o yazıyı okudugumdan beri canım rahadan yumurta istiyo :):)
Kızlar ben erkek olursa ahmet aras düşünüorum eşimle hep aras derdik tansdıgmzdan beri birde soy adımıza uyumlu diye.kızdada alya bulduk aryada hoşumuza gidyor.birde şu isimlerde hoş çınar sarp neva mina hoşuma gidyor bunlarda
maya' ya bayıldım :) bu ara bebişin tüm pike nevresim takımlarını arılı alıyorum ve aklıma hep arı maya geliyor çok sevimliydimerhaba everdeen :) bende isimleri araştırmaya devam ediyorum kız olursa maya erkek olursa toprak rüzgar yankı doğu... sizlerce nasıl isimler :)
maya' ya bayıldım :) bu ara bebişin tüm pike nevresim takımlarını arılı alıyorum ve aklıma hep arı maya geliyor çok sevimliydierkekte de yazdıkların arasında rüzgar ve yankı çok güzel.. benimde oğlum olacak adı eymen fikir olur belki kız olsaydı da lina olacaktı..
Evet hepsi çok güzel toprağı bende düşündüm sonra bu ismi söyle diğim biri birşey anlattı vazgeçtim. Kardeşinin çocugunun adı Toprakmış sonra çocuk havale geçirir gibi oluyormuş doktorlara gitmişler birşey çıkmamş bi hocaya gitmişler hoca demiş ki çocuk adını taşıyamıyor ağır geliyor değiştirin. Sonra değiştirmişler çocuk düzelmiş. Böyle birşey olurmu bilemem ama güvendiğim biri anlattı. Bilemem gerçekden olurmu ama isim önemliymş.çok güzel isim toprak bencede[/QUOTE][QUOTE="pink_princes, post: 40228865, member: 503067haba everdeen :) bende isimleri araştırmaya devam ediyorum kız olursa maya erkek olursa toprak rüzgar yankı doğu... sizlerce nasıl isimler :)
Allah gönlüne göre versin inşallah cnm, öğrenir öğrenmez yaz hemenlina da güzelmiş ;;;aynen benimde aklıma arı maya gelio isim geldikçe çok sevimli bi isim ya kızım olsun benimmm
Allah gönlüne göre versin inşallah cnm, öğrenir öğrenmez yaz hemen
Bana cevap verecek yk mu kizlar??Meraba kizlar brn yeni ogrendm hamile oldgumu ve usuttumbogazim sis kulagma yayildi burnm tikali acaba acile gtsek ne yapar doktor??
CNM GENELDE İLAÇ VEREMİYORLAR AMA İHMAL ETME SALGIN VAR BELKİ İLAÇ VERİYORLARDIR..Bana cevap verecek yk mu kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?