2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Peki canim kadin dogum acile mi gitsem yoksa normal acile mi gtsek sence?
bence kadın doğuma git saat itibariyle ordadır dr yada hastaneye git durumunu söyle onlar seni kime gideceğine yönlendirir bence.. çook g.olsun dikkat et kendine.. bol c vitamini almaya çalış..

bence kadın doğuma git saat itibariyle ordadır dr yada hastaneye git durumunu söyle onlar seni kime gideceğine yönlendirir bence.. çook g.olsun dikkat et kendine.. bol c vitamini almaya çalış..
Benim ilk cocugum ondan boyle soruyorm k.bakma ve teşekkür ederimmm Eşim aksam üniversite hastanesne gdelim dedi orda ilgilneiolar diye heralde orda vardr nobetci kadin dogum doktoru dmi???

Göstermediyse kız olma ihtimali yüksek kızlar geç gösteriyor kendini.. bnm ilkim kız 16. haftada öğrenmiştik, şimdi erkek 12. haftada öğrendik

hadi yaa erkek hemen belli ediyor mu?? o zaman dediğin gibi kız olma ihtimali gayett yüksek. hadi hayırlısı bende 12. haftamda öğrenemedim. gerçi devlet hastanesinde söylemio da olabilirler.. ben şimdilik devlet hastanesine devam ediyorum.. ultrasonda bakan kadın yanına da başka bi kadını aldı "ay ne güzel gösterio" diyerek baktılar üstelik ultrason ekranını bana bi çevirip göstertmedi cinsiyetini gördünüz mü deyince 30 kere sorma diyerek azarladı sonuç olarak da hiç bişi sölemedi. işte 2li tarama testiydi. bundan bir hafta önce de ultrasonla bakıldığı için devamlı ultrasona girmemek adına özele de gidemedim cinsiyetini öğrenmek için. yani şanssızım bu konuda (

Arkadaşlar gebelik ogreneli 7 hafta oluyor ama doktor 5-6 haftalık hamilesun diyor
Nasil oluyor bu basina gelen var mi

Benim ilk cocugum ondan boyle soruyorm k.bakma ve teşekkür ederimmm Eşim aksam üniversite hastanesne gdelim dedi orda ilgilneiolar diye heralde orda vardr nobetci kadin dogum doktoru dmi???
kadın doğum olmasa da olurmuş cnm ben aradım dr sordum senin için durumu çok kötüyse serum verirler dedi.. gitmeliymişsin mutlaka salgından dolayı normal grip değilse erken önlem olur dedi..

anladım cnm hayırlısı olsun.. devlet hastaneleri maalesef çok ilgisizler.. gerçi insan gibi davrananlarda var ama denk gelmek lazım..

Arkadaşlar gebelik ogreneli 7 hafta oluyor ama doktor 5-6 haftalık hamilesun diyor
Nasil oluyor bu basina gelen var mi
geç döllenme olabilir cnm sorun yapma.. belkide ilerleyen haftalarda normal günün de görünür.. sonuçta zaten son adet günü temsili alınıp hesaplanıyor yoksa son adetin ilk günü hamile kalmıyoruz ki 1-2 hafta oynamalar gayet normal merak etme..

Geç OTE="kattina, post: 40231802, member: 61584"]geç döllenme olabilir cnm sorun yapma.. belkide ilerleyen haftalarda normal günün de görünür.. sonuçta zaten son adet günü temsili alınıp hesaplanıyor yoksa son adetin ilk günü hamile kalmıyoruz ki 1-2 hafta oynamalar gayet normal merak etme..[/QUOTE]
Gec döllenme dediler zaten de anlamiyorum.hafta geçiyor yine 6 haftalık diyorlar. İlk öğrendiğimde değer düşüktü yeni hamile kalmismisim .ama bu zamana kadar 7 hafta geçti.inş dediğimiz gibi olur yoksa çok korkuyorum

kadın doğum olmasa da olurmuş cnm ben aradım dr sordum senin için durumu çok kötüyse serum verirler dedi.. gitmeliymişsin mutlaka salgından dolayı normal grip değilse erken önlem olur dedi..
Allah razi olsun canim ilgin icin cooook teşekkür ederimmmm allah gönlüne gore versin caniimmm...

Arkadaşlar güzel bir site buldum sizde bakın istedim
Hamilelikte yapılması gereken altın kurallarHamilelikte Okunması Faydalı Dualar1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.10. Bol bol Yasin okunur.11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Kolay doğum için Meryem süresini de okuyabilirsiniz ben yusuf süresini ve Meryem süresini ilk çocuğum okumuştum fırsat buldukca

GÜNAYDIN KIZLAARRRRR..DÜN BÜTÜN GECE RÜYAMDA BEBİŞİMİ GÖRDÜM HESAPTA DR GİDİYORUM PARA ALMADAN MUAYENE EDİYOR BÜTÜN GÜN ULTRASONDA OĞLUMU SEYREDİYORUM YARIN DR GİDECEĞİM ŞİMDİDEN HEYECAN SARDI BİLİNÇ ALTI İŞTE

Bende hep doğuma gidiyorum bebek gelene kadar dokuz doguracaz anlaşılan

Bende hep doğuma gidiyorum bebek gelene kadar dokuz doguracaz anlaşılan
sorma cnm yaa önceki gün de annemde doğurmaya karar veriyorum annem şehirler arası mesafe de gidiyorum ayy çok kalabalıkmış ben evimde doğurayım iyisimi diyor geri evime gelmeye çalışıyorum anneme anlattım temmuz başı oraya gitmeyi düşünüyorum bnm yazlığa da yakın annem yok gelme evinde kal erken falan olmasın diyor

Günaydın canım:)) hayırlara gelsin.bende 2 kez doğum byaptım hemde biri devlet Hastanesinde bağlıyorum doktorumu getirin diye artık ultrasonların haddi hesabı yok doğuma kadar belli bizim rüyalar:) dün gecede bir çikolata ekmek yiyorum nasıl kalktm gözüm kapalı yedim.ben rüyalarımda çok şeyler yiyorum nedense:))

Doğuma="emili98, post: 40241799, member: 646765"]Bende hep doğuma gidiyorum bebek gelene kadar dokuz doguracaz anlaşılan[/QUOTE]Doguma kadar kaç kez doğurur uz acaba.ben gercekden giderkende rüya sancam artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…