Göstermediyse kız olma ihtimali yüksek kızlar geç gösteriyor kendini.. bnm ilkim kız 16. haftada öğrenmiştik, şimdi erkek 12. haftada öğrendiktamamdır cnm :) aslında şimdiden belli olması gerekio ama göremedi doktorlar bir türlü :S
Peki canim kadin dogum acile mi gitsem yoksa normal acile mi gtsek sence?CNM GENELDE İLAÇ VEREMİYORLAR AMA İHMAL ETME SALGIN VAR BELKİ İLAÇ VERİYORLARDIR..
bence kadın doğuma git saat itibariyle ordadır dr yada hastaneye git durumunu söyle onlar seni kime gideceğine yönlendirir bence.. çook g.olsun dikkat et kendine.. bol c vitamini almaya çalış..Peki canim kadin dogum acile mi gitsem yoksa normal acile mi gtsek sence?
Benim ilk cocugum ondan boyle soruyorm k.bakma ve teşekkür ederimmmbence kadın doğuma git saat itibariyle ordadır dr yada hastaneye git durumunu söyle onlar seni kime gideceğine yönlendirir bence.. çook g.olsun dikkat et kendine.. bol c vitamini almaya çalış..
Göstermediyse kız olma ihtimali yüksek kızlar geç gösteriyor kendini.. bnm ilkim kız 16. haftada öğrenmiştik, şimdi erkek 12. haftada öğrendik
kadın doğum olmasa da olurmuş cnm ben aradım dr sordum senin için durumu çok kötüyse serum verirler dedi.. gitmeliymişsin mutlaka salgından dolayı normal grip değilse erken önlem olur dedi..Benim ilk cocugum ondan boyle soruyorm k.bakma ve teşekkür ederimmmEşim aksam üniversite hastanesne gdelim dedi orda ilgilneiolar diye heralde orda vardr nobetci kadin dogum doktoru dmi???
anladım cnm hayırlısı olsun.. devlet hastaneleri maalesef çok ilgisizler.. gerçi insan gibi davrananlarda var ama denk gelmek lazım..hadi yaa erkek hemen belli ediyor mu?? o zaman dediğin gibi kız olma ihtimali gayett yüksek. hadi hayırlısıbende 12. haftamda öğrenemedim. gerçi devlet hastanesinde söylemio da olabilirler.. ben şimdilik devlet hastanesine devam ediyorum.. ultrasonda bakan kadın yanına da başka bi kadını aldı "ay ne güzel gösterio" diyerek baktılar üstelik ultrason ekranını bana bi çevirip göstertmedi cinsiyetini gördünüz mü deyince 30 kere sorma diyerek azarladı sonuç olarak da hiç bişi sölemedi. işte 2li tarama testiydi. bundan bir hafta önce de ultrasonla bakıldığı için devamlı ultrasona girmemek adına özele de gidemedim cinsiyetini öğrenmek için. yani şanssızım bu konuda (
geç döllenme olabilir cnm sorun yapma.. belkide ilerleyen haftalarda normal günün de görünür.. sonuçta zaten son adet günü temsili alınıp hesaplanıyor yoksa son adetin ilk günü hamile kalmıyoruz ki 1-2 hafta oynamalar gayet normal merak etme..Arkadaşlar gebelik ogreneli 7 hafta oluyor ama doktor 5-6 haftalık hamilesun diyor
Nasil oluyor bu basina gelen var mi
kadın doğum olmasa da olurmuş cnm ben aradım dr sordum senin için durumu çok kötüyse serum verirler dedi.. gitmeliymişsin mutlaka salgından dolayı normal grip değilse erken önlem olur dedi..
Allah razi olsun canim ilgin icin cooook teşekkür ederimmmm allah gönlüne gore versin caniimmm...kadın doğum olmasa da olurmuş cnm ben aradım dr sordum senin için durumu çok kötüyse serum verirler dedi.. gitmeliymişsin mutlaka salgından dolayı normal grip değilse erken önlem olur dedi..
rica ederim zaten arayacaktım bişey sormam lazımdı araya onu da sıkıştırdım cnm ne demek..Allah razi olsun canim ilgin icin cooook teşekkür ederimmmm allah gönlüne gore versin caniimmm...
Canm doktra gttm bisey yapilmiomus gebelikte dogal yolla gecr dedilerrica ederim zaten arayacaktım bişey sormam lazımdı araya onu da sıkıştırdım cnm ne demek..
Bende hep doğuma gidiyorum bebek gelene kadar dokuz doguracaz anlaşılanGÜNAYDIN KIZLAARRRRR..DÜN BÜTÜN GECE RÜYAMDA BEBİŞİMİ GÖRDÜM HESAPTA DR GİDİYORUM PARA ALMADAN MUAYENE EDİYOR BÜTÜN GÜN ULTRASONDA OĞLUMU SEYREDİYORUMYARIN DR GİDECEĞİM ŞİMDİDEN HEYECAN SARDI BİLİNÇ ALTI İŞTE
sorma cnm yaa önceki gün de annemde doğurmaya karar veriyorum annem şehirler arası mesafe de gidiyorum ayy çok kalabalıkmış ben evimde doğurayım iyisimi diyor geri evime gelmeye çalışıyorumBende hep doğuma gidiyorum bebek gelene kadar dokuz doguracaz anlaşılan
Günaydın canım:)) hayırlara gelsin.bende 2 kez doğum byaptım hemde biri devlet Hastanesinde bağlıyorum doktorumu getirin diye artık ultrasonların haddi hesabı yok doğuma kadar belli bizim rüyalar:) dün gecede bir çikolata ekmek yiyorum nasıl kalktm gözüm kapalı yedim.ben rüyalarımda çok şeyler yiyorum nedense:))GÜNAYDIN KIZLAARRRRR..DÜN BÜTÜN GECE RÜYAMDA BEBİŞİMİ GÖRDÜM HESAPTA DR GİDİYORUM PARA ALMADAN MUAYENE EDİYOR BÜTÜN GÜN ULTRASONDA OĞLUMU SEYREDİYORUMYARIN DR GİDECEĞİM ŞİMDİDEN HEYECAN SARDI BİLİNÇ ALTI İŞTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?